Nou stil de viata (274)
Raspunsuri - Pagina 12
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si multumim de tratatie Deliadana.
Am sa merg sa-ti citesc blogul ca de fiecare data imi incanti privirea cand te citesc ca sa nu mai spun ca imaginatia ma poarta alaturi de tine in toate povestirile. 
Multumesc tuturor fetelor pentru gandurile bune. Sunt deja la a doua zi de tratament si se vede schimbarea in bine fara doar si poate. 
{b]Ruxi[/b] meniul meu din zilele trecute il am deja scris pe caietel insa am sa scriu meniul de azi:
MD - oat meal + cafea cu lapte
P - paste cu sos de rosii
C - salata verde cu ridichi si castravete
Va pupic pe toate si va doresc o seara minunata pe-acolo pe unde sunteti fiecare.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Salutare,
M-am cantarit cand am ajuns acasa si am observat minus 200g
. Musai trebuie sa fie mersul la piscina de aseara cu fiu-miu in brate, care cantareste aproape 10 kile
.
Delidana, si eu stiam la fel ca si tine ca e bine sa nu manaci dupa ora 6-7 seara, cand am citit recent ca e un mit de fapt, tot ce conteaza este de fapt aportul caloric pe ziua respectiva. Daca sa zicem ca ai consumat jumatate din caloriile pe ziua respectiva pana in ora 6 si vei adauga dupa restul de jumatate, cica este insesizabil la cantar. Acum nu stiu cat este de adevarata treaba asta, caci n-am experimentat-o. Astept si eu un moment de liniste sa-ti citesc blogul.
Zuzi, sa stii ca nu fac un secret din meniu, doar ca mi-e greu singura cu astia amandoi pe cap in mare parte din zi, nu prea imi ajunge timpul pt. tot ce as vrea
. Asadar am grija la combinatii, nu mananc deloc fainoase si nici dulciuri, dar in niciun caz nu ma infometez. De ex. de dimineata am coborat la micul dejun la hotel cu fiimea si era o bogatie de croissante proaspete care mai de care mai apetisante si imbietoare
de la care m-am abtinut cu tarie, apoi niste cereale care nu mi-au facut cu okiul, mai ales dupa ce am citit despre Kelogg ca sint ultra-rafinate si ei le fac reclama ca te slabesc
, le sar cu placere. In schimb am mancat o omleta mare cu legume, orange juice, fructe si cafea. La pranz am mancat o salata de cruditati si pui, ceva mai incolo niste pistachios, la cina intentionez un iaurt si ceva peste, probabil light tuna. Deci nu pot spune ca stau nemancata. Tu cum te mai prezinti la cantar ? Ai grija cu pastele alea ca nu prea-s bune cand vrei sa dai jos. Jacuzzi avem dar doar la baie, nu si din ala de gradina. Eventual cand ne mutam la o alta casa. Cu suplimentele eu as fi cautious, as prefera sa imi iau vitaminele din mancare, si doar daca am o confirmare concreta a vreunei deficiente as recurge la ele.
Hcclara, nu prea a fost ea de miere noaptea cu doi copii, dar n-a fost rau deloc in concluzie. Am zis ca mai facem experiente din astea, sint bune la ruperea rutinei
. Ca tot iti plac tie palariile, ai vazut-o pe LaToya Jackson la memorial ? Nu i se vedeau decat buzele. ![]()
Mephala, miroase bine Hypnotic Poison intr-adevar
, insa nu mi se pare de vara, ci mai mult pt. serile de toamna-iarna.
Puskin, si eu tot toamna-iarna intru in hibernare
. Cred ca ma stimuleaza din plin si lunga iarna canadiana din care tare greu mai iesim. 
Danielag, 59-60 kg ? Imi amintesc si eu de vremurile alea fericite cand cantarul imi arata cifre din astea saltarete
…Noi te sustinem sa dai jos cat vrei tu pana la aniversare
.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
Delidana spune:
'Neata,
Khristin, vad ca te tii de treaba nu gluma...de-as scapa si eu de citeva sute de grame zilnic, ce bine ar fi! Macar 200g...
Sa ai spor in continuare!
