Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
lysbeth spune:
Sirimie, n-ar fi facut dak se putea si altfel e o decizie pur medicala 
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
gigelica20 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui denisamada La multi ani, Ana, bebe de Cris_tianus! ![]() La multi ani, Victor Andrei, bebe de Gigelica! ![]() La multi ani, Lena, bebe de Raaluca! ![]() pentru mamicile lor pentru AlmaDenisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |

DenisaSi de la noi pentru fetitele frumoase de azi:
Ana, bebe de Cris_tianus! 
Lena, bebe de Raaluca! 
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
Galushca spune:
Dyana, calmeaza-te, esti om si gresesti si cu copilul tau.
Pentru linistea ta, iti povestesc ce am stiut eu sa fac celei mari (deci ce pateste un copil de la mama lui in primii 3 ani).
- i-am taiat unghiile si am taiat-o la unul dintre degetele pe care si le sugea (si dup-aia si-l sugea si mai tare, ca era necajita si se umpluse de sange pe fata) - prima chestie urata, la asta am plans vreo saptamana
- cand a invatat sa se intoarca, n-am pus perne in jurul ei si a cazut din pat (am urlat o dupa-amiaza)
- am dus-o la gradinita, trauma majora, am urlat amandoua vreo luna
Ea nu mai tine minte nimic din astea si oricum i se falfaie.
Relaxeaza-te si tu putin si nu-i mai pune perna in pat.
Pupam fata 

gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 fetelor nu reusesc sa-mi revin ![]() ![]() am stat si-am plans langa copil cu disperare, pana am reusit sa-l trezesc . noroc ca a ras la mine pana mi-a mai venit sufletul la loc![]() ![]() ;si ca sa fie tacamul complet batea cineva in disperare la usa: era o vecina de la 2 etaje mai sus care urla in disperare la mine ca am lasat usa deschisa la lift; am bagat niste draci in eaaaaaaaaaaaaaaa, de m-am racorit complet; eu eram inca in pijamale, ciufulita, plansa toata, si ea ma acuza pe mine... poate somnambula sa fi fost sa ajung in lift dimineatza; p...a ma'sii''de cretina, s-a mai luat o data de surioara mea care venea saraca dupa 3 zile de garzi ca a lasat usa deschisa la lift cu o zi in urma. a f....-o si sor'mea' scurt atunci ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Si nu ai batut-o
pe vecita tembela
??? Sau macar sa ii fi aratat ...
???Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Si nu ai batut-o pe vecita tembela ??? Sau macar sa ii fi aratat ... ???Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
corect!fii dura mama!!!
http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM
Manuela77 spune:
Buna dimineata!
Raluca, Gigelica, Cristina sa va traiasca puisorii, sa creasca mari si sanatosi si sa va faca mandre de ei!
O rugaciune pentru Alma, si un gand bun pentru mamica ei!
Dyana , linistete-te! Bine ca totul s-a terminat cu bine.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
![]() DenisaSi de la noi pentru fetitele frumoase de azi: Ana, bebe de Cris_tianus! ![]() Lena, bebe de Raaluca! ![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |

petrecere frumoasa!http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM
lysbeth spune:
Dyana, gata... Nu fa si tu ca in povestea cu drobul de sare. Fii fericita ca nu s-a intamplat nimic. Ca idee perne nu trebuiesc la bb pana la 1 an chiar 2. Fetita mea nici acum nare nevoie de perna si are 11 ani. Le face bine la coloana
Hai linishteste-te ca nu va face bine si e inutil sa plangi degeaba
Pupici
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
bebe_shtrumf spune:
Hola gagici!!
raportam si noi suculet de morcoveata cu merisor, caci morcovul e cam gretos si Arianei nu ii surade ideea.e a 6-a zi, multa rabdare treb nenika, plus ca mrocovul nu iese de pe hainute, zicea o fata sa scot cu SNOW likid...vedem.
ce sa zic dr mea de fam mi-a sugerat si cereale sa-i dau la 4 luni, va dati seama...legume pasate cu lgurita gris ulei si sare...my gooooooooooooood
pey eu nu-i dua o masa de fructe suc, si incep cu pasate??
e dusa...sau ne...dunga-dunga...
in fine...sunt buni norii astia doarme fi-mea ca la concurs.
Ariana-Maria 4 lunisoare
http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM
simina_kin spune:
La multi ani
Ana
, bebe de Cris_tianus! 
Victor Andrei
, bebe de Gigelica! 

Lena
, bebe de Raaluca! 

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

pentru Alma
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )