Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 13
gusta spune:
Anda la multi ani la sot si distractie placuta in continuare.
Tzuni e mai bine dar nu e clar ca dimineata am ochi super umflati o fi si de la altceva nu stiu.
Marilena si Mara Augusta
donna79 spune:
Anda
concediu placut. La Multi Ani cu sanatate pentru sot!
Delia, pai nu de mult te admiram pentru podoaba capilara si acum tu vrei sa-l tai? Mai e ondulat sau s-a mai lasat? Eu nu ma mai suport cu parul scurt (e mai sus de umeri), daca as avea radacini serioase mi-as pune extensii, dar pe cele 3 fire lesinate ale mele n-ai ce face (hai ca aberez, nu ma vad cu extensii)
Tzuni m-ai prins ca nu am cu ce ma lauda azi la meniu. Cand tin post mananc cam alandala, azi am mancat la MD niste crochete sarate (imi era cam greata si n-am gasit alternativa) iar la pranz am salata mixta (rosii, castraveti,l ardei)cu o chifla neagra cu seminte si ceva fructe. In zilele de post, pentru ca nu prea agreez cartofii si orezul, mananc ceva mai multa paine. La cina nu ma pot gandi ca nu stiu cand ajung acasa. Astazi merg iar la centrul Kilostop si am sa incerc ceva nou - o sa particip la un grup de discutie - abia astept.
Gusta
mai rabda nitel ca te faci tu bine!
Zuzi ce faci? Cum merge?
Cris 
Pupici,
Donna
mihaser spune:
Salutare!
Am lipsit motivat de la raport...suntem la mare in Croatia...Asteptam sa mergem la masa...kinderimea doarme tun dupa plaja!
Bai croatele astea sunt niste slabanoage! M-am imbolnavit!
De luni incep din nou sala!
Va pup!
mephala30 spune:
.
Daniela, nu, inca n-am facut boala. Sunt in expectativa,
. Exista si posibilitatea de a o fi avut, sub o forma usoara, in copilarie.
Aparatul de facut paine e no name, cumparat din Metro. Il gasesc ft. util.
Tzuni, zau ca nu mi-ajunge timpul. De cand sunt in vacanta, cu baietii, parca mai obosita ma simt.
Intotdeauna e ceva de facut/frecat,
.
Khristin, ai perfecta dreptate cu parfumul, insa, vezi tu, mi l-am dorit prea mult si acum nu ma pot abtine sa nu intru intr-un "nor" de poison,
. Asa, din cand in cand.
Delia, bag sama ca-ti place culoarea albastru....la branza,
.
Daca ma intrebi, eu votez clar pentru schimbare: taie cu incredere coama! ![]()
Claudia, sa-mi spui ce parfumuri te-au dat pe spate, :).
Referitor la boala, sotul a avut-o.
Donna, ce combinatii haioase de cuvinte, de unde le scoti? ![]()
..."zumzet in urechi si tantari in creier..., ha, ha!
Faci si tu haz de necaz, asa-i?
Anda,
sotiorului si sa aveti o zi perfecta. Nu stiam ca jumatatea ta e rac....de parca trebuia sa stiu, :).
Zuzilici spune:
Va pupic gagici, sunteti gata de weekend? ![]()
Tzuni chiar daca nu m-ai intrebat pe mine eu iti spun ca moralul meu e undeva la 8. Mi-au trecut "urateniile" de pe corp si ma simt mai bine. Acum am nevoie doar de-o crema buna, hidratanta si-s ca noua.
Banda draga mea am evitat-o la greu zilele acestea deoarece "nazbatiile" astea de pe corp se "agitau" la caldura si transpiratie si ajungeam ca dupa o "cursa" pe ea sa fiu mai "raioasa" decat de obicei.
Si ma mancau si ma scarpinam c-a nebuna.
Eu si Baloo din Cartea Junglei, ca-mi venea sa "imbratisez" copacul din gradina ca sa ma scarpin.
Dar am scapat. De azi dinou pe banda.
Khris multumesc ca mi-ai scris in mare ce mananci. SToiu ca pastele nu fac bine dar n-am mancat multe si le-am papat la prenz ... in loc de paine.
Am si eu o intrebare. Cum aratau furnicile tale? Ca si la mine in zona au aparut unele cam ciudate cu aripi...o fi acelasi lucru? 
