care este cel mai bun fond de ten
Raspunsuri - Pagina 3
elvie spune:
Un alt fond de ten bun este cel de la Estee Lauder ,individualist,al mai foloseste cineva?
Noa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carrye Christian Dior - DiorSkin Forever Extreme Wear Flawless Makeup SPF 25. Cel mai bun si am incercat multe... |
Eu am ten foarte uscat si-mi trebuie un fond de ten fluid care sa se intinda foarte bine pe fata si sa hidrateze.Din gama Dior care crezi ca e in genul asta?
Merci!
iulix spune:
Eu folosesc fond de ten de la Maybelline- Affinitone nuanta rose si sunt f.f. multumita de el.
Carrye spune:
Noa, eu cred ca cel mai bine cand ajungi la un magazin sa te uiti la ele, eventual cere unul ambalat ca scrie pe cutie, ce putere de acoperire are, daca este hidratant, etc.
Eu as zice sa incerci Nude, mi s-a parut foarte ok, il foloseste si o prietena care este manager intr-un magazin de profil, si ea l-a ales pe asta.
Si eu am tenul uscat, apic o crema, stau cateva minute sa intre in piele si apoi aplic fondul de ten cu un buretel. Si tenul arata foarte foarte bine, pe mine m-a socat mama care m-a intrebat intr-o dimineata cu ce m-am dat pe fata de arat atat de bine. Si ea este o fitzoasa! ![]()
adeiutza spune:
Momentan folosesc Guerlain Parure, varianta rezistenta la transfer si sunt dezamagita total -> o multime de bani, deloc rezistent la transfer asa cum promit (dupa cateva ore raman numai pete maronii pe obraz si frunte, in zona T se aduna incontinuu bubite de transpiratie care, dupa ce ma sterg, parca evapora tot fdt-u si in skimb raman alba
). Si nici macar nu am un ten gras asa cum este recomandat, ci normal, deci toate grozaviile astea n-ar trebui sa se intample
.
Acum vara incerc sa ma limitez din a-l folosi pt ca din dorinta de a arata bine ajung a arata ingrozitor 
Si totusi....as dori un fdt care sa reziste mult pe fata, in special sa aiba ceva anti-sweat, si care desigur sa nu fie mai mult de 100Ron.
Ceva sugestii? 
Carrye spune:
Adeiutza, vezi ca este un fdt la Pupa, am folosit eu vara trecuta, platisem in jur de 90 lei pe el, mi s-a parut foarte bun. Acopera bine, se aseaza bine pe ten si nici nu pleaca. ![]()
http://www.pupa.it/ENG/Catalogue/SchedaProdotto.aspx?IDProdotto=529&IDTipologia=359&IDLinea=75
ANITA75 spune:
eu as zice sa nu ne mai dam cu fdt vara decit iarna,pt ca transpiram si se vede urit,o crema cu spf si gata![]()