Mamici de mai-iunie 2004

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetelor,

mersi de suportul moral.
Mi-am mai intrebat o data doctorita daca e sigura ca nu afecteaza sarcina si mi-a zis ca "jura" si nu sunt prima graviduta care necesita tratament din aceasta cauza si ca nu voi pati nimic.
SPER !!!

Va pupacesc si sanatate sa aveti!

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

In cazul asta stai fara grija Natalia. Eu chiar am emotii ca am facut tratament cu un antiinflamator, tilotil, inainte sa stiu ca sunt insarcinata. Am facut si test inainte si a iesit negativ. Imi este o frica de mor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna ziua tuturor si felicitari noilor venite!

Eu ma simt destul de bine (la cealalta sarcina vomam in fiecare dimineata,am slabit 7kg in primele 4 luni)dar oricum am stari de greata si am cam inceput sa poftesc (la cealalta sarcina nu mi s-a intamplat). Inca nu am vomat, dar cred ca o sa urmeze. In schimb cam ametesc. Voi va vopsiti parul in perioada asta de inceput (in primele 3 luni)? Dr. meu a zis ca nu e nici o problema, dar mi-e cam teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madutza, nu-ti face griji. Am citit in "cartea mea desteapta" ca fatul e protejat in totalitate in primele saptamani (2-3 de la conceptie), nefiind inca "legat" de mama. De fapt e inca un ovul fecundat pe "drum spre uter". A stiut ea, natura, ceva cand ne-a facut ... :) Tot asa m-am speriat si eu ptr. ca am baut de mama focului (noi l-am "facut" in concediu petrecut in Romania, unde am tras cu prietenii niste betii de pomina ) si am stat in fum de tigara pana am stiut ca sunt gravida. Stiu, trebuia sa ma gandesc, dar uite ca nu-i omul mereu cu responsabilitatea in spinare

Am inteles ca nu-i bine sa-ti vopsesti parul in timpul sarcinii ... dar mi se pare absurd totusi ... Ce sa facem, sa ne inchidem intr-o camera sterila si sa traim doar din vitamine? Bunicile noastre ce mai faceau ca sigur nu stiau atatea cat stim noi acum ... si mai faceau si o droaie de copii...

Pupici la mamici si la burtici!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Multumesc pentru ce mi-ai scris Irinusha, ma ajuta foarte mult. Cred ca era cam a 3-4-a saptamana. Si dr. de familie mi-a spus sa intrerup medicamentatia imediat si sa nu imi fac probleme.

Sa nu mai spun ca in prima saptamana am fost la o nunta unde am cinstit niste gin.

Sa speram ca totul va fi bine pt. toata lumea si sa fie sanatosi bb-ii. Cum ziceai ca se numeste cartea ta desteapta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Buna fetelor.Sunt si eu o mamica in devenire,prin 5 mai se va produce evenimentul.Din pacate am fost si eu nevoita sa iau medicamente, paracetamol,am citit tot pe acest forum ca nu trece prin placenta si mi l-a recomandat si doctorul.Daca e cineva care a mai luat, o rog sa-mi spuna daca a avut vreun efect nedorit.In rest -imi vopsesc parul,desi initial luasem hotararea ca in primul trimestru sa-l colorez cu o vopsea care iese la spalat; e important insa ca vopsitul sa se faca intr-o incapere cat mai aerisita pentru ca vaporii inspirati sunt nocivi.
L-am vazut pe bb la eco si i-am vazut si inimioara palpaind.Nu stiu voi cum sunteti,dar eu abia astept sa se nasca!

Mergi la inceput

Referitor la vopsitul parului si eu am citit ca nu ar fi bine. Astfel am hotarat sa folosesc Henna in perioada asta ca nu este toxica, numai sa gasesc o culare sa-mi placa, stiu ca nu au o gama prea variata...

Mergi la inceput

Madutza, cartea mea e pe germana (dar scrisa de englezi), s-ar putea sa nu o gasesti in Ro.. E scrisa de: Dr. Cristoph Lees; Dr. Karina Reynolds; Grainne McCartan / "Sarcina". Dar cine stie, poate ai noroc.

Pupici la mamici si burtici!

Mergi la inceput

Teodora, bine ai venit!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Deci avem o noua lista:

Liliana - DPN - 5 Mai 2004
Teodora - DPN - 5 Mai 2004
Lauraa - DPN - 7 mai 2004
Irinusha - DPN - 10 mai 2004
Andra - DPN - 13 mai 2004
Natalia - DPN - 20 mai 2004
Piatra lunii- DPN -20 mai 2004
Eryka - DPN - 25 mai 2004
Madutza - DPN - 25 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Dana - DPN - 30 Mai 2004

Pupici la mamici si burtici!

Mergi la inceput

Buna dimineata/ziua burtici si bb-ici,

Cum va mai simtiti azi? Eu ma simt mult mai bine. De fapt am observat daca dorm mult, a doua zi ma simt mai bine. Eu care inainte dormeam cate 5 ore pe noapte, acum nu m-as m-ai scula din pat. De adormit la 10 cel tarziu sunt in lumea viselor.

Pe langa asta am observat ca obosesc foarte repede. Ieri am facut o salata si o ciorbita si m-a si luat oboseala. Sunt tare curioasa daca la voi ati observat astfel de schimbari.

Va doresc o zi cat mai buna,
Madutza si calutul de mare

Mergi la inceput