Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
Un si de la noi! Sanatate multa!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Multumim mult!
Ca tot mi-era mie frica de virozele de la gradi de care vb toata lumea.
Daca stau si pun in balanta virozele si intrarea lui Andrei in colectivitate, cu tot ce presupune ea, in care ne-am pus atat de multe sperante, ultima primeaza.
Ptr ca varianta era si sa renunt eu la servici si sa stau cu el acasa, insa am un job excelent, cu oameni minunati unde vin de drag la birou, si ce e cel mai important este ca fac ce-mi place, adica profesez ce am invatat in facultate.
Asadar, Andrei va merge la gradi indiferent de viroze, care s-au dovedit ca pot creea multe probleme si mai ales lui.
O sa incerc sa-i intaresc sistemul imunitar si nu-mi ramane decat sa sper ca, daca va face viroze, va face poate forme mai usoare.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
Nana, ai fecior mare sunt sigura ca primul an va fi greu, insa vei vedea foarte multe progrese si Andrei va fi un gradinar fericit sa aiba si el un job, sa mearga la copii
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Happiness_4_us spune:
Doamne ajuta, Daria!
Sa te auda cel de sus!
Tare mi-am pus sperantele in ea!
Sper din suflet s anu fiu dezamagita!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
devylla spune:
O sa fie foarte bine.Cred la randu-mi ca prima perioada o sa fie "de acomodare"...dar apoi Andrei in colectivitate se va dezvolta si va aprofunda frumos plus ca isi va face prieteni.
Si e minunat sa ai un job pe care sa-l iubesti,multa bafta va doresc!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
carpatina spune:
Buna dimineata! Un si-o raza de soare!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Devylla, Carpatina !
carpatina spune:
Sa aveti un weekend plin de zambete!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)