Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multumim de urari pt puiutul meu care azi are un anisor...cleo, adriana, inais, ylari, msbb, socrate, desiree, belleane, gabitzam,

nu imi vine s acred ca a trecut un an...UN AN.....de cand eram la spital si asteptam sa tin puiul in brate..cat de mult il doream..cat de mult il asteptam...

si uite ca la un an stim sa stam in picioare , mergem roata la masa, incerca sa trecem de la masa la canapea, mergem de manutza , tragem, scoatem tot, avem 6 dinti si bem singurei din sticlutze cu cioc.

vreau sa zic ca duminica am tinut ziua lui eric la iarba verde, la un gratarel, cu prietenii si eric s-a simtit tare bine, ca urmare a dormit vreo 2 ore . nu apuc sa pun pozele pt deja ne pregatim cu bagaje si restul pt plecarea la new york. maine dupamasa am plecat. prima oprire e niagara apoi ny. am sa va povestesc mai multe caci vroiam sa scriu si povestea nasterii si mai m ulte.

va pup te toate si mamici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Calatorie frumoasa, Carmen!

Dani, sa va fie si voua de bine tunsoarea, asteptam pozici

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am vazut poze de la mare si eu vreauuuuuuuu. Superba fotomodelul tau, Ylari. Sa va traiasca.

Am iesit la cumparaturi, am cumparat o conserva miiiiiica de ton cu marar si lamaie (85 grame), un avocado, am venit acasa, am blenduit conserva cu juma' de avocado si am papat tare bine. Cam jumate, eu sunt multumita. Mai ales ca era breakfest number 2. Acum doarme, mami mananca si ea si gata! Mai tarziu ii blendui carnita cu avocado, astept sa mi se decongeleze carnea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Carmen, drum bun! Si 'have a nice time'.

_

Mergi la inceput

Carmen, nu stiu daca veniti in Niagara in partea CDN, si daca veti fi aici miercuri; daca da, poate nu e cea mai buna idee, avand in vedere faptul ca miercuri e Canada Day, deci Niagara va fi super aglomerata, si probabil aproape imposibil sa gasesti o masa libera intr-un restaurant sau terasa.

_

Mergi la inceput

thanks gabi , desiree

Mergi la inceput

desiree nu cred ca ajungem miercuri, pt ca dupa masa la 3 plecam si facem cam 10 ore pana la niagara si iti dai seama ca nu pot conduce dintr-o bucata, ca eric nu sta 10 ore in carseat. asa ca o sa oprim peste noapte la un hotel si probabil ca joi la pranz vom fi la niagara, dar cred ca partea americana. o s aincercam sa vedem daca putem trece pe partea canadiana. sa vedem.
oricum merci mult de informatii.
te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

fetele, nici la noi nu se pune problema de bb2.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

2?
deci tu ai 2 fete? bb3 paote?
e greu cu n unaratu la mine.

deci sa imi iau pickamer . sa pastrez ritmul...

am fo la job. Am zis ca pe 15 sept -> cel tgarziu 1 oct ma intorc l amunca. M-am gandit la 15 sept. sa nu incep luna de pe 1
va fi fain ca ritm.

ylari, ce pozee....
adriana...la mare ...noi la anu o sa mai mergem. Dar in grecia poate...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Cleo...la job?? Deja????

Ylari vazut poze. Voi sunteti cazati in hotel da? Imi faci si mie niste poze cu camera, pleeeeeaseeeee!! Vreau sa o vad si eu. Si baia! Pls, pls! Vrem si noi sa mergem acolo. Ti-am zis ca am mai fost eu, dar acum multi ani. Eva voastra e o dulce. Grasunica si blonduta si cu ochisorii aia!

Ca_eric sa va fie de bine petrecerea si concediu placut!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

MsBB, ooof, te inteleg perfect, asa pateam si eu la CM pana pe la 22-23 de ani, dupa care incet-incet am scapat de durerile acelea monstruoase. Aveam luni cand pur si simplu lesinam de durere, mai ales in liceu. Ma indopam cu nurofen. Groaznic ! Te imbratisez.

Desiree, la fel si Vladuc, numai la tzatza, oare ii vom intarca vreodata ???

Socrate, ce bine ca pleci la mare, pentru noi perspectiva asta e din ce in ce mai indepartata din nefericire.

Ylari, pozele sunt superbe, iar Eva parca e din ce in ce mai frumoasa. Si ea tot cu catelul fisher la drum ca Vladuc ? Sa aveti vreme buna si sa ne mai pui poze.

Ca_eric, la multi ani puiului frumos. Eric, sa fii sanatos, fericit, tot ceea ce-ti doresti sa se indeplineasca.

Gabitza, multumim.

Cleo, chiar te intorci la munci ? Te-au conditionat sau ce ?

Am pus cateva poze de la mot si cateva cu freza cea noua :
http://picasaweb.google.com/danicris28/JosMotuJosPleata#

Pupici, papaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput