Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 14
steadya spune:
giova suntem alaturi de tine cu

mult curaj si sa fii increzatoare!
m-am emotionat toata, e asa super parca suntem live conectate, o mamica se pregateste sa nasca, alta tocmai a ajuns acasa cu zmeuricul, bravo!!!
Adya
31
Euphoria spune:
Giova, multa multa bafta. Iti tinem pumnii, si eu si bebela mea, care tocmai a tras un zambet in somn, pentru voi. 

Fetelor, imi ploua in gura de la atatea mancaruri delicioase despre care tot vorbiti voi aici. Apropo de asta, fetele cu ceva experienta la bebei, este adevarat ca dieta in timpul alaptarii este foarte restrictiva? Eu incerc sa alaptez, desi nu am cine stie ce lapte, chiar daca ma indop cu galactogil si celebrele ceaiuri de chimen si anason. Oricum, atat cat am vreau sa ii dau, chiar daca mai primeste si supliment. Si mi s-a spus ca nu am voie deloc fructe si legume, ceea ce este o tragedie pentru mine, mai ales ca asta ar constitui hrana mea de baza pe timpul verii. Stiti ceva de asta? Nici macar fructe? O piersica? PEPENE ROSU? Mor de pofta si nu stiu ce sa fac...nici sa stric putinul laptic pe care il am nu vreau, dar pe de alta parte,mi se pare si aiurea, fructele cel putin au o gramada de bunataturi in ele...ce ziceti?
Alex@Sara spune:
Euphoria,eu am experienta cu 2 alaptari,total diferite dpdv al alimentatiei mele.La primul copil am mancat striiict ce imi zicea pediatra,am avut si o listuta tiparita cu alimentatia mamei in timpul alaptarii
,si copilul tot a avut colici si laptic am avut numai pana la 4 luni jumate,ca deh,d-na pediatra lui peste prajit mi-a recomandat suplimentul si normal ca productia mea s-a micsorat.
La Sara,nu am tinut cont de nicio restrictie alimentara,am mancat de toate,ca am nascut la sf lui mai si iti dai seama toata vara fructe-legume proaspete la greu,sucuri etc.Si fata nu a avut urma de colici,se trezea de 2 ori pe noapte sa pape si inapoi la nani,si de la 2 luni jumate catre 3 lunite a inceput sa doarma 12 ore/noapte fara nicio trezire.Si am alaptat-o pana la 8 luni(aproape 2 luni peste sarcina asta fara sa stiu si apoi inca o luna ca nu o puteam intarca)Bineinteles ca depinde si de copil,dar uite ca la mine a fost taman invers:regim-copil colicios,papat de toate-copil fara colici.Eu zic sa incepi sa papi din toate cate putin la inceput(ca la diversificare
) si sa vezi reactiile bebelului.daca observi ca un fruct mancat sau o leguma ii provoaca colici,nu mai papi.
Eu va doresc sa aveti cat mai muuuult laptic si sa scapati de supliment 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
35sapt+ 
danielle02 spune:
felicitari Alinakiss ptr bebe Rares

a meritat pana la urma tot efortul
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
anemona27 spune:
Buna,ieri am facut si eu analizele,ultimele sarcina asta,si sunt bune.
Elena felicitari pt grasunei,18 iulie e ziua aniversarii casatoriei mele![]()
Cornelia ce ma emotioneaza povestile despre copiii tai,felicitari pt felul in care te descurci cu ei si iti mai faci timp sa dai si pe la noi
Missy frumos caruciorul,sa-l folositi sanatosi!
Ivanoiuadela ca sa pui poze trebuie mai inti sa le postezi undeva,pe un site de poze si apoi pui linkul la semnatura.
Giova

Alinakyss felicitari pt bebelus,asteptam poze cu el.
38+
Alex
bumbita spune:
buna fetele, vin cu vesti noi pentru voi....am vorbit cu giovalinda noastra...spun " a noastra" pentru ca e si anoastra - spiridusi de ianuarie-februarie 2006 si a voastra![]()
era f emotionata la spital....ffff...se simtea si in voce, v-o spun....avea dilatatie 2 cm, dureri, bebe e ok, dr de rezerva are o cezariana acum, insa trece si pe la ea sa o vada, tensiunea e buna, bebe are bataile inimii cum trebuie...deci e bine. a promis sa ne tina la curent.
oricum, cert este ca azi e o zi mare pentru ei...1 Iulie - vine bebe edi.

nastere usoara si copilasi frumosi, sanatosi si mancaciosi va doresc!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Moniland spune:
Alina, de abia astept sa vad poze cu bebe Rares. Iti doresc sa ai parte de un copilas sanatos, mancacios, cuminte, frumos sigur va fi ![]()
bumbita, multumim de vesti si te mai astetam cu noutati. Noi ii tinem pumnii Giovei sa scape repede si bine.
36+
Laura Ioana
Irina Maria
MC2008 spune:
Go, giova, Go!!!

Eu si Tudor iti tinem pumnutii stransi, stransi!!!!
34 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 6 saptamani 
mai.iunie09 spune:
Dragelor, astazi este 01 iulie iar noi, mamicile de mai-iunie ne vom lua zborul catre scutece si ne facem datoria sa va predam stafeta. Pentru a o face oficial v-am pregatit si un mesaj. Cu bine! Va asteptam la scutece!
„Iesi , copile cu parul balai, afara si râde la soare, doar s-o îndrepta vremea” si vremea se îndrepta dupa râsul meu...”
.... si chiar de va fi nor afara tot soare ti se va parea ca e, atunci cand iti vei tine pruncul in brate. Lumea ti se va schimba; cu totul. Si vei patrunde incet in timpul magic al copilariei. Fiecare clipa va aduce cu ea lucruri noi si minunate pe care le veti trai impreuna. Si e asa de bine cand gasesti un loc ca acesta in care poti intreba orice, pe oricine si poti gasi mereu un sprijin, un sfat sau pur si simplu iti poti imapartasi bucuria.
Noi, mamicile de mai-iunie va uram sa aveti parte de nasteri usoare, de prunci sanatosi si mai ales va uram sa aveti puterea sa treceti peste orice suparari si necazuri pentru a va putea bucura impreuna de minunata experienta a maternitatii!

05.02.2005