**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alyna24

Doxinu, am citit ca plecat fara bebe in vacanta.Iti spun sincer ca va va fi f greu dar o sa treaca repede.Spun asta pt ca am fost si noi pt prima data plecati fara el 10 zile si tare ciudat a fost....peste tot vedeam copii mici si ne intrebam:De ce nu l-am luat si pe el?", "Daca era David facea nu stiu ce....zicea aia.....dregea aia......Si numai asa am tinut-o pana am ajuns acasa!Noi ne-am zis ca fara el nu mai plecam!Sper sa nu te superi ca ti-am spus asta dar este doar ceea ce am simtit noi!Pupici.Vacanta minunata!

LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultima vreme si Capsuneilor de 2 anisori!

Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

Cum sa ma supar?Acum asta esteom vedea noi cum o sa fie.Sper sa pot profita de putina liniste si sa stiu sa ma bucur de eaDupa 2 ani in care nu am iesit nicaieri.............sper sa fie bine.STEFAN o sa fie cu siguranta caci il lasam la mama si ii stie programul,mofturile....tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Citat:
citat din mesajul lui Alyna24

Doxinu, am citit ca plecat fara bebe in vacanta.Iti spun sincer ca va va fi f greu dar o sa treaca repede.Spun asta pt ca am fost si noi pt prima data plecati fara el 10 zile si tare ciudat a fost....peste tot vedeam copii mici si ne intrebam:De ce nu l-am luat si pe el?", "Daca era David facea nu stiu ce....zicea aia.....dregea aia......Si numai asa am tinut-o pana am ajuns acasa!Noi ne-am zis ca fara el nu mai plecam!Sper sa nu te superi ca ti-am spus asta dar este doar ceea ce am simtit noi!Pupici.Vacanta minunata!

LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultima vreme si Capsuneilor de 2 anisori!

Cum sa ma supar?Acum asta esteom vedea noi cum o sa fie.Sper sa pot profita de putina liniste si sa stiu sa ma bucur de eaDupa 2 ani in care nu am iesit nicaieri.............sper sa fie bine.STEFAN o sa fie cu siguranta caci il lasam la mama si ii stie programul,mofturile....tot

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Din nu incape vorba ca va veti relaxa.Profitati din plin.SI noi ne-am mai odihnit insa nu exista moment sa nu vedem un bebe si sa nu-l pomenim pe David.Vreau sa-ti spun ca normal ii veti simti lipsa...am realizat ca in 2 nu ne mai simtim impliniti daca pitikul nu e cu noi.Si David a stat cu mama si nu ne-am facut probleme, chiar nu ne-am stresat sa sunam de 10 ori pe zi ...cu mama se simte mult mai bine...chiar si decat cu noi in sensul ca mama il rasfata mai mult pe cand noi il mai certam cand nu ascult si are crize.
Apropo de crize.....are D al nostru la greu si nu stiu cum sa mai procedez....se stramba la noi cand il certam, ridica mana uneori....arunca cu jucarii cand are nervi.....greu cu copiii astia!

Pupici si vacanta linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

revin si eu pe plantatie...

din pacate vacanta noastra seamana mai degraba a cosmar.
Cu o seara inainte de plecare stranuta; am bagat oscilo; de dimineata ii curgea nasul dar am zis ca e racit si am plecat spre aeroport; in avion deja tusea si seara la hotel gafaia si respira sacadat; ne-am dat seama ca are bronsiolita si am bagat augmentin; antibioticul nu i-a imbunatatit starea si noaptea am chemat medicul hotelului; un turc tiganos care s-a inteles numai pe germana cu sotul ca engleza nu zicea nik, ne-a prescris sirop expectorant si a plecat; nu inainte sa-i achitam consultatia 150 eur.
Mi-a venit sa-l omor; toata nopatea n-a dormit , nici noi, asa ca a doua zi dimineata am hotarat sa ne intoarcem in tara; agentia ne-a schimbat biletele cu greu fiindca trebuia sa gasim loc tot pe charter ca sa zburam 1 ora jumate, altfel, pe cursa regulata dura 8 ore ca era cu escala la Ankara.
Trebuia sa zburam a doua zi dimineata dar spre seara fiindca se simtea si mai rau, intre timp i-am dat si cu spray Ventolin dupa recomandarea pediatrei din RO, dar l-a scos din criza pentru cateva ora dupa care iar nu mai putea sa respire; asa ca am chemat ambulanta; a fost vazut de un medic de la urgenta si de un pediatru care au hotarat pe loc internarea; le-am spus ca avem bilete pentru a doua zi si ne-au spus ca doar pe semnatura il scoatem din spital fiindca copilul nu e transportabil. Liviu s-a intors la hotel in noaptea aia si a anulat biletele de avion si check-out din hotel.
a primit masca cu ventolin si pulmicort si cold steam si i s-a pus branula in niste urlete infioratoare; i-au imobilizat mana cu o atela de ghips ca sa nu indoaie mana; n-am dormit deloc cat am fost cu in spital, fiindca incerca sa-si dea la o parte masca si tot tragea de firele de perfuzii.
A primit cefalosporine intravenos si efectul s-a vazut; a reusit sa doarma; era epuizat si nu mancase de 24 de ore; i-au pus si perfuzie cu glucoza si minerale.
Dupa 2 zile si-a revenit si am urmat tratament cu antibiotic la hotel; nu am avut voie la plaja asa ca am iesit cate putin la piscina , la umbra dar nu mai mult de 1 ora/zi; in ultima zi l-am bagat si in piscina dar am constatat ca nu-i place apa fiindca mi-a spus : "cautul de mare traieste in apa, olino nu".

