care este cel mai bun fond de ten

care este cel mai bun fond de ten | Autor: ANITA75

Link direct la acest mesaj

fetelor am deschis acest subiect sa spuneti care e cel mai bun fond de ten ,sa nu lase pielea grasa si sa acopere bine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

sa nu lase pielea grasa si sa acopere bine

Time proof - Radiance (gama profesionala Seventeen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Pudra minerala pulbere distribuita uniform cu un pamatuf de calitate, in directia pufuletului de par de pe fata, dupa aplicarea unei creme hidratante cu factor ridicat de protectie solara, crema care se gaseste in farmacii si cu varianta "tinted", usor colorata. La final eventual un puf de apa minerala.
Pudra absoabe grasimea si respira mai usor pielea, vara, decat prin "masca" fondului de ten.
Dar pe perioada iernii, fondul de ten de la Clinique, in functie de ce ten ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Christian Dior - DiorSkin Forever Extreme Wear Flawless Makeup SPF 25.
Cel mai bun si am incercat multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

De acord cu tine Carrye.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Eu am ajuns la concluzia ca cel mai bun este un www.perfumezilla.com/product_images/christi-dior-other-30ml-1oz-diorskin-eclat-satin-400-honey-beige-women.jpg" target="_blank">Dior Eclat.

Incredibil de matasos pe ten si stabil. In plus, foarte economicos - cu o picatura, iti faci treaba - nas si obraji.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dior - Capture Totale si Chanell - Mat Lumiere. Foarte bine ma impac si cu Dior- Airflash,asta e usor, si se aplica prin spray.

Mergi la inceput

L-am incercat si pe acela, le-am incercat pe toate de la Dior, pentru ca ieri dimineata am terminat flaconul (cumparat din ianuarie) si am vrut sa vad cum sunt si celelalte. Mai ales ca o prietena il lauda pe Nude foarte mult. Dar l-am luat tot pe asta pentru ca mi s-a parut cel mai gros ca si consistenta. :)
Eu am chestii de acoperit, celelalte mi s-au parut mai subtirele. Sunt sigura ca si Eclat este foarte bun, dar nu mai risc.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu cred ca cel mai bun este cel care tise potriveste tipului tau de ten, pt mine conteaza sa fie pt ten combi/gras, sa nu incarce fata, sa nu fie masca , sa fie usor, lejer sa acopere (ce e de acoperit) Pt acoperit folosesc Estee Lauder - maximum cover si acopera saracu la pistrui si altele, mama doamne, dar acum e vara si nu pun decat niste pudra

m-ati facut curioasa cu Dior-ul!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

deci sa inteleg ca e mai buna pudra minerala vara de cit fondul de ten? eu am pudra cu particule stralucitore de la avon o fi minerala?

Mergi la inceput

Anita, pudra minerala e mai sanatoasa sa zic asa decat fondul de ten, dar este destinata in general persoanelor cu un ten care nu necesita un Estee Lauder Double Wear
Cu alte cuvinte, sa nu ai cine stie ce de acoperit ca nu prea acopera.
In rest, este foarte bun.

Mergi la inceput