Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 17
violeta70 spune:
Salut toate fetele la ceas de noapte.
In cateva cuvinte va spun ca HSG-ul nu a iesit deloc bine. O trompa nu se vede deloc iar cealalta este obstructionata asa ca dis-e-dimineata plec la Brasov (sunt cu bilet de voie) pentru laparoscopie, care mi se va face marti. Vesti va dau la sfarsitul saptamanii.
Pentru marti, sa ma treceti si pe mine cu 66 kg .
Va las acum, ca trebuie sa ma trezesc dis-de-dimineata pentru a merge (inainte de drum) la Ofiterul starii civile pentru a depune dosarul. Sotul este, sarmanul, acolo, pentru a nu pierde randul. Suntem de la ora 18.00. Va vine sa credeti?
Mik, Claudia (Hcclara), Kristin 

O saptamana usoara si cat mai insorita.
Pupici la toate fetele
Zuzilici spune:
Mik, sanatosi si plini de voie buna draga mea. 
Carmen ce ochi format ai.
Dar special am lasat asa ca sa fac o schimbare in bine marti. Ce zici? Dai un raport super? Si ca tot veni vorba de jumatati in rac si a mea tot rac e. ![]()
Claudia ce de pregatiri, super. Si cum deja e "maine" azi la mine, iti spun de pe acum.
cu sanatate , fericirie, parfumuri, palarii si baieti cuminti si ascultatori.
si-o petrecere pe cinste.
Cris cu intarziere urez si eu
sotului sanatosi si la punga grosi.
M abucur ca v-ati distrat si c-o sa fiti nasi. 
Tzuni sper ca nu te-a vazut Meri plangand.
Ma bucur ca esti mai bine acum 
Gusta cand pleci exact?
Ruxi aseara ti-am luat-o pe urme si-am rupt eu podelele.
Am fost la un B-day party si-am ajuns acasa la 2 dimineatza. ![]()
Khristin frunicile mele au plecat dupa ce le-am "parfumat" cu Raid si nici ca s-au mai intors asa ca nici gand s-ajung si eu la hotel. Btw, Anda e in vacanta in Cipru, de aceea intra mai rar.
Donna nu-i timpul pierdut sa-ti schimbi cariera. Orice e posibil, crede-ma. 
Dana si noi am vazut Ice Age 3rd.
Spune-ne mai mult despre carte mentionata, cand ai timp. Ceva idei care-s a must ca sa fie respectate. ![]()
Delia tind sa cred ca Dl. Shobo v-a gasit si la noua locuinta. Sau a venit special la petrecerea de casa noua? ![]()
V-am
pe maine.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Meniul meu de ieri:
MD- ardei verde, castravete, rosie, un ou fiert, o felie de ham si una de cascaval (prin ambele felii vedeai) ![]()
P - Ciorbita de vitel + gratar de vita cu salata de cruditati de iarna
C - ceva mancarica chinezeasca la party + dans de voie cat cuprinde. 
Meniul meu de azi:
MD - omleta cu zucchini si ardei si putina branza + cafea cu lapte
P - frigarui( zucchini galben si verde, ardei rosii, ceapa si muschi de porc) cu salata verde
C - salata verde (ramasa de la pranz)
Violeta iti doresc mult succes la Brasov.
[/blue]
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
'Neata dragelor,
M-am amuzat citind raspunsurile voastre referitoare la musafirul din frigider.
Era o....sopirlica mica, pe care am alergat-o inauntrul frigiderului ca s-o prind si cind am incoltit-o a incercat sa ma muste de citeva ori dar la cit era de mica n-am simtit nimic. Ma mir cum de n-a inghetat acolo. Am dus-o frumusel afara. ![]()
Carmen, Zuzi, fara shobo, pe bune ca nu-mi mai trebuie unu'. 
![]()
Claudia, sa ne traiesti fericita si sanatoasa in primul rind! Petrecere frumoasa! 
Tzuni, te-ai certat cu Don Juan? Las' ca va impacati voi. ![]()
Vio, bafta in continuare la analize, sa se rezolve cu bine. 