Delidana spor la sala daca te-apuci de ea. Si eu zic ca te mai gandesti cu parul.
Apropos acum de la umezeala din Thai sta mai ondulat?
Anda concediu placut in continuare si
sotului cu sanatate, ca fericire si noroc are alaturi de tine din plin. 
Donna cred ca trebuie s-ajung si eu la un nutritionist sa ma indrume si mobilizeze. Felicitari inca o data pentru consecvanta ta. Ai slabit tare bine. Inca putin si-ai dat jos 20 kg in jumatate de an. 
Mari cand pleci? Cum merge dieta? Ce mai zice Mara? Cred ca abia asteapta s-ajunga iar la bunici.
Doina iti urez de pe acum concediu palcut ca nu stiu daca mai intrii pe la noi. Cate un
tie si copiilor si s-aveti parte de soare si relaxare maxima.
Gabi hibernare placuta iubita si sper totusi cand te "intorci de pe-o parte pe alta" sa ne mai bagi si pe noi in seama. 
Claudia chiar ca fain de baiat cu asa excursie plus sleep over la gradi. Sa ne spui cum s-a simtit.
Miha tot e bine un asa concediu. Te mai mobilizeaza. Fa cat mai multe poze si cand te paraseste motivatia uita-te la o Croata slabanoaga ca imediat iti vine cheful de slabit. 
Sabinelu' spor la despachetat. 
Chris esti bine sau tot asa busy?
Mephala m-ai facut curioasa cu parfumul. O sa merg sa-l miros si eu. ![]()
Dragelor va pup pe toate chiar dac am omis sa va mentionez si a urez un weekend placut.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Buna seara,
Delia,eu zic sa incerci o freza noua daca ai chef...parul creste la loc daca nu iti place.
Carmen, despre ce parfum e vorba, ca am pierdut momentul
.
Daniela, te-am trecut la catastif pentru intalneala
. Ai grija de tine...
Gabi, hibernare hibernare, da' nici chiar asa
.
Sabinescu, esti in Bucuresti in august? Hai ca am prins momentul acum ca-i Delia plecata si ne intalnim fara ea
.
Zuzi, sanatate
. De meniu ti-a zis deja Khristin, nu mai zic si eu...
Anda, balaceala placuta si La multi ani sotului
.
Tzuni, azi am fost obosita, somnoroasa. Starea de spirit bunicica, un 7 as zice. Dar de obicei in weekend se cam duce totul...ma apuca spaimele 
Khristin, merge bine dieta vad. Si aici e iarna lunga si vara scurta sau foarte scurta. Soarele este ceva foarte rar...
Pup toate fetele, ma duc sa vad cu ce ma imbrac ca ies in oras.
vikinga spune:
La multi ani Carmen si sotzior de Anda!Tzuni mi s-a dus greata si m-a luat pofta de mincare
. E nasol, acum e acum! Am 73,2kg si nu-mi prea place. Cind am ramas insarcinata eram prinsa pe la 71.5 dar cu constructia mea osoasa si muschiloasa de travesti
era sa zicem ok cu toate ca un 68kg ar fi fost ideal. Acum is travesti mai implinit la mijloc
. Dar ma rog important ca-s unul fericit asa in nebuneala mea cu casa plina si inca unul pe drum
.AAAh sa va zic, am fost la dr sapt asta, eu decisa sa rabd pina cind nasc cu aflarea sexului bebelusului. Ei pe naiba, la al treilea ai deja ochiu' format de-ti merge pe ecranul ala la amanunt de profesionist de s-a vazut intre piciorusele lenosului mic minunea;), mama lui de coios
. Si-s abea in 14 sapt, cum sa nu vezi pina inainte de nastere:)) lol doar sa te uiti pe geam! Dr zice ca data viitoare se va putea spune cu siguranta dar n-as crede ca ochiul meu de mama leoaica sa se fi inselat. Am citeva luni timp sa-mi bat latinul la cap sa accepte numele pe care-l doresc pt junior: exact ca al lui:) Mie mi se pare o treaba originala mai ales ca au o traditie de familie veche, lui nu i se pare o treaba cine stie ce. Abia astept sa-l strig pe junior prin casa asa ca pe sot
sa-l trimit la spalat dintii si la facut pisu si fuga la nani hahaha:)) Glumesc eu dar macar asa sa-i zic americaneste junior
plus ca e si un nume frumos care se potriveste cu ala de familie perfect.Un we frumos!Vikinga
14+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Delidana spune:
'Neata
Zuzi, de la caldura parul meu sta cam pleostit, nici vorba de ondulare mai pronuntata. Bine, eu il si port rasucit si prins cu o clama (prin casa) pentru ca nu suport sa-mi atirne pe git si sa se lipeasca de mine din cauza caldurii. Aici e sauna nu alta... De aceea ziceam sa mai tai din el, sa vina cam pina peste umeri. Imi place cum sta ondulat cind ii pun spuma insa nu-mi place spuma ca incilceste parul. Ce sa ma mai multumeasca si pe mine...![]()
Carmen, observ ca si tie iti plac parfumurile dulci. Mi-am luat si eu Sunkissed de JLo, dar e apa de toaleta. E foarte "fructos" as zice. ![]()
Ruxi, cum a fost in oras? Ai fost la plimbare sau la cumparaturi? 
