In seara asta, la fereastra mea
Raspunsuri - Pagina 2
MsBB spune:

Rad eu acum dar sunt convinsa ca in locul tau tipam de ma stiau toti vecinii ![]()
Tare jmecheroase matzele astea. La blocul unde stateam inainte intrarile in scara erau prevazute cu un fel de terasa. Intr-o buna zi nu mica mi-a fost mirarea sa vad cum o bidiganie flocoasa a iesit de la etajul 1, pe geam cu o pulpa de pui in bot
. Saraca matza atrasa de miros a intrat prin efractie in casa oamenilor si le-a furat de pe masa cracu' pasaroiului si taman cand sa iasa victorioasa pe geam si-a luat o matura in dos de la oamenii dez-proprietariti 
Oricum, un shut in
e un pas inainte - asa ca matza si-a vazut de treaba ei, a tulit-o cu pulpa in gura si si-a vazut de festin ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Ramonika spune:
msBB -
foarte tare. s-a meritat un sut in fund pt. ditamai pulpa, nu? ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
angelli spune:
Ce romantic era titlul eu am crezut ca era vrun DonJuan cocotat pe geam!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
szivarvany spune:
![]()
super tare !
Si eu am tras o sperietura silentioasa
saptamana trecuta.
Dormeam langa fi`mea si ma trezesc ca aud ceva.
Bine-nteles ca ma apuca gandurile "pozitive" ... e un sobolan. Ba nu, o familie de soareci.
Era 3 fara 15
La 3 deja ma gandeam ca e cainele sau or fi furnici
Oricum, am concluzionat pe la 3 si 10 minute - ca ma tot uitam la ceas
- ca nu pot urla si sigur sunt gandaci
Mi-am luat inima in dinti, am pasit pe covor innebunita de scarba ca sigur voi calca pe ceva si in cei 2 ! pasi pana la intrerupator am murit
Evident, muream in tacere, sa nu trezesc copila ![]()
Ei bine, erau baloanele modelate de noi - sabii, caini, girafe, flori
- confectionate in seara respectiva si se desfaceau incet-incet facand diverse zgomote ![]()
![]()
![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
MElise spune:
Topicul asta imi aminteste de sperietura pe care am tras-o anul trecut cand am avut un musafir nocturn nepoftit. Faza e ca nu stiu cum a ajuns...sub frigider. Eu noaptea ma trezesc de multe ori, mai ales ca vara e ingrozitor de cald la etajul 8... Spre dimineata, am auzit un tiuit ciudat...intai am crezut ca are ceva frigiderul...de fapt era un liliac...
M-a cuprins groaza, am fugit din bucatarie si vreo saptamana dupa aia, inainte de a intra in buctarie deschideam cu mare precautie usa... Evident, nu l-am scos eu de sub frigider, ci prietenul meu, care s-a amuzat teribil de toata faza. Plasa tot nu am pus la geam, dar sunt obsedata sa fie trasa perdeaua, de atunci.![]()
MElise
anda141 spune:
Cred ca copilul meu era in culmea fericirii .... Bine ca nu a fost ceva grav, cand am citit titlul am zis ca cine stie ce ozn o fi aparut .![]()
spic de grau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda141 Cred ca copilul meu era in culmea fericirii .... Bine ca nu a fost ceva grav, cand am citit titlul am zis ca cine stie ce ozn o fi aparut . |
Copilu'?? sotu' draga!
Ca ma intreba apoi: "hai mai, si nu ai prins-o?!"

noastra!