Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
nov.dec2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crlp buna burtici, mamici... sunt noua si doresc sa ma altur si eu grupului vostru numele meu este Carla si cu ajutorul lui D-zeu voi fi mama de Matei ![]() DN 27.04.1979 UM 26.03.2009 DPN 25.12.2009 am facut dublu test, rezultatul a fost de 1/94 SD trebuie sa fac amnio si-mi este f frica, nu stiu ce sa fac, este un risc mare pe care imi este frica sa mi-l asum mai am 3 sapt pana cand ar trebui sa fac acest test; sapt viitoare ar trebui sa ma programez; ma puteti ajuta cu un sfat, un doctor bun il voi face la Medlife |
Bine ai venit in odisee!!!!!
Sarcina usoara si sa ajungi cu bine la 40 sapt
miany75 spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Fetelor dragutelor, azi am implinit 15 saptamani. si eu sarbatoresc cu dulceata de visine, am din belsug, adusa de mama mea, draga de ea, de la Sibiu. Sunt foarte fericita. Pe de alta parte, ce o mai face Alina...??? Saptamana 15+ |
Sa-ti ajute DD sa ajungi cu bine la 40!

miany
21+
DAVID ANDREI
Romanitza_31 spune:
sar'na mult!
si spor la mancarica
valeu ce foame ma roade si pana ajung acasa ....!
pupi
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nov.dec2009
Am vazut draguta da nu a aparut inca pe prima pag pt ca nu am terminat de scris tot...n-am dat "trimite raspuns"...ca mai fac si mancare in acelasi timp.....traiasca cu wirelessul |
17+POZE
rgagapie spune:
Ma scuzati k ma bag asa, dar c s-a intamplat cu Alina???
K nu am ajuns sa citesc tot din urma 
.
Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile
.
Ramona
+19
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
DORIS_71 spune:
lacramioara daca tu esti mai batranica, atunci eu ce sa mai zic? Da nu ma simt deloc. Sunt asa mai nesimtita
.
Acum ma pregatesc sa merg la eco si vin dupa cu noutati despre Matteo.
Doris
18+
Matteo ......
poze
miany75 spune:
| citat din mesajul lui DORIS_71 lacramioara daca tu esti mai batranica, atunci eu ce sa mai zic? Da nu ma simt deloc. Sunt asa mai nesimtita Acum ma pregatesc sa merg la eco si vin dupa cu noutati despre Matteo. Doris 18+ Matteo ......poze |
succes la echo ! te asteptam cu vesti bune!
miany
21+
DAVID ANDREI
miany75 spune:
Doamne ,fetelor ,ce vreme e la cluj! zici ca e tornada nu alta..
miany
21+
DAVID ANDREI
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui crlp buna burtici, mamici... sunt noua si doresc sa ma altur si eu grupului vostru numele meu este Carla si cu ajutorul lui D-zeu voi fi mama de Matei ![]() DN 27.04.1979 UM 26.03.2009 DPN 25.12.2009 am facut dublu test, rezultatul a fost de 1/94 SD trebuie sa fac amnio si-mi este f frica, nu stiu ce sa fac, este un risc mare pe care imi este frica sa mi-l asum mai am 3 sapt pana cand ar trebui sa fac acest test; sapt viitoare ar trebui sa ma programez; ma puteti ajuta cu un sfat, un doctor bun il voi face la Medlife |
Hei hei, bine ai venit surioara de zi de nascare. Suntem nascatoare de craciunei/craciunite.
nu stiu ce sfat sa iti dau cu amniocenteza dar dupa dublu test de ce nu faci inainte totusi un Triplu test?
Saptamana 15+
miany75 spune:
parca s-a rupt cerul in doua....si eu voiam sa merg la medicul de familie dupa conc med. pe luna iulie..![]()
miany
21+
DAVID ANDREI