Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

in cazul meu spirulina m-a ajutat sa raman zen.

Xor, multa sanatate si ... alcool mentolat contra mancarimilor! Pupam cupil dalmatian [:d]

Ada ai spus acolo ce-as fi vrut sa scriu eu dar ma bruia Anda. Mai poti?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Preety mai intreaba odata Si cine stie sa te ajute iti va raspunde

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Fetelor, poate stiti careva; babymom, daca vezi si ai timp am nevoiee de ajuor. In urma cu 2 ore mi-a iesit un herpes... in ce masura e contagios pentru Anda? Am pupat la ea de mama mama peste tot... ca de obicei. Cred ca maine merg la medic.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Amuzament total pe soricel

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

buna seara mamici
nu am timp sa citesc dar revin maine
am intrat doar sa va spun ca a aparut cauza febreieruptia...pe fata, gat spate si burtica...
deci avem roseola sau rubeola (avand in vedere ganglionii occipitali)
si noapte buna mamicilor si somn usor piticilor (fara treziri...aviz carla si sasha)

Ganglionii sunt si la roseola. Bine ca ai scapat de grija!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

8+

Mergi la inceput

Xor pupam viitorul dalmatian

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ramo am avut si eu herpes cand era Mikul mic si n-a patit nimic, am folosit si niste plasturi, nu stiu cat de buni sunt pentru vindecare, dar acopera buba, oricum a durat cateva zile pana a trecut

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Ramona, multumesc mult , eu chiar te admir ca esti asa relaxata cu cat mananca anda, am retinut ca nici ea nu e mare papacioasa. Si Gruia mai fura din ce mancam noi, dar cantitati infime, de exemplu o pastaie asta seara sau 3 dumicati de spanac in alta zi .. dar e prea putin ... dupa ce va termina tratamentul ma voi mai relaxa probabil, acum imi tremura inima la fiecare seringa de antibiotic pe care i-o dau , inca incerc sa ma conving ca e raul cel mai mic ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Multumesc de raspunsuri si suport tuturor! Am si eu o perioada mai proasta care probabil se reflecta in apetitul lui, nu stiu .. Am doua probleme mari acum in legatura cu (ne)mancatul lui:
1. tratamentul lung si agresiv cu antibiotice
2. concurenta la resurse cu bebe din burtica

Nausica, i se face foame, ca incepe sa fie agitat si, daca il pun la san, trage din plin. Insa nu vrea decat san si, uneori, iaurt. Am tot incercat diverse pozitii, texturi, temperaturi, gusturi, etc. .. orice minune tine cateva lingurite, la o masa ..
Am incercat si cu sare, nu e nici o diferenta.
Uof, am vrut sa ma descarc si aici, sa ma auda cineva care si intelege, sa mai iau un strop de apa vie ..
Oana

Edit: anemia e feriptiva, cu Ca e ok

8+

Mamicoooooooo...as vrea sa vin si eu cu o sugestie ..cu un sfat ...dar s-a scris destul de mult...
asa ca nu-mi ramine decit sa iti spun ca suntem alaturi de tine ...si la bine si la greu ...ne gasesti si aici...si in TITANII...sau in IOR ..
Hai mai scoate haiducelul la intilneli cu bobocei...poate ii ajuta macar putin ..

si fii tare ...o sa o scoateti voi la capat pina la urma

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Ramona, deja ai contaminat-o daca e contagios (eu stiu ca e), insa baga tare cu alaptatul, sa ii dai si anticorpii

8+

Mergi la inceput