Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Zadi spune:
va felicit fetelor. va rog sa gasiti in voi puterea de a "bate toba TARE" si sa folositi toate metodele posibile pentru a va face cunoscuta suferinta si cu siguranta veti gasi suport si intelegere.
Va doresc multa sanatate.
alexpa spune:
am citit din capitolul trecut (nu-mi revin din soc) si lorena2009 spunea la pag 16 ca se da si tratament antiparazitar dupa diagnosticare.
a dat cineva si profilactic trat antiparazitar?
si vad ca Nerantula da cefort la copil. ce sa fac sa-i schimb amoxicilina cu cefort?
alexpa spune:
si inca ceva: eu cand am scos capusa aia mica nu misca deloc. asta inseamna ca am strivit-o eu sau pot fi si alte explicatii?
Nerantula spune:
Alexa, eu ii dau Ceclor baietelului meu pentru ca asta ne-a prescris pediatra a doua zi dupa muscatura, pana sa dau de acest topic si sa scriu doctorului din Budapesta. A treia zi i-am scris dr. Bozsik si mi-a confirmat ca Ceclorul e un antibiotic bun pentru tratamentul profilactic, dar mi-a dublat doza prescrisa de pediatra.
De tratament antiparazitar nu mi-a spus nimic, dar cred ca trebuie sa ajungem la un dermatolog pentru o ciuperca la axila, celelalte reactii cutanate au disparut dupa a doua saptamana de tratament, insa asta a ramas
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+
ionescu.cris spune:
DRAGII MEI
ASTAZI LA ORA 13,54 (14,54 IN RO) AM DEVENIT BUNICII UNEI MINUNI DE FETITA CARE SE NUMESTE CAROLINE.
CU TOT DRAGUL VA DORESC SANATATE VOUA SI PUIUTILOR VOSTRI,
CRIS
cireshica307 spune:
Felicitari! Sanatate si ei si voua. Inca un triumf al vietii asupra supararilor! Sa-ti traiasca!
lorena2009 spune:
FELICITARI CRIS! DUMNEZEU SA O TINA CU SANATATE SI SA VA DEA MULTE BUCURII PRIN EA. NE BUCURAM IMPREUNA CU VOI.
silvi_2005 spune:
Alexa cred ca cel mai bine era sa mergeti la spital sa scoata capusa cu pensete speciale, acum este prea tarziu pentru asta. Oricum poate nu ar strica o vizita sa fiti siguri ca s-a extras absolut tot sa verifice cu lupa asta. Iti spun din proprie experienta ca si baietelul meu a fot muscat de o capusa vara trecuta si la spital i-au scos-o si a ramas un piciorus care nu s-a vazut decat cu lupa pentru care l-au chinuit inca o jumatate de ora. Si noua ne-a recomandat aici tratamentul cu Amoxicilina 10 zile, de urmarit daca apare cea mai mic simptom cu indicatie de maladie LYme revenit la spital si facut poate alt tratament. Daca nu apare nici un simptom nu trebuie sa te panichezi nu e regula ca toate muscaturile induc boala. Iti zic ca am stat cu frica in san o jumatate de an timp in care am tot repetat testele, toate iesind negative.M-a linistit in final o dr pediatra care l-a tratat pentru o pneumonie in toamna trecuta ca dupa cat antibiotic si cefalosporine i-a dat ii trecea si daca avea Lyme si mi-a zis ca au avut cazuri de copii cu maladia Lyme si ca reactioneaza f bine la antibiotice nu e asa grav cum pare daca se intervine la timp.
Deci parerea mea e verificat bine locul de invazie sa nu fie ceva rest de capusa, facut tratamentul antibiotic profilactic prescris, grija la simptome gen eruptii cutanate vezi ca la copii cica si pe ureche apar si in alte zone decat muscatura, facut testul la la 6 saptamani dupa antibiotic si mai repetat, eu de trei ori l-am repetat aveam eu obsesia asta.
Succes mult si nu iti face griji ca o sa fie ok, daca iei masurile oportune din timp nu va fi nimic grav.
Cris felicitari pentru nepotica, tot binele din lume
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Nerantula spune:
Felicitari, Cris! Sa va traiasca sanatoasa nepotica si sa va bucurati din plin de ea!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+
Mariaa spune:
Crisssss, felicitari!!!! Sa va fie sanatoasa si sa aiba parte de mult noroc in viata!
Felicitari, Buni'!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor