Imi lasa gura apa de la atatea bunataturi.
Va dau si eu reteta noastra favorita (,) si daca am spus a noastra e pt ca le place si copiilor, care de regula sunt extrem de mofturosi.
Creveti pe bat la gratar
Ingrediente:
-creveti de marime mijlocie negatiti (gri la culoare) proaspeti sau congelati
-unt topit
-pudra de ghimbir (ginger)
-praf de usturoi
-sare si piper dupa gust
Se pun crevetii pe bete, se amesteca untul cu prafurile de ghimbir, usturoi, sarea si piperul. Se ung crevetii cu pasta de unt pe ambele parti si se pun la gratar. Se tin 3-4 minute pe fiecare parte pana se rozalesc. Se servesc cu garnitura de orez.
Foarte bun si foarte simplu.
Adela ai incercat sa folosesti usturoi si ginger nu pudra?
Calamar la gratar ... yamy
dupa ce l-ati curata de intestine il opariti apoi pe gratar nu prea mult ca il faceti guma de mestecat un praf de sare si lamiie
simplu si bun orez legume si la masa
Citat: |
citat din mesajul lui vlahos Adela ai incercat sa folosesti usturoi si ginger nu pudra? |
multam adela o sa incerc si eu cu pudra ... cit despre musafiri sa se spele pe miini inainte si dupa penru ala micu' ii desfac eu
Citat: |
citat din mesajul lui vlahos ... cit despre musafiri sa se spele pe miini inainte si dupa penru ala micu' ii desfac eu |