Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
nov.dec2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 FETELOR, va rog treceti-ma si pe mine la prima pagina cu Doctor Ion Parvu spital Elias Saptamana 14+ |
Daca imi spui si dn-ul te trec
raluci_b spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rgagapie
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, m-am uitat la toate. Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut , iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile Ramona +19 Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB |
nu stiu ce sa zic, eu ma uit la mine si vad itamai omul cu ditamai burta

18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
lacramioara2 spune:
Fetelor dragutelor, azi am implinit 15 saptamani. si eu sarbatoresc cu dulceata de visine, am din belsug, adusa de mama mea, draga de ea, de la Sibiu.
Sunt foarte fericita. Pe de alta parte, ce o mai face Alina...???
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nov.dec2009
Daca imi spui si dn-ul te trec |
16.02.1976, eu sunt asa mai batranica....
Saptamana 15+
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Fetelor dragutelor, azi am implinit 15 saptamani. si eu sarbatoresc cu dulceata de visine, am din belsug, adusa de mama mea, draga de ea, de la Sibiu. Sunt foarte fericita. Pe de alta parte, ce o mai face Alina...??? Saptamana 15+ |
tot inainte pana la 40

alina nu cred ca o sa mai intre pe la noi, cred ca este sfarsita

18 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
crlp spune:
buna burtici, mamici...
sunt noua si doresc sa ma altur si eu grupului vostru
numele meu este Carla si cu ajutorul lui D-zeu voi fi mama de Matei
DN 27.04.1979 UM 26.03.2009 DPN 25.12.2009
am facut dublu test, rezultatul a fost de 1/94 SD
trebuie sa fac amnio si-mi este f frica, nu stiu ce sa fac, este un risc mare pe care imi este frica sa mi-l asum
mai am 3 sapt pana cand ar trebui sa fac acest test;
sapt viitoare ar trebui sa ma programez; ma puteti ajuta cu un sfat, un doctor bun
il voi face la Medlife
Romanitza_31 spune:
pt listuta (am mai scris, dar nu stiu daca ai vz): Spitalul Filantropia, dr Hamid Reza A.
multam
| citat din mesajul lui nov.dec2009 ROG FETELE CARE VOR SA LE TREC SPITALUL SI DOC IN LISTUTA SA SCRIE ACUM, CA SUNT LOGATA ![]() ![]() |
17+POZE
nov.dec2009 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lacramioara2
16.02.1976, eu sunt asa mai batranica.... Saptamana 15+ |

ca sa nu mai zici asa ceva
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Fetelor dragutelor, azi am implinit 15 saptamani. si eu sarbatoresc cu dulceata de visine, am din belsug, adusa de mama mea, draga de ea, de la Sibiu.Sunt foarte fericita. Pe de alta parte, ce o mai face Alina...???Saptamana 15+ |

17 +
nov.dec2009 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Romanitza_31 pt listuta (am mai scris, dar nu stiu daca ai vz): Spitalul Filantropia, dr Hamid Reza A. multam ![]()
17+POZE |
Am vazut draguta da nu a aparut inca pe prima pag pt ca nu am terminat de scris tot...n-am dat "trimite raspuns"...ca mai fac si mancare in acelasi timp.....traiasca cu wirelessul

, iar acum .......
, poate ma credeti voi k in rest nu ma crede nimeni
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile
Maya Paula