Mamici de mai-iunie 2004
Raspunsuri - Pagina 9
heron spune:
Bine ai venit Angi si numai bine la toate fetele,
Vad ca mai toate ati fost la scan-uri si ati reusit sa va vedeti bebelusi sau cel putin sa le auziti inimioara. Numai eu stau si astept fiindca UK este ca intotdeauna la coada in privinta sistemului sanitar. Abia am sansa sa merg la unicul scan oferit pe 27 Octombrie cind voi fi in 13 saptamini. Iar de auzit inimioara abia la 2 saptamini dupa scan cind voi merge la primul control mai serios (deci la 15 saptamini).
De rau mi-e tot rau si aseara am vomat din cauza parului care mi-e lung si mi-a intrat in gura. Fiind proaspat spalat, mirosea a sampon si ... cam atit. Intr-adevar asta da motiv de vomat. Va trebui sa-mi tai parul scurt si sa-mi schimb samponul.
Ei, dar sa ma adaug si eu pe lista. Se pare ca sint cea mai inaintata.
LISTA MAMICILOR DE MAI-IUNIE 2004
Lauraa - DPN- 7 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Natalia - DPN - 20 mai 2004
Liliana - DPN - 5 Mai 2004
Liliana
heron spune:
Se pare ca in timp ce editam raspunsul, a mai aparut un raspuns, deci refac lista.
Lauraa - DPN- 7 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Eryka - DPN - 25 mai 2004
Liliana
heron spune:
Apropos de ceaiuri. Eu beau mult ceai de soc, tei si earl grey fara cofeina. Intr-adevar urina pare insa destul de colorata, desi beau cu multa greutate, in jur de 2 l de lichide. Asa mi-a fost recomandat din cauza sanselor mai mari de-a avea infectie urinara in timpul sarcinii.
Liliana
danaA spune:
Bine ai venit Angi! Si eu sunt tot in 6 saptamani.
Mie mi-a dat medicul generalist niste vitamine(materna)
Azi aveam programare la eco si aseara gasesc mesaj pe telefon ca imi canceleaza programarea din nu stiu ce motive si ma reprogrameaza marti.
M-am cam suparat un pic dar mi-a trecut.
Eu beau tone de apa minerala.
Nu stiu daca e buna sau nu pt rinichi si pt bebe, dar sa fiu orice daca imi trece setea cu apa plata, mai ales ca la orele de aerobic imi trebuie multa apa.
M-am gandit la ceaiuri, dar nu stiu care sunt bune. De soc si de codite de cirese am tot baut de cateva zile.
Laura, drum bun spre Romania!!!
Si eu vreau pe lista
Lauraa - DPN- 7 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Dana - DPN - 30 Mai 2004
Pupici
Danasi Andrei
piatra lunii spune:
Lauraa - DPN- 7 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Dana - DPN - 30 Mai 2004
Piatra lunii- DPN -20 mai 2004
madutza spune:
Hello tuturor!!!!
Suntem si noi pe aici, noi veniti! Si noi aven doar 5 saptamani....dar ne grabim sa ne facem mari :-)!!!!
madutza
Ana71 spune:
Buna dimineata tuturor,
Si eu ma simt destul de bine, mai am dureri de burta cand si cand si uneori obosesc destul de repede (mai ales cand merg mult si repede). Nu mai tin minte daca si la prima sarcina oboseam din primele luni, dar asta este. In rest, greturi in mod deosebit nu am (v-am povestit anterior cat de greu mi-a fost in primele 4 luni la prima sarcina, din cauza greturilor astea) si sper ca nici nu vor veni. Prima ecografie o s-o fac pe 15 octombrie si tot atunci voi face si analizele uzuale. In afara de acid folic pentru primele 2 luni, dr. mi-a recomandat si Materna cu seleniu, am inteles ca sunt niste vitamine. Nu le-am luat inca, o sa vorbesc cu medicul de familie sa vad daca se dau compensat. Oricum, cred ca o sa le iau (daca o sa fie cazul) dupa ce o sa vad rezultatul analizelor. Personal, nu prea sunt de acord cu vitaminele date fara analize facute. O sa vad dupa 15 octombrie. Ma bucur asa de mult ca sunteti aici si vad ca ne confruntam cu probleme similare. De exemplu, durerea de burta si pe mine ma speriase, ma gandeam la extrauterina (am vorbit si cu medicul si mi-a spus ca nu e cazul) dar observ ca ni se intampla aproape la toate si ma conving ca este normal.
Sanatate multa si copii sanatosi!
Ana71 spune:
Referitor la ceaiuri eu beau de sunatoare si uneori de tei (se pare ca nu prea e bun ceaiul de tei in exces, dar nu e nici o problema o cana la 2-3 seri).
madutza spune:
Am avut o senzatie foarte placuta cand am citit ce ati scris fetelor. Ma simt bine cand vad ca tot ce mi se intampla este absolut normal. Nu eram sigura ca este toul ok cu simptomele pe care le aveam...
Problama este ca am facut niste injectii inainte de a afla ca sunt insarcinata. Am avut o criza de lumbago care m-a pus la pat. Inainte sa imi fac injectiile am facut un test de sarcina care a iesit negativ, desi imi intarziase 1 saptamana. Am mai facut unul dupa 1 saptamana si a iesit pozitiv, atunci am si intrerupt tratamentul. Credeti ca imi pot dauna?
Senzatii: nu greata, dar un nod in gat permanent am asa ca nu prea pot sa mananc, dupa care ma apuca o foame.... Faza cu somnul este absolut enervanta, ziua dorm pe birou si noaptea, daca m-am sculat sa ma duc la baie, nu mai am sanse sa adorm foarte curand. In rest urinez des, am dureri usoare in partea inferioara a abdomenului...
Deocandata pisicuta mea Lara este pe post de bb, o alint mult mai des decat inainte. Aveti idee daca trebuie sa scap neaparat de ea?
DPN - 25 mai
va doresc o zi usoara!
pupici!