Nou stil de viata (274)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

La multi ani, Carmen! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie! Cum ai petrecut?

'Neata! Va las cafea si ceai. Scuze de diparitie, am avut multe de facut, la servici sunt cu Dany si va dati seama cum este. Cand am un pic de timp il las pe el sa se joace la calculator.

Donna, colega...cum merge? Nu te-am parasit, aici sunt. La mine merge bine, am ceva probleme cu stomacul si mananc putin si des, sper sa dau jos cat mi-am propus. La tine cum merge?

Mai vb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, iti doresc din suflet tot binele din lume , sa ai parte de multe multe bucurii.
La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Carmen!
Sa fii fericita si sanatoasa, sa ai o zi minunata si plina de bucurii alaturi de strumphii tai minunati! Tot binele din lume!

Va pup pe toate.
Am ajuns acasa cu bine, destul de bronzate si cu muuuulta lene in oase . Am prins vreme frumoasa, n-a plouat deloc si nici n-a fost caldura toropitoare, ci atat cat sa-ti faca placere sa stai la plaja. M-am ingrasat 2 kilograme. Asa ca ma lupt din nou sa le dau jos.

Mai am loc in concurs? Se mai fac inscrieri? Ma vrea cineva in echipa?

Puskin, esti ok?

Delidana, ai mutat si cainii?

Gabrielama scuze ca n-am rasp la sms, dar tel meu n-a functionat in vacanta. Suntem bine. Tu esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

va doresc o zi si o saptamana cat mai bune!

Carmen, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Tzuni, nu-i bai, stai linistita! Bine ca sunteti bine! Si noi suntem bine, eu destul de zombi, am fost sambata noapte la o nunta si m-am culcat abia ieri dimineata la 6. Si m-am trezit la 10, caci trebuia sa luam copilul de la Ploiesti si sa mergem, la pranz, la o petrecere de copii. Asa ca's impuscata in aripa... dar imi revin incet-incet.

Va pup pe toate; ma duc la treaba.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

La multi ani Carmen!! Cu tot ce iti doresti
Sa ai o zi minunata

Anda concediu placut
Gusta cum te simti?
kristin felicitari ptr greutate!!!
Zuzi ce faci? Ce meniu ai avut in wk? (vezi ca eu am dat raport sapt trecuta. Stagnare)
HcClara am uitat sa-ti zic ca ai aratat minunat la nunta. O veritabila lady

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Carmen!!

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Carmen, la multi ani, sa iti dea Domnul tot ce iti doresti! petrecer frumoasa alaturi de cei dragi!
Hopes multumesc frumos, esti dragutza
khristin m-ai facut sa zambesc cand am citit de data viitoare ca plecati singuri

ma duc sa bucatatresc cate ceva, pup fetele, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza la amiaza.

Carmen la multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti.

Claudia nu se lasa cu ochi cu nimica ca eu merg cu Mara si papi ramane acasa ca asa e bine.Ce papa faci bun?

Hopes dimineatata numai eram asa umflata da bine nu imi e.

Tzuni bine ca v-ati simtit bine in concediu.

nici nu stiu ce mai vroiam sa scriu.e clar trebuie sa ma duc mai bine la un control la cap ca nu e de bine cu mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie!

Aici ploua torential de citeva ore bune si nu da semne ca s-ar opri. Si cine zice ca in Bucuresti mori de cald il invit in Bangkok sa vada ce inseamna caldura.
Azi am mai reusit sa facem putina ordine, am mai cumparat cite ceva pentru casa...va mai dura citeva zile pina punem la punct majoritatea lucrurilor.

Tzuni, bine ai venit, bine ca te-ai relaxat si v-ati distrat. Ziceai ca ne povestesti cum a fost la all inclusive.
Am mutat si ciinii, bineinteles, s-au dus si au mirosit peste tot, masculul si-a marcat teritoriul de mult , inca sint cam speriati dar se vor obisnui ei...

Maninc cam aiurea, inca nu am apucat sa gatesc ca am tot fost plecati, sper ca de miine sa reintru in normal cit de cit - sint si cam umflata, ma string inelele si tenul meu sufera de la schimbarea climei, mi-am luat o crema anti-sebum de la Yves Rocher, sa vad daca e ceva de capul ei.

Gata pauza, ma duc sa mai aranjez una alta.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Carmen, sa fii sanatoasa si fericita langa cei dragi tie!

Sa aveti o saptamana frumoasa, eu am inceput de luni cu probleme la serviciu :(.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput