Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
anamariame spune:
Florinela, nu te mai ingrijora atata, vorba Ilincai, meriti o bataie, ca transmiti stresul mai departe la copil. Eva nu se ridica singura, doar isi doreste, reuseste doar sa isi ridice capsorul si jumatate de spate, dupa care oboseste si se lasa jos.Ilinca, e cam grasuna, stiu. Are vreo 64 cm, banuiesc eu, ca nu au masurat-o, iar circumferinta stiu doar ca e in grafic.Sirimie, noi vrem sa le luam o lustra, inca nu am reusit insa.Monique, cat are Ioana? Sa ma mai linistesc putin
Manuela, hai in grup (deocamdata format din noi doua
). Esti tare, eu nu fac nimic inca decat sa nu mananc aiurea. Aseara a plouat ft tare, nu am mai fost la alergat. Tare bine-ar fi daca as reusi sa ma trezesc dimineata sa alerg, dar e prea dulce somnul.Kea, cand te hotarasti, te asteptam!Mai am de citit din urma, dar tb sa plec, asa ca revin.O zi frumoasa sa aveti!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
neatza fetelor
a adormit piticul la san si nici nu-l misc ca sa pot si eu sa stau pe forum un pic
maaai,nici al meu nu se ridica in fund(oricum pediatra mi-a zis ca si daca se ridica singur in fund sa nu il las inca-ana-maria,cred ca asta a vrut sa zica si a ta cu "prea devreme")se arcuieste de spate si se ridica doar in calcaie. c tinutul capului la noi nu se pune pt ca si-a tinut bine capul de la 3 sapt
...asa ca...nu comparati.
floric - si eu am aceeashi problema. nu pot sa ies cu el in parc pt ca urla si nu il pot lua in brate ca nu are cine impinge caruciorul. sotul nu rezista la plimbare mai mult de 15min...asa ca...
sa nu va zic circ in mashina,plange pana nu mai are aer. mai mult de 15min in mashina nu rezista. offff....imi fac curaj zicand ca o sa fie mai bine cand scapa de colici dar sincer cred ca o sa scapam cand o sa se joace pe un psp

se plictiseste f f repede,nici o jucarie nu il incanta mai mult de 10min. prin magazine merg cu el in wrap dar nici asa nu are rabdare mai mult de 40 de min.mor de ciuda cand aud si vad mame plimbandu-se ore in shir. vreau si eu sa ies din casa

dyanna - ei lasa ca nu sunt ei chiar atat de sensibili. daca nu putea respira bine se foia el sau chiar plangea. oricum nu il mai pune pe perna.
chatonel - mergem cam umar la umar si cu vaccinarile si cu greutatea
lyasbeth - eu nu pot sa iti recomand ginecologul meu pt avort,pt ca nu face,dar se poate duce la el pt inca o parere. am intalnit multe fete la el care venisera cu recomandare de avort terapeutic si au pastrat sarcina datorita lui. pana la urma inca o parere nu strica. e groaznic ce i se intampla prietenei tale
bebe_shtrumf spune:
a mea se ridika, ar sta numai in fundulet dc s-ar putea, o dau eu pe spate...ca e devreme
gingiile ne fac de cap...covrigul e la putere(de plastik, claro)
trecem la NAN fara HA, ceea ce e bine, adika pt buzunar ![]()
si nu adoarme dc nu incep: un elefant se leganaaaaaaaaaaaaaaaa bla bla bla ![]()
![]()
![]()
Ariana-Maria
http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM
Galushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf ce sa zic dr mea de fam mi-a sugerat si cereale sa-i dau la 4 luni, va dati seama...legume pasate cu lgurita gris ulei si sare...my gooooooooooooood |
Brrr, doctorita asta are copii vii?
Sarea si zaharul sunt interzise pana la un an.
Grisul de grau pana la noua luni, sensibilizeaza la gluten.
Da de ce ulei? N-ai intrebat-o daca se poate mai bine untura hihi?
lysbeth spune:
aris din pacate a cerut si a doua opinie si a treia...
Iosup dupa 2 ecografii la o saptamana jumatate distanta i-a recomandat si el intrerupere deci e clar din pacate
In fine am reusit sa dam de un ginecolog pana la urma. O ultima intrebare: cat se da la o intrerupere? ne gandeam la 100-150 de ron. Credeti ca e ok?
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
aris26 spune:
untura si nishte sarmale
imi aduc aminte de o poveste a lu' mama,cica una la ei in sat i-a dat copilului(3-4luni)nishte fasole iahnie ca cica:"se uita la noi si ii curgeau balele,am zis ca ii e pofta"
din pacate copilul a murit saracu'. macar asta e poveste de acum 60 de ani,dar vad ca se persevereaza. stiti voi vorba cu prostia si infinitul
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Galushca
Brrr, doctorita asta are copii vii? Sarea si zaharul sunt interzise pana la un an. Grisul de grau pana la noua luni, sensibilizeaza la gluten. Da de ce ulei? N-ai intrebat-o daca se poate mai bine untura hihi? |
are! gemeni baieti insurati si o nepotika...
a zis k sare pt gust........m-a lasat maska
Ariana-Maria
bebe_shtrumf spune:
are 7.200 kg la 4 luni, dc ii dau cereale, o fac de 15 kile, intru in cartea recordurilor.![]()
Ariana-Maria
aris26 spune:
groazinic![]()
cred ca e putin,trebuie sa dea ceva si la anestezist si asistente...la doct habar nu am cat se da,ca doar nici la nashtere nu am cotizat nimic,dar stiu la restu'
daca ii face anestezie generala probabil trebuie macar 50 daca nu o suta pt anestezist.
sper sa treaca cat mai ushor prin experienta asta groaznica si cat de curand sa aduca pe lume un copil perfect
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth aris din pacate a cerut si a doua opinie si a treia... Iosup dupa 2 ecografii la o saptamana jumatate distanta i-a recomandat si el intrerupere deci e clar din pacate In fine am reusit sa dam de un ginecolog pana la urma. O ultima intrebare: cat se da la o intrerupere? ne gandeam la 100-150 de ron. Credeti ca e ok? Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
ADA1974 spune:
Simina, esti deja la jumatatea drumului
, numai bine in continuare. 
Saby, legat de suptul degetului: eu am vorbit cu un dr stomatolog dupa ce o nascusem pe Gabi, si l-am intrebat ce imi recomanda: suzi sau nu; mi-a spus ca el are un baiat de 3 ani care suge degetul si nu a reusit nicicum sa-l dezvete (ardei iute, piper, etc) desi stia ce implicatii are (dinti strambi).
Si Sophia isi mananca mainile, de zici ca are miere pe ele, si ii curg la bale cateodata, si parca zici ca scuipa uneori. Bineinteles ca renunta si la suzi in favoarea manutelor; dar acum m-am smecherit eu: i-am dat suzi, i-am bagat mainile in pantaloni (nu au elastic prea strans sau prea dur)
si cu o mana am leganat carutul, cu una am dat paginile la net si asa a adormit copilul
. Dar o am pe cea mare care ma striga
, ca de ieri si azinoapte a avut temperatura (cred ca de la rosu in gat), si acum se vaieta ca e bolnava
.
Inca mai am de citit din capitolul vechi.
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#