Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Oh Lyly, compara 24 de zile de tratament cu 18 luni si ne vei intelege pe noi ceilalti.
Citeste si extrage tot ce este legat de alimentatie ,si igiena vietii unui bolnav de lyme...
Informatiile abunda pe cele 5 pagini deschise despre boala.
Trebuie sa te calmezi si sa te consideri fericita si tu, si Laura..
Cauta Silimarina, Citrobiotic la Plafar , Mumio , nu uita o alimerntatie bogata in legume, fara zahar ( dulciuri in general, carne grasa etc )si foarte multe lichide care sa elimine toxinele.
Vei trece cu bine peste boala si daca incepi sa te ocupi cu seriozitate de ce am scris mai sus, vei depasi perioada de panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

buna tuturor

nici nu stiu cum sa incep acum dupa ce am citit al doilea link de pe prima pagina....

in neconostinta de cauza.....acu 3 sapt i-am scos la fiu-mio o capusa cu pensata. nu l-am dus la medic ca nu stiam ca pot fi asa periculoase.....

acum stau si ma gandesc daca oare e infectat!??!?!

ce trebuie sa fac acum??.....
nu are niciun simptom din cele prezentate pe site....dar totusi...acum in mintea sunt doar scenaruii subre...

oare a avut sansa sa nu fie printre cele 20% capuse purtatoare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

off, asa si eu, citisem de mult subiectul asta si acum ca am gasit o capusa (mica, mica, daca are vreo importanta) dupa urechea baiatului, am intrat in panica de tot

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montana spune:

Inteleg foarte bine ce spui, Maria.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

In atentia moderatorilor,
Am trecut in revista numarul paginilor cu membrii comunitatii Desprecopii si cred ca s-ar putea mari considerabil numarul semnaturilor de pe petitie.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
Va rog sa puneti link-ul intr-un loc unde poate fi citit de toate mamicile si toti tatii care isi iubesc piticutii.
Va rog, ca fiecare dintre voi sa semneze petitia. Cu siguranta ca nu puteti ramane indiferenti la asa ceva;asemenea monstri ar trebui sa stea dupa gratii in ocnele de sare pentru tot restul vietii.
Regret din suflet ca inca mai sunt copilasi care traiesc asemenea experiente traumatizante.
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cireshica307 spune:

Buna tuturor. Voiam sa va tin la curent cu tratamentul meu. dupa cele 28 de zile de 3 antibiotice combinate m-am ales cu dureri ingrozitoare de stomac. Ma durea putin dupa fiecare masa, dar o data la 2 zile aveam niste crize de stomac ingrozitoare, care imi treceau numai daca vomitam tot ce am mancat. Am ajuns si la urgenta in Mangalia- acum sunt la mare cu parintii- unde mi-au prescris inca un medicament blestemat, care afecteaza ficatul si trigliceridele, asa ca nu l-am mai luat, ci am luat un ceai din 16 plante deja de 4 zile si ma simt mai bine. Dar problema e: cum mai continui eu inca o luna cu antibiotice? In momentl asta parca am doar 2 optiuni: sa las bacteria sa ma distruga sau sa ma distrug eu cu antibiotice. Am citit ca toate medicamentele alopate sunt otravuri si ca scopul lor e sa distruga mai repede bacteriile, virusii, tumorile, inainte sa-l distruga pe pacient. Insa uneori apuca sa-l distruga intai pe pacient. Voiam sa va intreb: ia cineva doar tratament natural si se simte mai bine incet incet? Eu am gasit pe un forum ceva de genul: gheara matei, ulei de oregano, ciuperci shiitake maitake, picaturi din sambure de grapefruit, siropul Noni etc. De asemenea am mai vb la telefon cu un domn care a scris aici si a aparut la televiziunea din cluj si care vrea sa formeze o grupa de bolnavi lyme pt camera de oxigen hiperbaric din Constanta, pt a ne face o reducere de 10-20%. Credeti ca ne putem uni pentru a primi un ajutor din partea statului pt acest tratament de oxigen? Se pare ca bacteria moare in preajma unor cantitati mari de oxigen si acest tratament nu are efectele neplacute ale antibioticului. Pe mine ma bate gandul sa lucrez vreo 10 luni sa-mi strang bani numai pt asta si sa le las naibii de antibiotice. Aveti vreo parere? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cireshica, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar te urmaresc din umbra si ma rog sa-ti fie bine cat mai repede, tie si tuturor bolnavilor afectati de aceasta boala cumplita!
Imi pare atat de rau pentru suferinta ta, Doamne ajuta sa scapi cat mai usor de bacteria asta!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Cireshica acum inteleg de ce nu mi-ai raspuns la mesajul pe care ti l-am lasat pe forumul deschis de Asociatia pt Protectia Pacientilor.
Bun!! Intai profita cat mai mult de soare , mare si odihna.
Am urmarit un documentar intr-o emisiune aici care se numeste "Mystery diagnosis" referitor la camera hiperbarica.
A fost prezentat cazul unei tinere din San Diego, Brooke Landau care a urmat o terapie de 30 de zile cu camera hiperbarica.
Din ce a declarat metoda este destul de complexa; i s-a facut un tratament direct in inima ( nu mai retin ce gen de medicamente i s-au injectat in muschiul inimii ) dar explicatia a fost, ca muschiul inimii trebuia stimulat astfel ca sa poata rezista.
Din spusele ei a stat 30 de zile cu tratamentul special pt inima si abia apoi a trecut efectiv la tratam cu oxigen ...

