Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

David Gabriel,Isabella Elena,Radu,Anastasia,bebe de Alice

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
bebe de Alice

Avem un dintisor!

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica felicitari ca ati trecut de peripetiile primului dintisor

Petrean,Monica

Isabella asta a facut de la prima ora.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
moni, te duci la poza si apesi pe comenteaza; deocamdata asta zice ca ar fi prima etapa de vot, dupa care tot echipa lor hotaraste cine castiga; eu m-am distrat cand am vazut concursul, ca tocmai facusem poze cu ratuste... si am zis de ce nu???? oricum am vazut niste pozici haioase foc in concurs, nu ma astept sa castige mutunelul meu, dar tot e scumpic foc si merita sa participe

Ok, am inteles. Am comentat si eu ca tare e scumpic si haios.
Hai sa scriem fiecare cate un comentariu la mutunelul nostru sa intre in finala.

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

vezi, de aia va iubesc eu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

La multi ani pentru Ana, Lena, Victor!
Wow, Cristina, ce ochisori suuuuperbi are Lena...mari, negri si cu genele alea parca-s rimelate...Si deja a fost la coafor?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ha, ai incurcat fetitele...e Ana, nu Lena...Lena este a Raalucai nu a Cristinei...

ai incurcat si baietii... al meu e David, al Luciei e Victor eu cred ca esti indragostita, ce zici???

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

aris ce pui frumos ai..seamana cu tine!!! superbe filmuletele..am si eu cateva poze din aceeasi perioada..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Monica. felicitari pt primul dintisor!!!

avem si noi pozici de ieri :D http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/4LuniSiOSaptamana#

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

monica si pus poze cu dintisorul luanei si n-am vazut eu? mai punele o data te rog!

superbi bebei am vazut astazi! o sa mai punem si noi poze noi!

la multi ani sarbatoritilor si mamicilor!

fetelor dar cum va dati seama ca bebeii vostrii vor sa se ridice in fundulet singuri? va jukti cu ei in vreun fel k sa isi dezvolte anumiti muschi ai spatelui..sau cum?

va rog sa-mi trimiteti si mie parola de pe picassa! multumesc!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor,help!
cum se face laptele praf la 3 luni.
stiu ca in prima luna ii puneam o masura la 30ml de apa. dar acum? ma gandesc ca pote trebuie mai mult,dar ca tuta am aruncat cutia.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Hello fetele,

Am o nelamurire..azi am fost la controlul orto..si a zis ca e totul ok, dar totusi sa punem 2 scutece pana la urmatorul control in 12 august...sincer...pe caldura asta mi se pare chin pt ea..sa mai aiba si doua scutece...si culmea...in august sa ii faca radiografie, in conditiile in care eu stiam ca se face eco la copii sa mici..si pe biletul care mi l-au dat scrie ca e totul normal...si atunci??

mie doctorita mi-a spus ca se face ecografie pina la 3 luni, si daca exista suspiciune se face si radiografie. pune-i scutece daca asa ti-a zis.

voi faceti control de rutina la ortopedie? noua asa ne spunea, ca ne trimite de rutina la ortopedie.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput