Mamici de zmeurici de iulie-august (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mc, spor la crosetat

Moniland, cine a zis ca e usor acasa?
la servici ma termina drumul, in rest era super ok, stateam la birou, aer conditionat, linste, frumos...
acum toata ziua imi gasesc cite ceva: calc, fac mincare, fac ordine -si niciodata nu se pastreaza-, ies in parc, ies la cumparaturi, asa ca stau mai mult in picioare si in priza decit inainte. mai ales ca Rebecca e acasa in permanenta, nu ma lasa sa ma plictisesc

Patricia s34 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patricia, deci la asa ceva sa ma astept in cei ani cat stau acasa. Si bineinteles in plus programul si grija fetitelor.
MC, spor la treaba! Eu le-am facut deja cate o caciulita cu croseta si as vrea sa le fac si rochite asortate. Dar sa vad cum ma organizez.
Pooh, din cate stiu eu destul de repede. Dar cred totusi ca mai este timp de dus si aranjat. Spune-mi ca nu e inca, cazul?!

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,nu e cazul....Ma gandesc doar daca as avea timp de un dus rapid,aranjat plus drumul la Tg-Mures daca va fii ora de varf cu trafic ingrozitor....sau sa ma duc direct la spital aici la mine in orasPooh,mami de Timea(15.06.05) si 39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am atip[it si eu putin in pat....pe cand a adormit p[iciul, mi-a sarit mie somnul.
Nu a mancat decat vreo 4 porti de cereale cu lapte si a baut laptic cu cioco de la ZUZU. ma innebuneste cu mancarea cat e acasa. Sper ca maine sa-l duc la gradi, macar acolo are un program, il respecta si mananca si bine.
Alinutza hai ca m-am linistit. p[ai tu ti sarbatorile cu cruce neagra? atunci cand mai facem toate cele?
eu numai pe cele cu cruce rosie le tin, cand nu stiu de ele si mai bag la spalat, sau calc...nu se considera pacat.
Noce pai gemul de visine si bunicii, maica-mi ii iese mai lichid...probabil asa trebuie...decat sa scoatem din siropul ala, mai bine asa. Ala e tare bun...oare mai apuc si eu sa fac o tura de visine? nu am chef...poate o rog pe mama sa-mi puna cateva borcanase.
Alina ciudat....imi vine sa sun la Cord Center sa-i intreb. Nu se poate sa fie asa neglijenti cu kitul si sa nu ne zica toate informatiile importante.
Crixia eu ma bucur ca marco nu e asa mamos, daca e tati e egal cu mami, asa ca m-am scos. cel putin deocamdata, vedem dupa ce vine bb.
de multe ori zice ca eu stau cu Edi si el cu tati doarme, mananca, merge la plimbare...si ma simt cam prost ca m-a scos de pe lista. dar cred ca vede si el ca mi-e tot mai greu....sper sa fie intelegator, sa nu avem nici una probl. cu ei cand apar fratiorii.
Dilaural foarte bine ai explicat cu sarbatorile, asa stiu si eu. cautam calendarul meu ortodox de birou, dar zau de stiu pe unde l-a pus Marco. ma cam speriasem ca toata sapt. sunt numai sarbatori.
Ayda ma bucur ca ne dai vesti. sa inteleg ca vine zmeurica in zilele urmatoare.
Eu dopul nici nu stiu cand l-am eliminat la prima sarcina, cica treptat si nu a fost defel gelatinos, mai degraba branzos...eu credeam ca am candida si cand colo eliminam zilnic putin din el, cam cu o sapt. inainte.
Moniland ai grija de tine, mai menajeaza-te. normal ca nu e usor acasa, tot timpul se gaseste ceva de facut...la birou era mai bine.
MC2008 ma bucur ca te simti mai bine dupa tratament. spor la tricotat...ma mai apucase si pe mine anii trecuti, in special iarna. acum nu mai am rabdare de asa ceva.
Pooh depinde de contr., la ce interval sunt. eu sunasem dr. dupa ce mi-am monitorizat 3 contr. la 15 min. interval. Mi-a zis sa nu ma grabesc, sa merg incet spre spital. ei bine dupa astea 3 au inceput tot mai dese din 5 in 5 min. Noroc ca eram deja in drum spre spital. de ascultam de el...nasteam acasa.
sa vedem acum cum o fi...deja ma apuca panica si morcovul creste.
ma tot gandesc pe unde ma prinde ruperea apei. la Marco a picat fain in 6 ian., eram liberi, dim. eram la wc. la fix. acum...ma gandesc daca voi fi dupa pitic la gradi? sau in oras? sau in parc cu el?
eu zic ca aranjata sa fii acolo jos, rapid un dus si fuga la Tg. Mures...

