care este cel mai bun fond de ten

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da, si eu dau o nota 10 ptr Dior, am avut un fond de ten de la ei, ff bun, hidratant, putere de acoperire medie, insa ...parca intinerea chipul efectiv, ii dadea o luminozitate aparte, si un aspect sanatos.
Nu retin care anume...

incet incet am cam renuntat la fondul de ten, acum am ceva marca coreeana, un cover de care sunt f multumita, factor de protectie 30, hidrateaza si da un aspect uniform tenului.
E asta de aici:http://www.beautyandfashiontech.com/2009/01/etude-house-bb-magic-cream-foundation-review.html

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Mie imi place cel de la Channel si Neutrogena. Eu am ten sensibil si folosesc un fond de ten lichid. Apoi un puf cu apa termala si no problem cu machiajul toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Christian Dior - DiorSkin Forever Extreme Wear Flawless Makeup SPF 25.
Cel mai bun si am incercat multe...

mai bun decat Double Wear?
io am chestii de acoperit....

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancaiordan spune:

Dar make-up bio a incercat cineva? Eu de anul trecut am inceput sa renunt la "otravurile" favorite si am trecut treptat pe produse de ingrijire organice. Daca la capitolul creme, geluri etc sunt incantata, la make-up inca mai caut. Am cumparat fond de ten bio de la Couleur Caramel - si acopera bine, insa nu este foarte-foarte rezistent, plus ca este un pic cam prea cremos, si mi se strange fardul de pleoape din cauza asta.
Alte produse de make-up bio am mai incercat de la Nvey Eco si mi se par bune si rezistente, insa nu stiu cum e fondul de ten de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Eu mi-am luat de curand guerlain-parure aqua,e super,acopera bine si asa e parca te intinereste.Eu nu am avut pina acum un fdt scump,dar asta isi merita toti banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Clyo, stii ca si eu ma plangeam ca am chestii de acoperit, si ca Double Wear pe aici si pe dincolo. Este cel mai bun din punctul de vedere al acoperirii, dar parca de iarna
Nu stiu cum o sa fie tenul meu la iarna, dar acum cu putin bronz, se preteaza minunat asta pe care il folosesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Clinique mi-a placut cel mai mult, iar acum Exuviance (intotdeauna iau cu sunscreen formula), si efectul cum zice Nikole: luminozitate, intinerire, aspect odihnit, areti bine toata ziua si proaspata fara transpiratii sau pori mariti.
Conteaza mult sa fie aleasa culoare potrivita iar tenul sa fie bine curatat inainte de aplicare.
eu cu pudrele cu minerale nu ma impac bine deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

carrye, ca acoperire, cred ca Maximum cover acopera mai bine decat Double wear

si Dior nu au nimic sa acopere bine ?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Annie, sa stii ca pe ala nu l-am incercat, am ramas pe Double Wear. Acum tenul meu e mai curat, si n-am mai simtit nevoia de el. De asta am si luat Dior-ul ala.
Mie asta, Forever, mi se pare ca acopera cel mai bine, le-am testat si pe celelalte, am dat pe mana ca ma interesa textura lor si mi s-au parut foarte subtiri. Nu acopereau cine stie ce. Oricum, ce imi place foarte mult la asta este ca sunt foarte multe nuante din care poti alege, intr-adevar, este foarte important sa ai nuanta potrivita.
Zicea cineva de ala pulverizator, l-am testat si cred ca tre sa ai ten misto pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu am avut Maximum cover dar din pacate nu am ales nuanta potrivita si nu prea l-am putut folosi.
e adevarat ca acopera foarte bine dar nu l-as putea aplica in fiecare zi, mi se pare ca incarca tenul.

sambata plec din tara, incerc sa iau si eu Diorul asta.

Mergi la inceput