Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La mine cu nasii s-a rezolvat repede. O prietena buna din facultate il boteaza pe bebe. De prin anul I glumeam noi ca daca naste ea prima ii botez eu si daca nasc eu prima imi boteaza ea.... Ea nu e casatorita inca... e intr-o relatie de cativa ani.... dar nu8 intentioneaza sa se casatoreasca prea curand.... Nu am rugat-o sa-mi boteze bebelul.... am anuntat-o ca sunt insarcinata asa: Am aflat ca botezi!... si si-a dat seama imediat despre ce vb... asa incat a si raspuns: numai sa ma anunti cand ai sa afli data botezului

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata fetelor!

Felicitari pt cele care au schimbat saptamana!

Maine dimineata la 8.00 ma duc la spital pt amniocenteza, va rog sa imi tineti pumnii.Am de pe acum emotii f mari.

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

MihamoraFii sigura ca vom fi cu gandul la tine, mergi inainte cu incredere in voia Domnului, El stie ce face. 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Neata fetelor!

Maine dimineata la 8.00 ma duc la spital pt amniocenteza, va rog sa imi tineti pumnii.Am de pe acum emotii f mari.

POZE

Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti excelente.... Incearca sa-ti ocupi timpul pana atunci cu ceva care sa-ti tina mintea ocupata... sa nu te stresezi foarte tare... Fii sigura ca toate gandurile noastre bune vor fi cu tine... si nu se va intampa nimic rau

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Neata fetelor!

POZE

tinem pumnii, totul va fi bine

18
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Andrecluj

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

ce impresie aveti de carutul asta? Mie imi place (poate mai putin culoarea, dar mai caut...http://idealbebe.ro/nurse-carucior-mega-p-3682.html

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIHAMORA sa dea Doamne Doamne sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CARMEN parca are rotile cam mari carutul. Sa nu te incurce cand il cari cu bebe inauntru.

Mergi la inceput

Ionelamaria - multumesc din suflet acum sunt la serviciu,incerc sa fiu optimista.
Raluci b - multumesc foarte mult sper sa fie totul bine.
Sa dea Domnul Lidia

POZE

Mergi la inceput