Donna, a mers bine cu slabitul ca aveai si de unde. Ultimele kg se duc cel mai greu. 
Tzuni, munca munca da' chiar asa, nu ne mai iubesti deloc...
Sau ne pregatesti vreo surpriza? ![]()
Meniul de ieri:
MD: 1 guava, cereale cu lapte de soia
P: 2 felii de piine unse cu putina brinza albastra, 100g sunca de porc, 1/2 ardei gras, 1 rosie, 1 castravete
Gustare: 2 felii de pepene
C: cartofi cu 2 jumatati de copan (totul facut la yena) si morcovi mici, o lingura de smintina.
Ieri nu mi-a mai fost asa de foame ca in ziua precedenta.
Nu ma astept sa slabesc pina nu ma apuc de sport. Eu in general maninc sanatos si imi trebuie niste schimbari mai drastice ca sa slabesc, cum ar fi sportul.
Mi s-a pus pata sa ma tund, sa tai cam jumate de coama.
Mi-e cald si m-am saturat, vreau o schimbare dar nu ma grabesc, imi dau timp pina plec de aici.
Haideti, scularea, va servesc si pe voi cu un smoothie de zmeura cu iaurt - eu tocmai l-am terminat pe-al meu. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
gusta spune:
Neatza.
De azi suntem in vacanta si am sarbatorit cu o trezire super matinala
si acuma copilul papa iaurt si mami e la cana de cafea.
Kris frumos si cum a zis si Delia vad ca te tii de treaba.
Delia si eu vreau o schimbare eu chiar ma gandeam sa il incretesc un pic ,nu stiu simt ca imi trebuie ceva nou
.
Carmen sa treaca repede bube si sa scapati.
Cuscra sa vina concediu cat mai repede.
Claudia sa iti fie de bine cu palariile.
Doina hai ca a mai trecut o zi si vine concediu.
Daniela spor la slabit.
Donna sunt pe o linie si incerc sa imi intru in ritm.AI slabit foarte bine dar cum a zis si Delia cel mai greu se dau ultimele kg
.
Pastilele primite nu le pot lua ca bine nu imi fac asa ca am oprit totul si astept zile mai bune
.
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
dragele mele,
am intrat sa va dau un scurt raport|:
am fost plecati la mare, dar inainte am avut 2 sapamani crunte de impachetatat toata casa in vederea renovarii.
Acuma suntem la busteni, unde avem o groaza de treaba, de despachetat de data asta....ne-am mutat si aici inr-o casa mai mare si nu avem decat bucatarie si paturi, n-am dulapuri:D, ce sa mai haos total, datorita caruia n-am mai slabit nimic:(((, ba din contra, am 67.3 kg pentru ca am mancat ce era la indemana.
La mare n-am slabit ca de obicei pt a boa am apuat 15 minute de inot pe zi, in rest a stat sub umbrela cu gheorghe sau m-am invartit ca un titirez dupa el prin curtea gazdei din 2 Mai, care era efectiv plina de pericole, de la poarta pe care o deschidea desi avea sarma pusa sus pana la 2 scari, cotete, etc etc.
Numa concediu n-a fost...
Asa ca nu sunt intr-o stare prea buna, dar nadajduiesc sa imi revin.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
hcclara spune:
buna dimineata dragelor, ce faceti?
beau cafeaua cu voi si plec in oras sa imi iau parfum ca altfel face cu nervii barbatu-meu ca n-are cadou
.
eu n-am incercat palarii elegante, ci din astea de paie, da asa frumoase erau, insa parca nu imi venea sa dau 20 euo pe una. mi-a dat prietena mea ieri una, da e alba cu floare mov, de fetite, e ok dar paca nu pe gustul meu.
Khristin da, am vazut-o si pe LaToya, chiar ma gandeam cat e de mare, nu se vede cine se ascunde sub ea...nu am vazut chiar de la inceput ca am uitat, m-am uitat cam de unde a vorbit Brooke Shields...cat mai stati la hotel, pana azi???
Carmen am sa miros si eu azi pe Hypnotic sa vad cum e! sa stii ca eu i-am dusuit pe copii dupa ce au inceput sa se usuce bubitzele si parca s-au simit si ei mai bine apoi.dar in cap cred ca vreo 5 saptamani au avut bubitze. tu si sotul tau ati avut?
Marilena vacanta placuta Marei! cand plecati in ro?
Crys tot cu Dany la birou? ce mai face?
oare ce o face Anda??? se prajeste?
aaa, fiu-meu cel mare e plecat in excursie cu gradi pe malul unui paraias, sper ca e bine...iar deseara vor innopta la gradi,oare poate fara noi? ma duc deseara cu el la gradi sa ii pregatesc patul.
pupici la toate si o zi buna!
donna79 spune:
Neata! Am o durere de cap si un zumzet in urechi, parca as avea tantari in creier
Si trebuie sa muncesc...
Delia lasa parul acolo!!!
E drept ca am slabit ca aveam de unde si ca probabil de acum va fi tot mai greu, eu ma bucur ca de data asta am fost motivata si am reusit sa slabesc. E drept ca mai am destul, dar pentru mine este un mare castig faptul ca m-am mobilizat. Eu am avut intotdeauna o greutate mai mare decat normal pentru inaltimea mea. In ultimii ani am oscilat undeva intre 86 si 90kg si nimic nu ma putea determina sa fac ceva serios in privinta asta. Si poate lucrurile ar fi stat la fel sau mai rau daca nu as fi mers la nutritionist la inceputul anului. Meritul nu e al meu, ci al doctorului. Acum am inceput sa merg iar la centrul Kilostop, dupa o pauza de cateva saptamani, si sincer, pentru fetele din Bucuresti, il recomand cu toata increderea. Pentru mine a fost exact ce imi trebuia ca sa ma mobilizez. Am primit informatii foarte utile pe partea de nutritie dar si sustinere,sprijin.
Fug acum la munci, dar revin.
Donna
carina spune:
Salutare,
Am citit intr-o dunga din urma. Am vazut ca va tineti de treaba si slabiti 
Ioana: bafta si spor.
Claudia: ma prajesc si e tare bine. Azi e mai special ca facem chef de ziua sotiorului - schimba prefixul asa ca o sa o facem lata ![]()
Va pup si ne auzim cand ma intorc,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Tzuni spune:
Neata!
Delidana, mi-e dor sa... elefantesc, ai ghicit!
In viata asta musai mai ajung o data in Thai...
Khristin, vad ca te tii de treaba! Felicitari!
Puskin, cum te simti azi? Pe o scara de la 1 la 10 unde e moralul tau? 
donna79 tu ce meniu ai azi?
Mephala, hai mama, ca tu esti in vacanta! Scoate capul si anima subiectul 
Carina, la multi ani sotului si distractie frumoasa!
Justasmallkiss
promit sa nu te fac de ras la concurs si multumesc ca ai facut echipa cu mine!
Ce-ti mai face stripteusa? Apropo? Mai are obiceiul sa se dezbrace singurica..?
Atunci era muuult mai micutza....
Pup si ursoaica de la hibernare! ![]()

Hopes. pe unde bantui?
Hcclara, ce fain de piciul tau in excursie!!!! Sigur o sa-i placa!
Louisea, cand vii in tara?
Gusta mama, tot umflata esti? 
Sabina, spor la despachetat si las ca slabesti la toamna! ![]()
Vikinga, cum stai cu poftele? Ca de kile nu te intreb...
Si mai stii ceva de Happy? Nu se intoarce? Sa-i spui ca ne e dor tare de ea si ca o asteptam cu drag! 
Peste 2 zile e aniversarea Mik-ai. Vad ca nu scoate nasucul din barlog!!! Miiiiiiikkkkkkk 

Zuzilicea, ce diagnostic ti-a dat doctorul? E eczema sau altceva? Si...esti mai bine?
Ce mai face banda ta de alergat? ![]()
Delidana spune:
Tzuniiii,
. Initial am citit "musai sa mai ajung odata in Thai in vara asta." ![]()
Carina, distractie maxima si petrecere frumoasa!
sotului!
Donna, da' de ce sa-l las acolo? ![]()
Sabina, chiar ca nu e prea distractiv cu mutatul, te inteleg perfect, desi la mine n-a fost chiar asa drastic. O sa-ti revii tu.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back