Nou stil de viata (274)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor! Sunt fericita! Am slabiiit! Am 59.6 kg!
Nu am facut nimic extraordinar pentru asta, doar ca am redus din paine si dulciuri, in rest dieta mea vegetariana continua si ma simt bine. In plus, inafara de un pilates si cicling, ca n-am mai reusit sa merg asa de des la sport am introdus o alergaleala pe saptamana, seara de la 8 jumate sau 9, alerg 8 km odata si sunt foarte incantata. Asta daca nu ploua. Alergatul cu castile pe ureki imi da aripi, muzica nu ma lasa sa stau, asta a fost un secret pe care il stiau multi, poate toti , iar eu a trebuit sa-l descopar la randul meu. Dupa ce ajung la 58 trebuie sa ma mentin. Ala e targetul meu acum, fiindca mai jos nu are rost sa merg.

fug la serviciu si mai intru deseara.

Va si va doresc o zi faina,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani cu sanatate si fericire, Khristin .

Delia, multzam de cafea, am baut-o si fug la scoala. Saptamana asta am activitate. Aromatizez cu putin cimbru paharul cu apa al lui Tzuni pentru savoare, .

Daniela, multumesc, esti o scumpa. Merge treaba pe plantatie? :)

Raportul il dau saptamana viitoare, nu ma trage inima sa ma cantaresc, ma gandesc numai la dulciuri, .

o zi minunata tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

uitam: Boxa, felicitariiiii! Ma bucur pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Mama ce ma ofticati U2, KM sunteti ca niste adolescente...Eu nici la sala nu am reusit sa ajung ieri

Roxana felicitari si eu mi-am propus sa ajung din nou la greutatea aia...acum 2-3 luni eram acolo si acum iar am 64,2...asta e raportul meu! (+200 gr)....Eu am tinut diete vegetariene si la ultima mi-am facut si analizele la sange...Au iesit chiar foarte bune...Eu ma gandeam ca ma anemiez, dar am avut cea mai ridicata hemoglobina...Nasa noastra e vegetariana de 10 ani cred. Si eu o sa renunt la paine si dulciuri clar! Sunt hotarata!

Violeta chiar nasoala faza cu casatoria...eu cred ca-mi faceam viza de flotant si ma casatoream in alta parte decat sa stau la rand atat...Facem si noi pe 17 iulie 5 anisori de casatorie!

Gusta

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Raport 65 kg inspre bine.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata si va multumesc din suflet de urari, sunteti asa de dragutze!

Khhristin, la multi ani, sa fii fericita si iubita toata viata! petrecere frumoasa!

a fost dragut ieri, dar obositor, am ajuns azi noapte pe la 12 in pat si asa as fi vrut sa fie noaptea mai lunga sa mai pot dormi cateva ore! am avut musafiri, mancare, putin prin oras, eu aveam in plan la un strand ft fain in oras, dar musafirii au vrut in oras la putina shopinguiala.

Am dus copii la gradi, acum o astept pe prietena mea sa vina la mine, asa ca revin mai pe seara din nou.

raport: 69.6! (ieri a fost mai bine, dar avand in vedere cat am papat, e bine si asa)

pupici si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Khristin, la multi ani!

Raport..72 kg

Mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, Kristiiiiiiiiin! Sa fii fericita si sanatoasa si slaba cat firul de ata!

Puskin, ai grija ce-mi pregatesti ca ma indrept cu viteza spre stadiul de "zanoshenie" .

Incredibil de repede s-au dus kilele din vacanta si acul cantarului a luat-o in jos... Azi dimi aveam 69.6 kg! Am coborat sub 70!

UUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Va rog sa ma scuzati. Altfel... sunt o doamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Va poftesc la capitolul nou: 275

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Khristin, sa ai o zi asa cum iti doresti!

Tzuni, adica vrei sa zici ca ai slabit 3 kg intr-o saptamina? Nu ma mai joc...
Cum de nu esti pe lista cu fete active, ca doar esti activa...

Mihaser, 200g in plus nu e mare lucru...important e ca saptamina viitoare sa fie cu minus.

Felicitari tuturor celor care au slabit! Cum slabeste lumea, cum se dau mai multe rapoarte. La floricele inainte, la purcei inapoi.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput