Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

MsBB, Inais, Socrate, Ylari, Lilly, Danicris, Alyshucaaaa, Lorich, Esme va pup scumpele , merci de primire, sper ca nu am uitat pe nimeni.
Esme mai ce te vaiti tu acolo, eu nu mai am sani deloc, mai mici ca inainte. aduca undeva spre ZERO. Inca mai am lapte si eu , Mircea chiar a tabarat sa suga, in ciuda faptului ca e intarcat de 1 luna si nu a mai supt...eu stiu ce a fost cu el...asta isi amintea el despre mine...ooof si ce dor mi-ar fi fost si mie...
Iusti fericiti, cel mai tanar muguras!!! Sa te faci mare si sa asculti de parinti!!
Fetele, sarbatorim cu un chinez, ceva???? Ce spuneti???sau o intalneala in parc, cumva tre sa sarbatorim acest eveniment!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

werlcome home. dada, si io sunt pt o sarbatoreala in grup.

mai fetelor, acu 1 an si ceva, de ce ma tot rugam de barza sa nasc???
zau ca nu ma inteleg.
nu puteam dormi inainte de nastere. Dar credeti ca am mai dormit dupa nastere?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Iustin!
vorba Laurei, cel mai tanar muguras

Fetelor mie perioada 1 an- 2 ani jumate mi se pare cea mai faina - invata atatea lucruri in timpul asta, te surprind asa de mult, te bucura cand ii vezi facand primii pasi, intelegand pe zi ce trece tot mai mult, apoi incep sa vorbeasca...
Ce dulce e perioada cand vorbesc franturi de cuvinte ... o incantare

Dupa 3-4 ani incolo nu se mai produc asa schimbari majore - cel putin asa mi se pare mie, nu mai sunt asa dulci, asa de "bebelusi" cu piele finuta, frumos mirositoare

Ylari, cum e vrema azi la mare?
Vorba lui Inais, "grasa ta" cum o numesti are destule rezerve - nu cred ca ii va fi rau daca sare cateva mese, recupereaza ea la intoarcere, imp. e sa fie sanatoasa; simtiti-va bine!
Tu ai pielea alba, vrei sa vii neagra inapoi? Acolo un bronz discret, frumos e suficient

Mi-aduc aminte ce disperata eram eu prin tineretile mele sa ma bronzez - stateam la soare in prostie, fara sa ma dau cu crema protectoare, ca mi se parea ca nu ma bronzez suficient - ma ardeam ca un rac, da nu ma lasam - ma ustura, ma cojeam off, biata mea piele - acum ma mai mir ca sunt plina de alunite - Doamne! bine ca mi-a venit mintea la cap!

Laura, bine ati venit inapoi! ma bucur ca v-ati simtit bine!

felicitari pt. primii pasi ai lui Raducu! si succes mai departe cu bona!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Iustin sa cresti chipes, sanatos si norocos.

gata anivesarile de bebelaci.

Laura: welcome bec. Si io as vrea la socializare cu tumbelina dar depinde de ora, zi, etc, ect, etc

Raducu: bravo pentru primii pasi.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

adriana si eu cred ca perioada asta de la 1 an si pana la 2 ani jumate e cea mai frumoasa.Nu degeaba cand imi inchipuiam eu mai demult un bebe al meu mi-l inchipuiam de un anisor, cu mers sovaielnic si care se arunca in bratele mamei.
Perioada asta imi place enorm pt ca acum interactioneaza copilasul cu mama, simti ca esti inteleasa daca vorbesti cu copilul, ii vezi uimirea pe fata cand descopera ceva nou, ii auzi rasul cand te joci cu el, te topesti de emotie cand isi lasa capsorul pe umarul tau, cand iti da un pupic, cand iti face cu mana, etc.
cleo vroiai sa nasti nu ca sa dormi ci pt motivele scrise mai sus si pt mult mai multe gen: Mara alearga dupa pisica, Mara povesteste, Mara face pipi pe covor, Mara scuipa mancarea,...

Fug sa nu-mi ard mancarea

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

LA MULTI ANI, IUSTIN!!!!! sanatate multa, fericire si noroc!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

LA MULTI ANI IUSTIN!
Sa fii sanatos, mancacios si sa nu o superi pe mami

Am admirat si eu pozele cu cele doua frumuseti din Valcea , cu acrobata cea mica a lui Belleane , cu Rasfatzel care si tuns are par (spre deosebire de fii-mea care e chiar cheliutza) (o sa vina si pozele de proba) si cu pufosul lui lori

Esme ce frumos e la cresa la Lorelei...of daca ar fi si pe la noi la fel

Gabitza felicitari pentru primii pasi ai lui Raducu...cat o platesti pe bona? cate ore sta? din octombrie trebuie sa caut si eu ca as vrea ca la anu in februarie sa ma intorc la lucru

Lilly inteleg ca nu i-ai facut ROR-ul? nici eu...dar cred ca se poate amana macar pana la intrarea la gradi

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

IUSTIN

Noi dupa febra care ne-a tinut cam 2-3 zile am facut bubite pe spate burtica, gat si fata. Aseara m-am programat la Victor Babes si concluzia a fost ca e rujeola. Am si eu o intrebare pt mamicile ai caror bebei au avut, in perioada asta au mancat mai prost? Ca el care papa bine acum face niste figuri.......seara nu mai vrea bibe cu cereale ci paine prajita cu unt, carne, ce sa mai a dat baiatul meu de alte gusturi.

Danicris multumesc de sfat. Saptamana ce vine o sa il vada si pediatra lui, deocamdata la pediatra la care am fost ieri mi-a zis sa nu imi fac probleme. Oricum eu tot imi fac pt ca asa sunt eu prin definitie si pana nu mi-l vede doctora lui nu ma linistesc.Cum poti sa zici ca esti grasa ????? NU esti grasa deloc !!!!!!!!!!!!!

Msbb si eu am blocat sertarele numai ca dispozitivele pe care le-am luat, de la Primii Pasi se desprind asa usor…. Mai nou blochez sertarele cu scoci si e asa dulce cum se chinuie cu degetzelul sa il desfaca !

Lorich mai innebunit cu pozele, ce frumos e totul. De unde ai luat colacul http://picasaweb.google.com/lorichnistor/Albena2009?authkey=Gv1sRgCMyoyfLF2dKfCQ#5353377322482688882 ,ce interesant e! Nu mai pot de dragul lui Robert, ti-am mai zis ???

Gabitzam ma bucur ca lui Raducu ii place bona, e mare lucru. Felicitari pt primii pasi si noi i-am facut pe primii pe data de 26 iunie, zi memorabila !

Simona ufff eu doar cu Tiberiu si mor cand il apuca incapatanarea dar tu cu 2 !

Laura bine ai revenit ! Mai mai ca mi-au dat lacrimile cum povestesti tu ca va pupa ! Dragul de el cred ca erai topita toata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Gata mancarea

Andrada79 multa sanatate lui Tiberiu.Sa se faca bine repede.Tu i-ai facut ROR-ul si a facut rujeola?

piggy nu i-am facut ror-ul.Si d-ra mi-a zis ca se poate doar pana la 1 an jumate.

Eu ma topesc de cald.Avem 28 de grade in casa.
Gata, reincep sa caut pe net destinatie de vacanta cu apa rece, nisip, umbra

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Gabitza felicitari pentru primii pasi ai lui Raducu...cat o platesti pe bona? cate ore sta?

Piggy, ii dau 1200 pt. program de 9-10 ore.

Belleane, ia si de la mine un tumbelin

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI, IUSTIN!!!!!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput