Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
Nausica spune:
Eu nu prea zic chestii din astea, dar sint intr-o faza de self-assertion, asa ca iata: sint din ce in ce mai fan Luminita. In toate privintele.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Bine v-am gasit Sper ca sunteti bine..si boboceii sanatosi si papaciosi. O sa-mi ia ceva timp sa recuperez. Ne-am intors din superbul concediu in 3 pe care l-am avut in Bulgaria. Ce sa va spun? a fost superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tare. Nu ma asteptam sa am un copil asa cuminte la primul lui drum lung...8 ore..in care a fost un exemplu de cumintenie..a dormit..vroia numai cu capul pe sus..sa vada el tot. Acolo..i-a placut tot..marea, nisipul, dormea pe sezlong in muzica tare, manca de plaja, pe sezlong, in sala de mese, in camera..unde-l apuca foamea..si adormea in carut la ore tarzii cand noi inca bantuiam pe faleze. Noaptea se trezea doar o singura data ceea ce a fost o premiera la el...dormea de rupea. Cu mancarica..acelasi mancacios ca intotdeauna. Am facut si excese culinare...cartofii prajiti..yamiiii..ii dadeam cate unul cand mancam noi..si-l rodea cu o pofta.... Pepenele galben..rosu.. foarte bun. O alta noutate..a inceput sa mearga tinut de manute. Am avut un concediu super toti 3...iar Radu n-ar mai fii plecat de acolo Daca vreti sa vedeti pozici www.flickr.com/photos/37171228@N06/show/" target="_blank">Sunny Beach -Bulgaria 2009 Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
WELCOME BACK
Pozele sunt superrrrrrrr
Ce mult as fi vrut sa ajungem si noi in Bulgaria ...dar cu o urlacioasa ca Izabella ..cam complicat cu drumul ...poate reusim la anu
Felicitari pentru progrese lui Raducu
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui babytza Moni bagajul copiilor e gata Cum se trezeste piciul il incep si pe al meu Cristina ti-am spus aseara, iti mai spun si acum : superbe pozele !!!!!!!!!!!!!!!! Babytza si puiiValentina David Poze |
moama ..voi mergeti la mare ...dar luati-ma si pe mine
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui anca81 Te joci cu mine? Ce mare sunt! Am (doar) 2 dinti Pupici in talpa, va rog Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008) Piti mic se face mare |
pupicei Carlitei...e o dragalasa
nikolici spune:
lidia Iza nu o ia pe Kiki meu.PAROL///DD AJUTA LA DRUM LUNG
By the way, mi-a placut la nebunie cum ai imbracat-o pe Iza la intalneala din IOR!!!Ciorapii super de efect!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
baby-boy; nerantula marfa poze, sper ca a meritat vacantza fiecare banutz!!!
nikolici spune:
Si acum va doresc noapte buna, maine plecam si noi spre Bucuresti sa facem bagaje, again nu ca nu mi-ar placea.Eu de cand ma stiu sunt pe drumuri.Sunt aviatoare de meserie!
Pe maine...las tati la calculator!
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui nikolici lidia Iza nu o ia pe Kiki meu.PAROL///DD AJUTA LA DRUM LUNG By the way, mi-a placut la nebunie cum ai imbracat-o pe Iza la intalneala din IOR!!!Ciorapii super de efect!!! Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
multam
Nu stiu cum e Kiki tau..dar Izabella uraste scaunul de masina ...trebuie adormita in bratze apoi pusa acolo ...altfel urla non-stop...iar Stefan ...ca sa o mai distraga ..da si cu jucarii in ea...asa ca show-ul e in toi..
iar eu ca sa mai potolesc spiritele incep sa cint...si cint ..si cint ..odata cu Cd ...pina nu mai rezist ..si facem inca o oprire..
cam asa a fost drumul nostru catre ..si dinspre mare.
nu mai zic ca la un moment dat Stefan a deschis usa ...si eram pe autostrada cu peste 120km la ora..eram sa fac soc..
Nausica spune:
Asa, azi am chemat-o pe soacra-mea (nume conspirativ "Monstrul", adoptat de comun acord cu fiul dumneaei) ca sa iasa cu Cipi in parc, iar eu sa fac curat. Numai ca, pina sa ajunga ea, a inceput sa toarne cu galeata, iar Cipi s-a frichinit ce s-a frichinit in premergator pina i s-a facut somn asa ca a trebuit s-o culc si am ramas cu 1 bucata socrosenie pe cap care nu mai daduse niciun sfat de 6 zile (de cind ne-am intors din Grecia) asa ca iar mi-a facut creierii varza.
Femeia asta are o singura obsesie. (V-am mai zis?) Ca trebuie sa-i dau Aniei gris cu lapte. Mai nene, daca era vorba de mar cu biscuite, mai ziceam: marul e nr. 1, iar in combinatie cu biscuitele e yummy rau. Nu, eu trebuie sa-i dau Aniei gris cu lapte. In Grecia, mi-a spus chestia asta pe toate tonurile, in toate contextele, sub toate formularile cu putinta. Ar fi bine sa-i dau gris cu lapte. Vezi daca nu-i dai gris cu lapte? Tu cind incepi sa-i dai gris cu lapte. Aaaa, eu lui G. ii dadeam la virsta asta gris cu lapte. Mai, de ce nu vrei tu sa ii dai gris cu lapte? Pe vremea noastra noi n-aveam cereale din astea, le dadeam gris cu lapte. Etc. etc etc. Si eu ma miram ca barbatu-miu, cind aude de gris cu lapte o ia la goana.
Ma rog, deci azi, printre sfaturile soacrei am reusit sa fac curatenie generala in jumatate din casa: aspirat, spalat pe jos, sters praful, spalat geamurile.
Iar acum, ca sa inchei ziua glorios, fac o prajitura cu visine. Din aia, cea mai simpla prajitura din lume, cu iaurt. Daca vrea cineva reteta, o s-o scriu cu cea mai mare placere.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Foaaaaaaarte dragutele pozele, Nerantula. Gruia rules.
Vad ca si tu ai fost foarte atenta cu soarele. Chiar ma intrebam daca sint singura mama al carei copil s-a intors din vacanta alb ca brinza.
Am folosit numai creme 50+ si nu se vede deloc ca Ania ar fi stat la soare. Dar cum noi avem amindoi pielea destul de sensibila, n-am vrut sa risc niciun pic.
Nausica si Ania
poze