"Se vinde Romania" la Rosia Montana?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Stiti ce ma doare f. tare?
Am crezut in PDL, am crezut ca este un partid corect, dar de cand am aflat ca sustine proiectul nenorocitilor de la Gold Res.m-am scarbit de toata clasa politica.De ceilalti ma lamurisem deja.
Cineva ma atentiona despre concesiunile din Marea Neagra;dupa iesirile PSD-istului (imi scapa acum numele)care ne lamurea despre ilegalitatile PNL-ului legate de contractele ilegale cu platformele din zona castigata la Haga si despre care am aflat ulterior ca sustine contractul cu Gabriel Res. va asigur ca m-am scarbit de toata clasa politica care nu face decat sa TRADEZE aceasta tara si pe locuitorii ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

bunico,du-teee... cu respectele tale si mai lasa-ne in durerea noastra .Te oftici ca nu posteaza lumea la subiectul tau si-ai inceput sa ca de obicei,mult,prost si fara rost!

Da hannen cine te opreste pe tine sa te manifesti in durerea ta in subiectul care te atrage?
Te deranjeaza cumva in Japonia(tara pt. care am tot respectul si consideratia pt. cum au grije de comorile pamantului!) problema cianurilor de aici de la Rosia Montana?Sau poate nu si de aceea te-ai ratacit pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Bnica, atunci cand vrei sa servesti o cauza a carei singura sansa este strangerea a cat mai multi sustinatori, nu intri in niciun conflict, ci aduci argumente, atat. Cat mai obiective, cat mai de "bun simt" din cat mai multe surse, fara inflamari , fara acuze, comparatii sau vorbe mari. Daca demonstrezi oamenilor ca e in interesul lor sa sustina o cauza, o vor face, altfel, nu. Poti face foarte usor rau unei idei, coborand-o in derizoriu, sau intrand in polemici aiurea.
Si PDL si PSD sustin mai mult sau mai putin fatis proiectul. In ceea ce priveste PNL, n-am mare incredere ca n-o va face si el la o adica. M-au distrat astia de la Gold Corporation zicand ca au bagat deja 400 mil de euro in proiect. In casele alea portocalii, in acte "mesterite" sa se potriveasca interesului, in procese pierdute si poate in ...comisioane!
Indiferent cine a luat deja spaga, daca presiunea opiniei publice, a societatii civile e constanta, nu se va face. Asa cum s-a blocat proiectul aproape 10 ani, pentru ca incalca legile Romaniei, se mai poate bloca. Cel putin cat mai exista oameni carora le pasa de "cioburi", de natura si de altele la fel de neinsemnate... Prin comparatie cu AURUL. Am citit undeva ca de fapt nici n-ar fi atata aur cat argint, de fapt. Cam de 5 ori mai mult argint decat aur si ca asta ar fi miza.
Cehia de ex a interzis exploatarea cu cianuri, sub orice forma. Simplu, a evaluat asta ca pe un risc pe care nu si-l poate permite!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Olympia,draga mea, nu vezi cata rautate si dezinformare se propaga pana si aici?
Am gresit ca am deviat sensul topicului si rauvoitorii deviaza deliberat si constant sensul acestui subiect.
Nu-si dau seama ca asa isi arata adevaratele intentii pt. care posteaza pe acest Forum.
Tradatori, si spre ghinionul lor nu sunt destul de inteligenti ca sa-si dea seama ca se desconspira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Am crezut in PDL, am crezut ca este un partid corect, dar de cand am aflat ca sustine proiectul nenorocitilor de la Gold Res.m-am scarbit de toata clasa politica.De ceilalti ma lamurisem deja.

Cam tarziu.
Sulfina Barbu a fost de partea Gabriel Resources de la bun inceput, din 2004. N-ai stiut? Vezi daca citesti Eminescu in loc sa asculti stirile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Esti ridicola, sa stii. Tu deviezi subiectul si pe urma tu-i numesti tradatori(iti permiti sa jignesti oameni pe care nu-i cunosti si asta arata ceva despre educatia ta) pe cei care iti raspund dupa ce-i provoci. Nu aperi nicio idee, cauta sensul cuvintului patriotrad ca sa vezi cum o sa te regasesti in el!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Esti ridicola, sa stii. Tu deviezi subiectul si pe urma tu-i numesti tradatori(iti permiti sa jignesti oameni pe care nu-i cunosti si asta arata ceva despre educatia ta) pe cei care iti raspund dupa ce-i provoci. Nu aperi nicio idee, cauta sensul cuvintului patriotrad ca sa vezi cum o sa te regasesti in el!

Nataso eu oi fi ridicola dar tu esti rea si cu intentii precise si usor de descifrat!
Si cu toate acestea nu te parasc la moderator pt. ca mi-am mai dat seama cu cine conversez pe acest Forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Guestus, sa inteleg ca ai locui cu draga inima intr-o casa de-aia roz-portocalie canadiana vecin cu iazul de decantare , eventual ti-ai creste copiii acolo si vei dormi somn linistit nebantuit de ganduri negre despre aia patru munti distrusi si nici despre "cioburile " ... alea de care pomeneai.
Romania sa ajunga din urma Suedia si Finlanda si apoi sa se joace cu cianura. ca deocamdata nici lucruri mai simple, cum ar fi o sosea, o autostrada, nu-i ies!!! Dovada Baia-Mare!
Gabi, am vazut ca ti-ai raspuns singura deja

Pene colorate... cate putin din toate!

Da, am mari dubii ca la Romanika se poate intreprinda ORICE fara sa se lase cu indolenta, neglijente grave, jemanf.u.t.ism (termen frantuzesc sadea ), si in final cu accidente idioate si grave.
Dar 'solutia' sugerata e cea care ma deranjeaza : "Aa, e complicat, e cu riscuri, deci ne lasam pagubasi, sa nu ne mai bagam". Nimeni nu zice "sa ne responsabilizam, sa nu ne mai batem joc si o sa ne iasa si noua o treaba ca lumea" :(
Abordari tip "cianuri => nu ne bagam!" (sau si mai hazlii, gen "hai sa extragem aurul ca stramosii nostri " nu mi se par constructive.

(daca e pe-asa, io zic ca ar trebui sa luptam vehement si impotriva citostaticelor, - ca si alea sunt otravuri, a investigatiilor radiologice - sunt riscante, a rafinarii zaharului cu acid sulfuric - ca e coroziv samd).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Dap, e agent strain infiltrat.
Natasa, te-a prins dom'le...acuma, ca tot umbli cu "agenturile" straine...realizezi sper ca i-ai pierdut stima.
Ma scuzati, nu m-am putut abtine, o sa incerc sa nu mai deviez discutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Nataso eu oi fi ridicola dar tu esti rea si cu intentii precise si usor de descifrat!
Si cu toate acestea nu te parasc la moderator pt. ca mi-am mai dat seama cu cine conversez pe acest Forum!

Banico, cuvintele "ridicol" si "patriotard" nu sint injuraturi, raporteaza pina nu mai poti, dar foloseste si dex-ul ca e de folos in viata. Ma bucur si ca mi-ai descifrat intentiile precise, esti perspicace nevoie mare :) Si mai lasa stersul si editatul mesajelor tale ca tot nu esti mai coerenta sau mai elevata in exprimare ;)

Mergi la inceput