Tzuni, unde te mai preumbli vara asta? ![]()
Weekend placut!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
justasmallkiss spune:
Neatza fete frumoase.Abia am asteptat sa vina sf. de saptamana sa am liber si tot cu noaptea in cap m-am trezit.
Las cafelutze,ceai,sucuri si fructe pt toata lumea.
Delia,daca te-ai saturat de parul lung taie-l dar sa nu iti para rau,eu l-am avut tot asa lung ca si al tau,mi s-a pus pata si l-am taiat si acum de cativa ani ma chinui sa il las sa creasca si...nu mai creste
Timite-mi si mie putina caldura pt ca eu m-am saturat de ploaie si frig.
Marilena,m-ai intrebat de unde vreau sa mai slabesc,oho...am de unde si vreau sa ajung macar la 56-57 pana plec la mare.Am incercat costumele de baie si imi ies suncile prin toate partile.
Tu cum te simti?Piticutza,asteapta sa plecati in Ro?
Doina
concediu placut.
Claudia,ai fost o frumoasa la nunta,nu se vad deloc kg alea care zici ca le ai in plus.
Zuziliciu
si pozele voastre le-am vazut si sunteti o familie frumoasa.Pitica
Ce problema ai avut cu pielea ca am pierdut "firul"? Eu ma lupt de cand am lasat anticonceptionalele cu acneea,nu imi ies cosuri urate dar f multe,mici pe fatza,maini,spate si decolteu.Am fost la o gramada de doctori,toti baga antibiotic in mine si tot degeaba.Acum am facut o ultima incercare dupa care am zis ca daca nu merge nici de data asta,caut un medic privat,platesc de ma usuca dar poate ma ajuta.
Carmen,cum se simt "bubosii" mici si dulci?Noi inca mai avem ceva pete pe corp de la varicela,sper sa treaca cu timpul ca nici eu si nici pitica nu ne-am scarpinat si deja a trecut ceva vreme de cand am avut.Ma gandesc ca tu nu mai faci,trebuia sa fi erupt si la tine o data cu Teo.Poate ai scapat.
Anda
merci.La multi ani sanatosi barbatelului tau.
Tzunela,
pai cum sa las eu fata frumoasa singurica la slabit?Sper sa nu te fac eu de ras pt ca tareeee greu se duc kg astea la mine.Tu ce papi?Faci o dieta anume sau ai grija ce mananci?Eu incerc sa nu mananc dulciuri,paine doar f putina,mananc multe ciorbe de legume cu piept de pui si pepene rosu la greu.
nu se mai dezbraca pitica,a trecut de faza asta,acum suntem fetita mare,saptamana trecuta am schimbat camera de bebelus,avem birou si ne pregatim pt scoala.Azi plecam in cautare de ghiozdan.Ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca am fetita asa mare,se imbraca singura,isi piaptana parul singura,are grija sa fie asortata si niciodata nu imbraca a doua zi hainele ce le-a avut inainte cu o zi.
Acum "i s-a pus pata" sa ii tai parul si nu stiu cum sa o fac sa se razgāndeasca.
Cretzulina ta dulce e bine?Mai raceste asa des sau acum e mai bine?Ce prostioare mai face?
si sa fi tare pe pozitzii,trebuie neaparat sa slabim si sa fim "mumoase".
Ruxi
Vikinga,sarcina usoara in continuare.
Tzuc toate fetele si va doresc un weekend placut.