Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 19
puskin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Vezi doar sa fie neinsurati si cu bani! ![]() |
Am inceput deja procesul de selectie, cand ajungi ii chem la interviu face2face
puskin spune:
| citat din mesajul lui Zuzilici Tzuni prietenii la nevoie se cunosc, asa ca ai grija cum te comporti cu Lola. A, si poate nu mergeti in club cand o-i ajunge in Praga ca sa vezi tu de la mine. |
Nu, ca nu scapa de mers in club,n-ai grija
.
Zuzilici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puskin
Nu, ca nu scapa de mers in club,n-ai grija . |
Asa va vreau frumoaselor. Then it's a promis.
POate faceti si ceva poze.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
| citat din mesajul lui Zuzilici Asa va vreau frumoaselor. Then it's a promis. POate faceti si ceva poze. |
Poze cu masculii care o sa roiasca in jurul nostru
louisea spune:
La multi ani Mik!!
La multi ani Claudia!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
CRISCOSTY spune:
Lou, ce faci?
Cuscra, de data asta cat stai in tara? Acum va faceti de cap, tu si Mara, nu?
Zuzi, sper sa putem pleca..sa-si poata lua sotul concediu, inca nu stie sigur
Daca va fi asa, vom pleca un pic la mare, la Sarata Monteoru si la Pietroasele unde avem un unchi. Este o zona superba acolo. Sa vedem...
Violeta, tin pumnii sa fie bine...o sa fie bine
Asa am dormit si noi in masina cand am rezervat ziua pentru cununie..era o zi mare, 23 August
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 12 ani.
Gabi, ma bucur sa te "vad"
Donna..coleguta..maine dam raport bun?
Clau, cum ai petrecut azi?
Tzuni, ce face Meri?
mephala30 spune:
scriu pe fuga, caci trebuie sa culc baietii.
La multi ani sanatosi, fericiti si prosperi, Claudia! 
Anda,
, te asteptam nerabdatoare cu povesti.
Vio, Doamne ajuta!
Daniela, te
in avans pentru ideile pe care ni le vei impartasi.
Tzuni-miaunici, te cicalea si el....
Khristin, multzam de recomandare.
Zuzi, am inteles,
.
Mai, ce scurta am fost, v-am terminat repede! ![]()
Noapte buna, pe maine.
danielag spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Ca sa nu raman datoare, spicuiesc cateva idei din Frantuzoaicele nu se ingrasa:
- Sa mananci e o activitate importanta, careia trebuie sa ii dedicam atentie, trebuie sa fim deschisi catre gusturi si texturi noi, sa exploram, sa combinam.
- Sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate
- Controlul portiilor
- Daca iti place ceva, poti gusta fara sa te simti vinovat, cu conditia sa te limitezi doar la a gusta
- Sa consumam apa suficienta
- Sa consumam mai multe fructe si legume
- Sa profitam de sezonalitatea alimentelor (adica sa mancam intr-un sezon ceea ce e proaspat - proaspat inseamna inseamna hranitor si faptul ca e in sezon inseamna ca e mai ieftin decat in afara sezonului)
- Sa ne identificam proprii dusmani si sa incercam sa ii stapanim (ex: patiserii, dulciuri, paste etc. mancate in exces)
- Sa acordam importanta condimentelor (dar sa nu exageram cu ele)
- Cand mancam sa evitam alte activitati care ne-ar putea disturba (ex: televizor, citit etc.) si care ne-ar face sa mancam mecanic.
- E mai bine sa te gandesti la ceva bun de mancat (si sa mananci in cantitate mica, fireste) decat sa iti faci griji in legatura cu ce poti manca rau, si in acelasi timp sa mananci acele alimente care sunt rele pentru silueta si sanatatea ta
- Lucrurile marunte conteaza, atat in plus cat si in minus (de ex: sa nu cautam sa "economisim" pasi, ci sa mergem pe jos cat de mult, fara ca asta sa fie o activitate de bifat intr-un carnetel, ci sa facem in asa fel incat sa ne placa sa mergem pe jos, sa urcam scari etc.).
Regula generala pare sa fie: "mai putin inseamna mai mult". Adica sa cautam calitatea in defavoarea cantitatii. Scopul declarat este sa ne satisfacem placerea cu o cantitate mai mica, sa ne saturam cu putin.
Carticica are si retete care par interesante (cum ar fi pere fierte in vin, clafoutis de prune fara aluat, ratatouille, ananas la gratar).
Ca sa raspund la cealalta intrebare a lui Carmen: jumatatea mea e serbata deja anul asta, il mai serbam anu' viitor. Dar acu' vad si eu ce de racusori prin zona...
Zuzi, daca vrei, pot sa deschid eu urmatorul capitol.
Delia, daca vrei carticica pot sa ti-o imprumut eu cand te intorci in toamna.
Violeta, iti tin pumnii sa fie bine cu toate! Diana (Dordia), pe unde esti? Nu te-am mai vazut postand.
Cris, sper sa iasa concediul asta si sa va odihniti
.
Va pup pe toate, mai am putin de lucru, ma asteapta plantatia
.
Daniela
Zuzilici spune:
Dana daca ai timp " be my guest and go for it"
Multumesc anticipat serifo. 
A, si-ti mai multumesc si pentru ideile din carte.
Gata v-am pupat pe toate si plec acasa la Bella mea.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna,
Raportez: 67 kg (-500).
Dordia, sper ca esti bine, nu te-am mai vazut pe aici...
Daniela, daca nu gasesc cartea pe aici contez pe tine.
Mersi.
Ma pregatesc sa plec la sala. Va las ceaiuri, cafele, sucuri si ce mai doriti. Si special pentru Tzuni, un pahar cu apa cu patrunjel.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

de la mine.