Mamici de mai-iunie 2004

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Liliana - DPN - 5 Mai 2004
Teodora - DPN - 5 Mai 2004
Lauraa - DPN - 7 mai 2004
Irinusha - DPN - 10 mai 2004
Andra - DPN - 13 mai 2004
Natalia - DPN - 20 mai 2004
Piatra lunii- DPN -20 mai 2004
Eryka - DPN - 25 mai 2004
Madutza - DPN - 25 mai 2004
Ana71 - DPN- 27 mai 2004
Dana - DPN - 30 Mai 2004
Albinutza - 10 Mai 2004
Mi-am vazut al doilea pui, pe care-l voi avea, ieri la ecograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetelor,

Eu sunt demoralizata in continuare ca nu ma simt grozav, ma dor in continuare rinichii chiar daca iau antibiotice, dar sper sa-mi revin...macar nu mai fac febra. Sper sa revin cu mai mult optimism si vesti mai bune dupa terminarea tratamentului.

Pupici

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,fetele. Eu mi-am facut adineauri un cocktail de vitamine si energie(am citit intr-una din cartile mele), si bun pe deasupra.Si e recomandat si ca un plus de acid folic.
Adica 1 lingura de iaurt+ 1 kiwi+ 1 banana+ 1/2 mango- la mixer. Si apoi adaugat suc de la o portocala stoarsa- zice la carte, eu insa am pus si portocala felii in mixer si a iesit la fel de bun.Si pare si destul de satios,ca iese mai gros.
Altceva... eu trebuie sa ma duc in tara sa-mi rezolv pasaportul, si nu vreau ca vine iarna,dar n-am incotro,si la doctor inca n-am fost pt ca am programare la inceputul lui nov. (desi am sunat pt programare deja acu vreo 3 saptamani macar).Asa e aici,cica. Insa pe mine ma impiedica tare, ca ba ma gandesc sa plec acum in octombrie si sa ma duc la medic in tara,ba ma gandesc sa stau si sa ma duc in tara dupa ce merg aici la medic... mare dilema pt mine si cred c-o ss ma enervez pana la urma si-o sa ma duc in tara in octombrie cat e cat de cat mai cald,ca si-asa am de stat mai mult de-o luna,vine iarna, nu mai zic ce rau imi va fi in avion si masina,ca mi-era rau si inainte,acum e si mai si.
V-as fi intrebat daca ati calatorit vreuna acum pe distanta mare,dar ce mai conteaza,ca eu oricum trebuie sa plec,fara discutie.
O zi buna si fara greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ai grija de tine pe drum .

Mey azi parca mi-a fost ceva mai bine ,zic mi-a fost ,caci la mine aproape ca deja se termina ziua .Am reusit sa mananc kiar si o pizza In rest o tin pe sucuri naturale cum ar fi portocale si greph ptr. cai mai acrisor si ma face sa ma simt mai bine.Mai am 3 zile si ma duc la spital la a2-a eco de data asta i voi asculta inimioara.Azi am fost intr-un magazin de bebei (nerabdarea ce sa-i faci)uff ce sa va zic?cand ma uitam la hainutzele ptr. noi nascutzi imi dadeau lacrimile in oki de bucurie si nerabdare . As vrea sa imi iasa macar odata burtica in relief sa vad si sa ma simt cu adevarat ca sunt o gravidutza si sa vada toata lumea
Voi ce mai face-tzi??Ceva nou?

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Insanatosire grabnica Natalia! Ai grija de tine si de "burtica". Noi toate iti tinem pumnii sa te faci bine repede!!! Pupici!

Albinutza, "surioara" draga, avem amandoua aceiasi DPN! Hi hi hi ... sunt curioasa cine va fi prima! Facem intrecere?

Cat despre obseala ... si eu sunt cam franta. Ieri am trabaluit prin casa, dar fara sa fiu eficienta, parca m-am invartit in loc. La 22 sunt in pat si daca nu m-as duce de 2-3 ori la toaleta as dormi tun. Gafai la orice miscare - si chiar daca sunt mai dolofana, tot nu-i ceva normal la mine - si parca nu am nici o vlaga in oase. Am inteles ca dispare si oboseala asta. Cica al doilea trimestru din sarcina e cel mai frumos, ptr. ca te simti fit, iti simti si copilul, dar inca nu esti asa de greoaie ca in ultimul ... sa speram!!!
Voi mai beti cafele? Am inteles ca nu-i prea sanatos, asa ca mi-am cumparat din aceea cu mai putina cofeina ... si saracutul meu sot e cam adormit toata ziua

Pupici la mamici si burtici!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Eu am renuntzat total si la cafe si la tzigari decand am aflat ca sunt insarcinata.am inceput s am probl cu poate decand nu mai fumez si nu mai beau cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Natalia nu mai fi demoralizata, o sa te faci bine repede o sa vezi . Baga multe licide si ceai pt. rinichi: soc, cozi de cirese, matase de porumb, salcam (cred ca nu dauneaza sarcinii, dar mai bine intrebi doctorul ).

Eu mi-am luat azi la serv. o salata de cruditati cu morcov, telina, mar, date pe razatoare in care am adaugat lamaie. Este foarte sanatoasa, contine acid folic si taie greata. Va recomand!

Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Natalia, sanatate multa! Bea suc de merisor (cranberry juice).

Mergi la inceput

Auzi-tzi ma gandeam ,oare pana in mai cate fete mai ramanem aici in subiectul asta??Vad ca din cate am fost la inceput acum mai suntem doar vreo 4 sau 5 cae mai comunicam,oare pana in mai cate vor mai ramane??

Ma supar rau pe voi daca ma parasitzi ca eu una nu am de gand sa plec de acilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Stai linistita Eryka, pana in ianuarie o sa fiu la serv. si treaba nu prea am pe aici, asa ca o sa fiu prezenta.

In legatura cu problema eu o am de ani de zile si eram dependenta de medicamente. Cand am ramas i-am spus dr. si mi-a spus sa nu mai iau pastile, normal. Mi-a recomandat cateva lingurite de tarate de grau + miere in fiecare dimineata. Eu le amestec in lapte si au acelasi gust ca musli. Este chiar bun, daca nu poti dimineata, incearca seara....Multa bafta!!!

Madutza

Mergi la inceput