Cred ca n-am mai plans atata de cand am nascut; m-am rugat sa se faca bine si Cineva m-a ascultat iar.

Vacanta ratata, 2000 eur aruncati, dar eram atat de disperati ca nu mai conta nimic atunci, am fi dat orice si oricat sa-l vedem bine.

Gravi stiu ca si tu pleci in Turcia cu Mara; noi am avut 2 asigurari medicale si le-am folosit pe ambele; sa nu-ti faci asigurare la BCR fiindca noi am incheiat la ei una din asigurari si era cu limita de despagubire de 50.000 eur fara franshiza iar la fata locului ne-au spus ca nu deconteaza consultatia dr decat partial.

Ieri am umblat sa decontam facturile; spitalizarea si restul au fost aproape 1500 eur.
Din fericire spitalul era privat si am avut parte de servicii de calitate si ma refer in primul rand la doctori si asistente; rezerva a fost ok, comparabil cu Medlife/CMU.

avem si cateva poze cu la mare:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Belek2009#slideshow/5356565127447116066

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

ella Imi pare f rau sa aud ca tocmai in concediu s-a imbonlavit asa tare. Nu stiu ce m-as face sa o mai vad asa bonlavioara, mai ales undeva unde nici nu stiu unde ma pot duce. Mi-aduc aminte ce disperata eram si eu toamna trecuta cand fie-mea nu manca (de la o enteroviroza)... Dar pana la urma era bonlavior din Romania, nu? Deci nu va descurajati cu concediile...nu cred ca poate racii doar ca se duce la mare...cel putin noi am stat la toate orele posibile si pe vant si pe toate si nu a patit nimic nici acum nici la un an...

E prima data la mare David? Ca anul trecut nici adriana nu se omora dupa apa...daor asa un pic la picioare dar anul asta nu mai puteai sa o iei de acolo :)

Bine ca s-a facut bine rpd si ca a profitat macar un pic de plaja. Mi se pare f inaltut David, asa e? Asa pare fata de tine (comparand cu cat e adriana fata de mine cand o tin in brate).

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella imi pare tare rau de vacanta voastra.bine ca totul s-a terminat cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ella, Bine ca s-a terminat cu bine!!! M-au trecut fiori cand am citit prin ce ai trecut. Bob!!!! Sa fie sanatos Bobolino si si de la M & M
El se mai duce la gradinita? De acolo i se trage?
Ca ma gandesc cu groaza ca se duce si Manuca din toamna, nu am ce sa fac, nu am alta solutie, si decat sa o dau in plina iarna cand trebuie sa ma intorc la serviciu...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, brrr... bine ca s-a terminat cu bine! Am mai auzit de copii romani internati, dar nu erau multumiti de dr si nici nu se puteau intelege cu ei in nici o limba... ati fost norocosi totusi!
Care a fost diagnosticul? Cel presupus de voi?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lavini, multa sanatate pentru pui Acum am citit mesajul tau. Manu a luat antibiotic la 3 luni - mi-a facut otita cu infectie cu stafilococ auriu. Am facut antibiograma si i-am dat cel mai slab antibiotic la care microbul nu era rezistent (bine, nu eu, pediatra). Si sa sti ca Manu e chiar o fetita rezistenta, nu a avut urmari.
As zice si eu la fel ca Liviana - nu merge cu inhalatii? Daca nu, un exudat nazal/faringian la un laborator care da repede rezultatele. Asta daca mai e de actualitate Sper ca ati rezolvat pana acum
Eu am fost foarte speriata cand a ragusit Mihnea la 3 saptamani - si mi-au zis ca e inceput de laringita. A facut inhalatii cu ser fiziologic si un pic de adrenalina si i-a trecut. Am intrebat si eu daca nu o sa fie mai sensibil racind atat de mic - dar mi s-a spus ca nu are legatura

Ati auzit de tratament pentru imunizare cu laptisor de matca? Imi recomanda o mamica in parc, zicea ca a fost foarte eficient pentru baietelul ei.
O sa intreb si pediatra si poate ii dau lui Manu acum ca o sa se duca la gradinita

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

OAU!! Ella prin ce ai trecut!!! Imi pare rau sa aud asa ceva!! Bine ca a trecut. E adevarat ca v/ati ratat concediul dar pozele sunt foooarte frumoase! Eu cand plec cu Toni (in tara) iau cu mine aparatul de aerosoli. Este singurul care are efect in timp scurt si daca incep sa/i fac aerosoli de la primele simptome, in 2, 3 zile il fac bine. Plus ca nu mai face secretii apoase abundente care sa nu/l lase sa respire. Eu nu plec nicaieri fara el.

Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Clem, imi pare rau sa citesc asta, chiar ma intrebam cand va intoarceti si ma gandeam cum a fost. Sper ca Bob e bine acum, imi inchipui prin ce iad ai trecut vazandu-l asa. Si eu stau cu frica in san legat de plecarea in Turcia, sper sa fie ok si sa nu se imbolnaveasca Mara. Intr-un fel, bine ca a fost cu voi, macar ai fost langa el. Cred ca te-ai fi urcat pe pereti daca i s-ar fi intamplat in RO cat timp voi ati fi fost plecati. Lasa ca o sa fie alte vacante, stai sa mai creasca Bob un pic, sa nu mai fie asa sensibil. Parca atunci cand sunt mai mari, trec altfel peste episoade de-astea. Acum sunt mici, nu inteleg ce se intampla. Mara, de ex, nu suporta spitalul si se agita si plange mult daca o duc intr-unul si asta-i agraveaza starea. Sanatate multa!

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput