Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 18
puskin spune:
Neata,
Claudia,
!!! Sa ai o zi minunata!
Delia, am avut cateva weekenduri in care am stat in casa si mi-am plans de mila si m-am simtit groaznic. Era cazul sa fac ceva...
Donna, si mie mi-a fost rau la un moment de la cafeaua de filtru.
Khristin, mai mult de 2 cafele pe zi nu beau decat rar.
Daniela, renuntasem la un moment dat dar nu m-a tinut mult, imi place mult prea mult gustul de cafea
.
Violeta, tinem pumnii. Mi se pare aiurea rau sa stai la coada la starea civila
.
Zuzi,
.
Gabi, apreciem ca ai scos capul din barlog
. Sper sa ne onorezi cu prezenta la intalnire.
Tzuni, ce ti-e si cu discutiile astea filozofice
.
In weekend merg la Berlin la concert U2, de-abia astept
.
CRISCOSTY spune:
La multi ani, Clau! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Eu sunt la munci...joi intru in concediu si numai am chef de nimik
Pupici la toate
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin In weekend merg la Berlin la concert U2, de-abia astept . |
Trebuia sa-mi strice cineva ziua de azi....
puskin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Trebuia sa-mi strice cineva ziua de azi.... ![]() |
de-abia astept sa ajungi aici, sa vezi dezmat
.
Tzuni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puskin
de-abia astept sa ajungi aici, sa vezi dezmat . |
Vezi doar sa fie neinsurati si cu bani!
gusta spune:
Neatza.
Claudia la multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti.
De la 9 am avut inca o fetita sa se joace cu Mara si nu va zic cum a fost in casa la mine
.
Tzuni asa imi place de tine.
Violeta multa sanatate si o sa apara si bebele ala ca altfel nu se poate.
Ruxi vezi ce cerinte iti face Tzuni.
Delia mie tare imi e frica de animalute de astea .
Miha si Delia bafta in continuare cu sala.
Zuzi hai ca poate maine dam un raport bun.
Cuscra eu numai zic ca deja imi doresc sa se faca sambata sa plec
.
Donna cred ca tu ai intrebat sambata plec in ro.
Ma duc sa imi fac o cafeluta ca se cere.
Marilena si Mara Augusta
donna79 spune:
La Multi Ani Claudia!
Delia daca se intampla sa se rataceasca o asemenea faptura in bagajul tau cand te intorci in tara... o adopt eu! Ca trei catei si o mata nu imi ajung.
Eu sunt la munca, debordez de chef si energie
vezi sa nu!...
Dar m-am mai inviorat ca au venit rezultatele la analizele socrului meu si nu e asa neagra treaba pe cat se parea acum o saptamana, maine il opereaza si cu ajutorul lui Dumnezeu se va rezolva.
Gabi
imi dai sperante. Eu locuiesc in Militari.
Violeta o imbratisare pentru tine si iti doresc multa putere. E o lupta grea dar si cand o vei castiga...
Mi-e cam groaza de raportul de maine pt ca inca de vineri, cand am mers la dr,aveam 1 kg in plus, apa retinuta in tesuturi. Dar asta e, luptam in continuare.
Va pup pe toate si ma intorc la munca.
Donna
Zuzilici spune:
Salutare si-mi place voia buna de pe subiect.
Daca a iesit si Gabi din barlog inseamna ca-i de bine. Te
Gabitza.
Tzuni prietenii la nevoie se cunosc, asa ca ai grija cum te comporti cu Lola. A, si poate nu mergeti in club cand o-i ajunge in Praga ca sa vezi tu
de la mine. ![]()
Mari Doamne ajuta! sa fie un raport decent. Deci sambata pleci in tara? Cu masina sau cu avionul? Cat stati?
Cris inca putin si esti in concediu.
Plecati pe undeva?
Stiu ca voua va place sa vizitati tara-n lung si-n lat.
Delia chiar asa sa nu ne dai tu un mango cules din pom , ceva ... Si zi asa fara shobo anul asta. Pe el l-ai anuntat de hotararea asta? ![]()
Dragelor sunt la munci si in zona implicit.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Hcclara, La Multi Ani, sa traiesti fericita si iubita
, iar micutii tai sa nu se mai bata. Nu stiam ca esti si tu racoaica de-a mea. 
Delidana, ahaaa….creca am puteri paranormale de am ghicit ce era in frigiderul tau. 
Carina, sper ca te-ai distrat bine in concediu sa ai ce sa ne povestesti pe aici. ![]()
Tzuni, daca nu era unul drag, atunci nu merita lacrimile, save them for somebody else. ![]()
Puskin, acum ca ne-ai ofticat pe mine si pe Tzuni ca mergi la U2, sa stii ca si eu merg la Kylie Minogue, nah
. Chiar ma intreb cum mai arata tipa, dupa necazurile prin care a trecut si ea, caci oricum a aratat spectaculos o viata. Needless to say I can’t wait to see her, right?
Asteptam impresii dupa weekend. 
Danielag, eu am inteles de ce nu se ingrasa frantuzoaicele dupa ce am vazut acum 2 ani cum mananca ele de putin si intr-adevar gustos
. Din pacate pe continentul nord-american lumea sufera de sindromul ‘portions distortion’, infulecand mai mult decat este necesar
. Eu una imi dau seama de cat de dezechilibrata a devenit alimentatia in ziua de azi pt. foarte multi dintre noi. Tot dupa ce am mers in Franta am inceput sa savurez vinul rosu. 
Donna, sa stii ca te inteleg mai bine decat crezi, in sensul ca am suferit de acelasi sentiment cand am venit aici. Timp de vreo 3 ani, m-am vaitat zilnic de jobul pe care-l uram efectiv
, desi multi il gaseau caldut. Total nepotrivit personalitatii mele sa zac la birou timp de 8 ore zilnic, simteam cum mi se scurge viata incet si sigur
, si pana ce nu mi-am schimbat cariera nu m-am lasat desi a trebuit practic sa o iau de la capat. Desi pare imposibil la inceput, se poate, trebuie numai sa vrei cu adevarat ceea ce iti doresti. Tinem pumnii sa iasa cu asistenta sociala, este un domeniu interesant. 
Violeta, chiar si la starea civila se sta la coada? M-ai omorat 

….desi daca stai sa te gandesti bine, e un fel de reflectie finala in ce te bagi pt. toata viata
….e o gluma fireste, nu trebuie sa o iei foarte in serios.
Cica circula si o zicatoare in China: “Before marriage, keep both eyes open. After marriage, close one eye.” ...ooops I said it ![]()
Cami, mamico cum merge dieta la tine ? Cred ca Raducu te tine ocupata si in priza in acelasi timp. Te asteptam sa intri sa ne mai spui de voi cand ai o clipa de ragaz. 
Mephala, ca tot intrebai de filme...poate l-ai vazut deja, din categoria vechi da bun, Notes on a Scandal 
Sa va mai spun ca am inceput sa avem tornade in Canada?
Neah... 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
danielag spune:
Claudia, La multi ani
! Sa fii iubita si rasfatata mereu de acum inainte! (cu trei barbati pe langa tine... nici n-o sa fie greu
, chiar daca acum cei mici se bat, le trece lor).
Eu sunt negru pe plantatie azi, am mult de munca la birou, da' nu ma plang, ca imi place. Pe seara revin cu detalii din carte.
Va pup pe toate!
Daniela