Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
danielle, noce, 

ely_cta, felicitari si tie pentru inca o saptamana 
MC, nu uita carnetul de gravida si kitul de recoltare celule stem.
missy, sa folositit sanatosi caruciorul, foarte frumos!!! daca stai linistita in pat nu o sa ai probleme cu colul,
Ylla, 
noce, sotul meu scapa lucrurile din mana
. eu il consider semn de gravida ca pana acum niciunul nu am avut astfel de probleme.
piatra lunii, cateodata e mai bine sa nu stii atatea ca stai mai relaxata.
Adela, ca sa pui poze ar fi bine sa-ti faci un cont pe webshots sau flickr, incarci pozele acolo, bifezi optiunea publice si copiezi linkul aici. Asa o sa le vedem.
36+
Laura Ioana
Irina Maria
CRIXIA spune:
GIOVA imbarbateaza-te cat poti de mult, nu te pierde cu firea...totul depinde de tine! Noi suntem aici, ne rugam sa decurga totul bine!
Sa ajungi cu bine la maternitate, acolo esti pe maini bune....s'auzim de bine!!!
Marco e cu tine acasa?
de bucurie 
Intrasem sa va spun ca azi a trebuit sa ma aventurez in oras, Alexiei i-am descoperit aseara primul dinte miscator si urmatorul deja un pic crescut in spate. M-a emotionat...parca ieri ii ieseau cei de lapte si deja ii schimba! AM fost la dentist, imi e teama sa nu ma mosteneasca, eu am purtat proteza ca era teribil de strambi.
N-am rezistat si am intrat un pic si la Z, sunt reduceri si a cumparat mama pentru fete in mod egal...e prima data cand cumpar frateste!
Nu ne-am putut odihni la pranz, prea cald.....
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+31 sapt 
micaalsa spune:
Giova, wow, curaj. Eu tocmai iti trimisesem un PM
Doamne ajuta sa fie bine. Asteptam vesti 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
36+ cu
Teodora
Nasterea printesei
elenada spune:
Giova tinem pumnii stransi. Nastere usoara si bebe sanatos.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elena_adina spune:
Buna mamici.
Dupa ploile care au fost abia astazi am si eu net.Am citit din urma si m-am actualizat cu ce s-a mai intamplat.
CORNELIA am vazut si eu pozele,felicitari pentru copilasi sunt niste scumpilici.
GIOVA nastere usoara si bebe sanatos,am sa ma rog ca totul sa fie bine

App.cum va anunt atunci cand voi naste????
ELY_CTAcred ca e excelenta dulceata,eu nu stiu sa fac,mama e in strainatate,iar soacramea...
Deja nu mai pot sta pe scaun,fug la somnic
m_i_s_s_y spune:
Giova, nu te panica, fii barbata!! Du-te fuguta la dr, suna-l inainte ia bagajul (am auzit de mamici care l-au uitat de emotie) si fuguta la spital!!!
Noi te asteptam cu vesti si suntem sigure ca vei avea o nastere usoara! Te pupam!!!!!!!
Bafta!

saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
ayda_m spune:
Giova suntem alaturi de tine
Elena felicitari pt vestile bune de la eco
. Inca putin si iti vei vedea bebeii...au fost cumintei si inca mai sunt, vor sta la mami in burtica pana la data stabilita
Eu ma simt bine, inca nu am contractii...sper sa fie asa pana luni![]()
Ayda
38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe
CRIXIA spune:
Ely_cta mi-ai facut o pofta de piperki!
Si eu maine intru in sapt 33! Ce putin a mai ramas!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+31 sapt 
danielle02 spune:
moniland,![]()
tare ciudate visele astea.
dupa ce nastem sa stii ca nu mai avem,cel putin eu nu am mai avut nici un vis.
asa e o caldura aici de curg apele de pe mine.Ebonee vrea afara in parc si eu nu o pot scoate,macar daca erau niste copaci ceva ca sa ma ascund la umbra :((
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
alynakiss spune:
buna fetele
in sfarsit am ajuns si noi acasa
bebelul meu m-a cam chinuit dar a meritat tot efortul
v-am anuntat cand mi s-a rupt apa asta joi pe la 9.30 si am nascut vineri la 00.25 cand am ajuns la spital aveam dilatatie 1, pe la 19.00 aveam abia 2, cand a venit dr meu si a vazut asa si ca asistentele nu u facut nimic a inceput sa dopeze injectii pana m-a drogat de tot
, am nascut natural intr-un final , asta dupa ce bebe ne-a dat emotii, dr a crezut ca are circulara de cordon vazand ca dupa tot efortul nu vrea sa iasa, dar bebe al meu a iesit cu o manuta pe langa cap , asta ca sa-l salute pe nenea dr in semn de respect
pt tot ce a facut pt noi, a stat 5 ore din timpul lui liber in conditiile in care a doua zi intra de dimineata si de garda
totul a fost bine pana intr-un final ,
un pic cam vanat in crestet de la cat a stat pe canalul de iesire
dar acum mai este doar un pic rosu
am mai tot avut probleme in primul rand luni trb sa iesim din spital dar baiatul meu a facut icter si l-au luat la lampita pana azi
alta problema am avut cu buletinul, am facut nunta acum 2 saptamani, iar buletinul meu este la politie la schimbat si nu am putut declara bebelul, se va duce tati vineri ca atunci iese si buletinul
si eram sa uit am avut 2.800 scor apgar 9, si 49 cm nastere naturala
va pupa
bebe Rares si maine spoeram ca va putem trimite poze ( spre rusinea mea nu stiu sa le descarc ![]()
)
Alina
37+ nerabdatoare mamica de
Rares