Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montana spune:

Mariaa, initiativa si mesajul tau amplu sunt exceptionale, felicitari !
Sunt foarte interesata de acest subiect: verisoara mea a fost diagnosticata acum o luna cu Borelioza - desi primele simptome au aparut acum 4 ani - si a inceput tratamentul cu antibiotice perfuzabile.
Un singur lucru nu ai scris in materialul tau si te rog sa-l mentionezi acum - care este starea mamei tale in prezent.
Cele mai bune ganduri si urari de sanatate,

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cand vad cate un mesaj de la un 'nou venit' cu un post sau doua nu pot sa nu ma intreb...o fi unul dintre medicii cu care ne-am intersectat?! o fi unul dintre pacientii cu care am stat pe holuri si ne-am pansat ranile unul altuia?! e inevitabil...

care-i starea mamei mele?!

am scris de cateva ori. as putea s-o spun simplu si direct si laconic dar n-o fac.
mama mea e vie in sufletul meu. e cu mine in fiecare clipa. o am in inima mea pentru totdeauna.
chiar daca fizic n-o sa mai pot s-o mangai vreodata, s-o 'cert', s-o plimb, s-o culc si s-o trezesc.
e ca si cum eu sunt intr-un tren iar ea a coborat intr-o gara, undeva la un moment dat. iar eu ma tot uit pe geam dupa ea si o vad pe peron privind trenul, in care sun eu, care se indeparteaza.
dar toate trenurile se intorc in garile prin care trec, nu?!
si cu totii coboram din tren intr-o buna zi, asa ca pe peronul ala, intr-o buna zi lasata de Dumnezeu o sa ne revedem.

multa sanatate tuturor, aveti grija de voi!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, Maria!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

cand vad cate un mesaj de la un 'nou venit' cu un post sau doua nu pot sa nu ma intreb...o fi unul dintre medicii cu care ne-am intersectat?! o fi unul dintre pacientii cu care am stat pe holuri si ne-am pansat ranile unul altuia?! e inevitabil...

care-i starea mamei mele?!

am scris de cateva ori. as putea s-o spun simplu si direct si laconic dar n-o fac.
mama mea e vie in sufletul meu. e cu mine in fiecare clipa. o am in inima mea pentru totdeauna.
chiar daca fizic n-o sa mai pot s-o mangai vreodata, s-o 'cert', s-o plimb, s-o culc si s-o trezesc.
e ca si cum eu sunt intr-un tren iar ea a coborat intr-o gara, undeva la un moment dat. iar eu ma tot uit pe geam dupa ea si o vad pe peron privind trenul, in care sun eu, care se indeparteaza.
dar toate trenurile se intorc in garile prin care trec, nu?!
si cu totii coboram din tren intr-o buna zi, asa ca pe peronul ala, intr-o buna zi lasata de Dumnezeu o sa ne revedem.

multa sanatate tuturor, aveti grija de voi!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

In mod sigur ne vom vedea. Ai grija de tine!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Am nevoie de un raspuns urgent si daca se poate documentat!
As prefera ca un medic sa-si spuna parerea.

Care este in opinia voastra forma corecta de folosit:

Lyme ??
sau
Afectiunea Lyme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena2009 spune:

Buna Cris ! Noi asa credem ca expresia cea mai literala ar fi "Boala Lyme". In limba romana denumirea bolii nu este simplu Lyme ci este Boala Lyme, asa este tradusa denumirea ei. Asta este parerea noastra, daca te mai putem ajuta cu ceva cu placere.

Numai bine tuturor, multa sanatate si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Autor: Lyly24
Subiect: boala lyme
Trimis la: 25/07/2009 23:17:24
nu stiu daca am postat bine aici sper sa nu deschid un topic nou vroiam doar sa raspund la mesaje dar nu prea ma pricep..ideea este ca am fost si eu muscata de o capusa acum o saptamana cel putin asa mi s-a spus la doctor ca eu capusa nu am vazut-o am o pata rosie in zona aceea dar nu este mai decolorata la mijloc cum am vazut ca e specific bolii lyme si de asemenea mi-a iesti o urticarie pe tot corpul multe pete mai micute arata a pojar dar nu este se pare ..doctorul mi-a dat tratament 7 zile doxiciclina 100 mg una pe zi si paracetamol 3 pe zi...am tot citit pe aici si am vazut ca nu e doza suficienta ma simt asa de obosita si stresata de n-am cuvinte oare pot avea boala lyme acea pata rosie neaparat e semnul bolii?si a mai patit cineva urticarie pe tot corpul am si temperatura foarte scazuta am tot avut 35.8 35.9 36 grade am frisoane transpir mereu rece..mi-e frica ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi va rog imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia multumesc anticipat si sanatate la toata lumea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank"> ratuste dulci in concurs lo1, lo2

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Lorena, m-am grabit :intrebarea mea se referea la forma care este corect de folosit : boala lyme sau afectiunea lyme;
Laura trebuie sa suplimentezi urgent doza de doxy; ai deja eritemul care este specific, alburiu la mijloc, si "pojarul" care este o forma generalizata a eritemului migrant, care se poate acoperi pana la 75% din suprafata pielii.
In forma ta nu este suficienta doza pe care ai primit-o; trebuie sa iei 2x200 mg doxy si cat mai urgent si fereste-te de soare.
Multumeste cerului ca ai toate info la dispozitie, ca ti-a aparut eritemul, astfel sansele tale sunt de 100% sa scapi de bacterie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyly24 spune:

de azi incep sa iau doxiciclina de doua ori pe zi 100 mg pana acum timp de 3 zile am luat doar 100 mg oare daca nu iau nimic pt protectia ficatului ma pot imbolnavi de ficat dupa 24 de zile de antibiotic??am scris si doctorului din ungaria astept un raspuns intre timp deja a innebunit de stres cris esti sigura ca acel pojar e semn de lyme??si eritemul de pe piciorul meu NU are si alb pe mijloc nu e migrator e doar o pata rosie in jurul muscaturii m-am si scarpinat la inceput mult deja imi pierd mintile oare asputea avea lyme ??vreau de azi sa iau 21 de zile 200 mg doxi si cu inca 3 zile de pana acum cu 100mg doxi sper sa fie suficient :(sunt extrem de speriata nu-mi vine sa cred stiu despre aceasta boala de multi ani de cand amvazut niste documentare pe discovery mereu mi-e fost teama mereu ma uitam dupa capuse si tocmai cand m-a muscat n-a ramas prinsa de mine

Mergi la inceput