Mamici de zmeurici de iulie-august (65)
Raspunsuri - Pagina 12
m_i_s_s_y spune:
Ely - ICOO TARGO, nu Targa
saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
ely_cta spune:
Missy,multumesc pt informatie.Nici pe mine nu ma intereseaza daca incape in lift,ma intereseaza sa incapa in porbagaj.Sa-mi spui daca ti-a incaput!O sa ma duc si eu sa-l caut la Miniblu,dar clar imi tb pe alta culoare,al meu BB e baiat 100%.Pupici si nu te mai stresa atat!Stai linistita in patut!
33 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Ivanoiuadela,spor la gatit!Ai sa vezi ca se face foarte repede si e delicioasa!Si la mine a fost prima data cand am facut-o!Pana acum imi facea mama,dar parca mai buna a iesit a mea!![]()

33 + sapt cu
David Andrei
emabucuresti spune:
buna fetelor,
felicitari noilor bebelusi aparuti la odiseea noastra!
am citit despre fiecare in parte cand a fost anuntata pe forum nasterea lor dar eu mai greu cu scrisul, asa ca le urez in gasca bun venit pe lume, sanatate, fericire si noroc!
am vazut si revazut poze, ultimele revazute sunt cele cu bb Vladimir si fratiorii lui, niste frumosi si cuminti!
cornelia ce nastere usoara ai avut, vreau si eu asa, si eu voi naste natural in principiu, pe milan tot natural l am nascut dar nu a fost usor deloc, uf.
feelor unde gasesc camasa de noapte pt alaptat simpla, frumoasa,nu in 5 culori tipatoare plus desene, ca m au oripilat cele din carrefour
si mai scrieti despre interfoane please, in special ce gasim in romania., daca aveti ceva recomandari
tot nu ma hotarasc la un model. cu primul copil nu mi a trebuit, dar cu doi, cand doame unul si inchid toate usile sa nu fie deranjat de celalalt, tb sa il aud cumva
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ely_cta spune:
Fetelor,ceva super tare!Nasterea in apa!
http://www.youtube.com/watch?v=r_77qzUY6IQ
33 + sapt cu
David Andrei
Giova spune:
cred ca s-a rupt apa....nu stiu...m-am trezit uda tyoata si curge.
mi-e frica....
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
Alex@Sara spune:
Giovaaaaaaaa ai grija,chiar daca nu e apa,fuuuga la spital.hai,totul o sa fie bine.nastere usoara si bebe sanatos.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
35sapt+ 
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi ! Jojo_miha multumesc mult pentru raspuns , eu acum iau o jumatate pastila dopegyt / zi la 5 dupa-amiaza , insa stau cu teama sa nu-mi cresaca pe zi , dimineata luata cu tensiometrul electronic , pentru ca nu mai are cine sa mi-o ia cu tensiometrul clasic arata 11 cu 7 , deci mica , cam cat aveam si inainte . Vioam sa te mai intreb ceva , imi mai pocenste din cand in cand urechea dreapta , dar ff putin , inseamana ca atunci imi creste tensiunea ?
Referior la ovule eu am foslosit meclon si au fost ff bune , daca ai indoieli foloseste cu incredere meclon .
s 36+
Moniland spune:
Giova, calm, suna sotul, fa un dus, aranjeaza-te ca vei avea o super intalnire cu Eduard. Iti tin pumnii sa mearga totul usor, usor. 
36+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova cred ca s-a rupt apa....nu stiu...m-am trezit uda tyoata si curge. mi-e frica.... _ Gio 36+ si Marco(06.01.2006)poze |

iooooooooi Giova,ce emotii mi-ai dat,hai ca vine bebe

sa ai nastere usoara draguta si fara pic de durere

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)