Daniela, mi-ai stirnit curiozitatea cu acea carte, o s-o caut si eu pe aici. 
Donna, de ce nu poti sa-ti urmezi visul acum?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Tzuni spune:
Neata si o saptamana frumoasa si voioasa!
La multi ani, Hcclara si numai bucurii! Sa fii sanatoasa si sa ai o zi frumoasa si minuntata ca tine! 

Delidana, zici ca te-a muscat soparla? Hmmmm.... Te-ai uitat azi-dimineata in oglinda? Chestia aia care-ti creste la spate n-o fi o coada cumva? Vezi ca daca o rupi, creste la loc
Nu era Don Juan. ![]()
Mephala, razi de sinceritatea omului. Vaaaaai, vaaaai, in ce anturaj m-am bagat! Filme? N-am mai vazut de mult, ca n-am stare. Nu stiu ce am...![]()
Zuzilici, am plans noaptea nu m-a vazut decat matza. Si chiar ma enervasem pe ea ca se tot baga in peisaj sa-mi linga lacrimile ![]()
Violeta, bafta la medic si gandeste pozitiv! O sa fie bine pana la urmna. Nu stiu de ce, dar ma gandesc ca poate DD asteapta sa faceti mai intai pasul cel mare si abea apoi sa va aduca si un bb. Tin pumnii strans-strans! 
Gabrielama, hai din bralog ca e mai racoare! Macar o cafea cu noi...
Azi ma simt frumoasa. Nu neaparat fizic... Daca as fi barbat m-as indragosti de mine
Da' nu-s ![]()
Si pt ca Delidana n-a lasat nimik pt micul dejun (zgarciti thailandezii astia, asa ceva...
) va las eu: cafea, ceai, sucuri, lapte, fructe si cereale.
Delidana spune:
Tzuni, vad ca te-ai trezit bine dispusa.
Asa da.
Bine, asta nu era Don Juan dar poate era Don Jose. ![]()
Eu abia am venit de la sala, m-am inscris pentru 2 luni si am facut azi 1 1/2h dar am luat-o incet. Inutil sa va mai spun ca mi-e o foameeee...
ma duc sa pap ceva bun si dietetic. ![]()
Si...trezirea! 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
carina spune:
Salutare,
La multi ani Mik!!!!
La multi ani Claudia!!!!
Khristin: asa cum a zis si Zuzi sunt inca in concediu de aia nu mai scriu asa mult. Maine ne intoarcem si dupa revin la scris ![]()
Va pup pe toate,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Tzuni, multumesc de cafea! Sa stiti ca eu va citesc in fiecare zi, dar sunt asa de lipsita de energie... Acum sunt mai bine, caci zilele astea n-a fost soare orbitor si caldura, dar tot nu sunt inca in forma. Asa sunt vara tot timpul... ma apuca toate problemele existentiale; in plus, ma umflu, imi ies bube pe fata, mi-e somn, energia e zero, mananc prostii... si tot asa.
Si nu te mai supara de la discutii, n-are rost!
La Muti Ani, Claudia! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Si sa nu ne dai tort!![]()
Donna, referitor la dorinta ta de a face ceva activitati de asistenta sociala, in ce parte de Bucuresti stai? Pot sa-ti recomand niste proiecte la care lucram.... numai sa nu fie prea departe de tine.
Va pup pe toate si ma duc in birlog... ![]()
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Delidana, poate era calul....
Da' nu m-am certat. A fost doar o confruntare de idei foarte puternica. Si m-a scos din pepeni cu argumente rasucite in vorbe. Si desi ii demontam teoriile cu argumente clare, tot revenea la ideea lui. La un mom dat am crezut ca rade de mine...Stai ca acush vine Mephala si-mi baga un
d-asta!
mihaser spune:
Neata!
Asa cum spunea Zuzi am venit motivata sa merg la sala ca iar a sarit acul in sus...Din pacate antrenoarea e racita cobza si nu s-a tinut azi abdomene
...Am venit acasa si am facut clatite...mai low calories ca am pus apa plata in loc de lapte. 
Deseara ma duc iar la sala poate am mai mult noroc!
Claudia la multi ani si tot binele din lume!
Va pup!