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor,

fac si eu prezenta ! Ce frumos e bebe VLADIMIR ! BUN VENIT!
Ma plictisesc de mor ! Si am niste dureri lombare de vreo saptamana...Parca mai rele in ultimele 3 zile. Am eu o discopatie dar nu stiu sigur daca asta e cauza.
Numar zilele si sper sa mai stea bebe pana in 07.
Nici urma de dop dar BH la greu. M-am hotarat sa mai ies la plimbare ca innebunesc doar in casa. Asa ca azi o sa plec, cu sot la purtator.
Ce-o fi, o fi !

+ 39 sapt cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau!
Scriu din amintiri ca s-a trecut la cap nou,am pierdut pagini muuulte si abia le-am citit
Romanitza felicitari si tie pt BS!!!Sunteti rasfatate tu si Mqqm si foarte bine ca e asa.Sa va fie de bine cadourile,mai ales BBisorilor!
Elena felicitari pt s35!La mai mare!
Piatra lunii tu ai dreptate si drept dovada ti-am si spus,si incerc sa dau de weleda.Insa cremele insirate de mine chiar se afla in topul preferintelor mamicilor,deci au fost testate cu succes,practic la locul de munca(fundic BBei)...deci iau in considerare si ce spun majoritatea mamicilor legat de unele produse,daca zic ca e bun ceva intr-un nr coplesitor,apai nu cred ca e de rau nici cu alea.
Alina nu sh cand ma programeaza la ceza,din ce vad la odisee si zici si tu, tre pe 38s...Mda mult n-ar mai fi,chit ca fiecare zi cu supliciul ei,noroc ca ma gandesc la copil si inghit in sec.Doamne ajuta sa trecem noi cu bine de nastere si vom vedea ce facem si cu fibroamele,cele la care se confirma si cu endo a mea...bagam naturiste,una-alta.Legat de nastere stiu ca chiar si cu ceza de preferat ar fi sa te apuce niscaiva contractii inainte de op,sa ai parte de un pic de travaliu.Bine pt plamanii lu' BB parca si nu mai stiu de ce.Legat de alintaturi,daca ma gandesc bine m-as incadra la ce spune cuscra,Ana-Anutza....,dar si eu am luat-o fara sa ma gandesc bine pe partea cu alintari fara legatura cu numele
Pooh felicitari pt BB in grafic!Pai eu fug repede daca mi se rupe apa,noroc ca umbla al meu toata ziua prin oras si stie cum sa faca fata ambuteiajului.Adica asa imi imaginez,ca in filme,nu?Ca tre sa o luam la picior.
Patricia bafta maine la dr!Mergi pe diete hipoglicemice,zaharul din fructe e totusi fructoza,deci sanatoasa,amu ni nu in cant mari,dar o fructa mai trebuie si omului.De evitat astea f dulci:lube si struguri,dar de pohta un pic ca esti gravi nu s-o face glicemia cat China.
Alinutza,cuscra multu pt umeriPe mine ma mananca chelea da numa sub tzitzi si in capul pieptului in special,unde am si dureri,dar nu vaz vergeturi...v-am spus ca io cand am auzit la inceput de vergeturi mi le imaginam VERZICe nebunica esti cu Ericutzadar poti sa-l alinti fara a,doar Ericutz si nu te mai duce cu gandul la...Esti o norocoasa ca iti trec umflaturile cu lioton,eu m-am dat si dimi si tot am laba dreapta cat un airbagLegat de stranut, tre sa vezi in ce pozitie te prinde,ca si tusea, sa fii pe faza cat de cat si iasa mai sugrumat,dar mai binisor.
Moni asa am patit si eu cu supa de mazare,s-a stricat in doi timpi si trei miscari,dar mai repde nu puteam s-o bag in frigi ca era oala fierbinte.
Aaaa Cornelia am vizionat si eu familia ta...mmm superbi!Si tu ai o fatzuca de copila,parca esti sora mai mare a lui a mica.Frumos BBisorul!
Mqqm vai de vegeteaua mea!De dimi pi la 7 m-am trezit cu durerea de masea,noptea ma culc cu contractii dureroase...acum mi-o luat al meu gel pt BBicipt eruptii dentare pe baza de plante.Bafta mare la dr!
Dilaural multu pt linistriea mentala cu sarbatorile!...nici eu nu respectam pe alea cu cruce neagra,dar o faceam cu noduri.Nu spal domenica,de sarbat cu cruce roshe si vinerea din printzip"ca nu e bine"decat daca e fff urgent.
Mc dar cu ficatelul la analize cum ai iesit? Incompatibilitatea e mai nasoala si se ia in calcul cand mama are RH negativ,iar sosul e pozitiv,exista atunci posibilitatea ca BB sa fie pozitiv ca tatal si tre sa se faca dozarile...asa ca nu stiu daca la anticorpii aia se referea doamna.Parca la ficat,daca nu bat campii dar nu stiu daca tine tot de autoimune era chestia cu vaccinul ala cu imunoglubulina pt bb imediat dupa nastere...pacat ca nu ai intrebat sa fi vazut la ce se referea tanti aia,ca nici in ceata nu vreau sa te bag.Oricum,ai fost la dr specialist si a ramas sa te mai analizeze sa fie cert ca e de la sarcina cu bubitzele.
Ayda mai stati un pic,bine ca nu s-o rupt apa.Nu prea inteleg mecanismul:col deschis,eliminat dop,rupt apa,sa inteleg ca nu neaparat se declanseaza una pe alta?...mi se lua de citit tehnice de-astea,asa ca sunt cu tema in aer
aaa Danielle stii de cate ori am sarit la jugulara lu' al meu pe baza de vise?exact cum spui:saracu' nu stia de une sa ma ia,ce-am mancat?el nevinovat ca o porumbitza si eu in chip de Oteala pusa pe masacru
nu mai stiu cine tuseste.Incearca sirop de patlagina,dar ia-l sistematic si constant ca-si face efectul.
hmmm cam atat pe partea neuronica functionala...oricum ma intinsei
Pupisori!