Va rog sa deschideti si sa urmariti filmul;
http://www.viddler.com/explore/tamiduncan/videos/36/
Puteti gasi pe net daca veti cauta adresa ei de mail pt informatii ample. Ea a trecut prin acest tratament si va poate sfatui pentru ca vorbeste din propria-i experienta.

Cand revii la Bucuresti anunta-ma printr-un mesaj in MP

Mergi la inceput

Pe acceasi pagina cu filmul lui Brooke Landau mai este un site:
www-LymeDisease.com/Remedy-Report
Nu stiu ce sa cred !!
Daca ne gandim ca paludismul este tratat cu Artemisia annua si noi am luat Samento si Extras de greph pt Lyme . . s-ar putea ca natura sa ne puna la dispozitie alte plante miraculoase pe care inca nu le cunostem!!!
Cei care sunteti in America, poate ne puteti ajuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyly24 spune:

abia acum am reusit sa mai intru nu am fost in stare de nimic am fost atat de demoralizata am luat 7 aile antibioticele si m-am oprit ..100 mg primele 3 zile apoi cate 200 mg apoi am avut o durere de cap intr-o zi vreo 5 ore care spre final am simtit ca mi se taie respiratia ca ma calca un camion pe cap nu mai puteam sa ma misc de durere si greata senzatie de voma m-am speriat rau nu am stiut de la ce e si am oprit antibioticul citind la doxi ca poate da presiune intracraniana si trebuie oprit atunci..of acum vreau sa fac testu elisa in tara sapt asta ..daca iese negativ voi pleca in ungaria..mi-a rasp deja doctor boszik si a zis..it should be lyme si ca ma asteapta la consultatie ceea ce m-a facut sa am un atac de panica ingrozitor .."it should"??toata lumea e sigura se pare ca am lyme nimeni nu zice macar ca ar fi o sansa mica sa nu am..totusi inca nu a fost confirmat de vreo analiza..imi cer scuze ca ma vaicaresc inteleg ca as fi norocoasa ca am depistat devreme dar deja aveam multe probleme cu atacuri de panica iau xanax taicamiu e alcoolic spitale chestii nu stiu cum o sa pot suporta psihic asa o boala tremur de frica in fiecare zi...si sa va mai zic ca nu prea mai vad de vreo 3 zile vad in ceata tulbure asa toata ziua si parca se mai amelioreaza noaptea..o avea legatura cu lumina soarelui??a patit cineva asa??si inca o intrebare analiza dualdor sau cum se cheama din ungaria...de unde se ia sangele????din mana normal???va multumesc pt raspunsuri si va doresc numai bine si sanatate la toti

Mergi la inceput