"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Salutare!

Noi suntem tot 2 in una. Contractiile prezente, dureroase, de ma trec toate apele cand am cate una. Important este ca azi am fost la dr si situatia este foarte buna, zic eu. Colul tot la fel de intredeschis, dar bebe e mai sus, a mai urcat si nu mai apasa asa pe el si cel mai imbucurator NU MAI ARE CIRCULARA DE CORDON. In rest cu placenta si lichidul stau bine. Si am inteles ca deja dupa 35 de saptamani nu mai sunt asa multe pericole pentru nastrerea prematura si nu mai e nevoie nici de injectiile pentru maturarea plamanilor. Asadar am scapat deocamdata de complicatii.

Cornelia, sunteti o familie foarte frumoasa! Felicitari!



34+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Am uitat sa ma laud cu noua semnatura

35+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

La mine dopul gelatinos chiar a fost o chestie gelatinoasa si maronie si destul de mult, l-am eliminat deodata pe tot...colul meu e scurt si deschis...dar avand in vedere ca inca nu am contractii mi-a dat drumul acasa desi am foaie de internare inca, eu figurez ca internata in spital.Mi-a zis dr ca la orice contractie, durere sa-l sun si dc devin regulate fuga la spital, nu conteaza ora....

Ayda 38+


www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna burtici!
Cornelia,felicitari si sa fiti sanatosi!
Eu azi am fost tare harnicutza,nu am stiut ca e sarbatoare!Am rezolvat de dimineata niste treburi la munca,am fost la Z si i-am luat lui BB cateva hainute.Au reducere de 50%!Apoi o piata scurta si cum am ajuns acasa am facut si eu renumita prajitura cu visine!Eu am facut-o juma cu visine si juma cu caise.M-am apucat sa fac si dulceata de visine si compot de caise,dar nu pt la toamna,ci pt zilele astea!Nu o sa ma recunoasca sotul deseara!O sa creada ca a intrat in alta casa!Noroc cu AC ,altfel eram o leguma!Sunt foarte rea de caldura!La noi AC merge non stop,ma gandesc cu groaza cat o sa vina curentul!
Jojo-miha,mai bine sa mai stea putin,unde e mai bine ca la mamy in burtica!?Eu sper din suflet sa nu nasc mai devreme de 38 saptamani!
Ma duc sa vad in ce stadiu e compotul si revin...


32 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput