Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti(36)
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Fetelor, nici nu-mi vine sa cred. Azi am mai implinit o saptamana. Intru in sapt 38 de sarcina . Nici nu m-am gandit asa departe. Acum ma gandesc la Petrean
37+Laura Ioana Irina Maria
dalina2x2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland Fetelor, nici nu-mi vine sa cred. Azi am mai implinit o saptamana. Intru in sapt 38 de sarcina . Nici nu m-am gandit asa departe. Acum ma gandesc la Petrean 37+Laura Ioana Irina Maria |
Wooow!!... Bravooo!!!
Cand va vad cum depasiti 36 saptamani, creste sufletu-n mine si ma bucur nespus pentru puiutii vostri!
dalina2x2 spune:
LA MULTI ANI Ryuji & Naoki!
Ayumi, mai traiesti? Te-asteptam sa ne povestesti cemai fac samuraii mici si sa ne-arati si pozici...
Sa-ti traiasca baieteii, sa creasca mari si sanatosi, sa v-aduca numai bucurii!!
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui Moniland Fetelor, nici nu-mi vine sa cred. Azi am mai implinit o saptamana. Intru in sapt 38 de sarcina . Nici nu m-am gandit asa departe. Acum ma gandesc la Petrean 37+Laura Ioana Irina Maria |
Doamne ajuta!!!Nu mai ai mult! Si eu am emotii cand vad cat de mult ai dus...sper sa am si eu norocul asta!
KIKI 27+ si
pussi spune:
citat din mesajul lui dalina2x2 LA MULTI ANI Ryuji & Naoki! Ayumi, mai traiesti? Te-asteptam sa ne povestesti cemai fac samuraii mici si sa ne-arati si pozici... Sa-ti traiasca baieteii, sa creasca mari si sanatosi, sa v-aduca numai bucurii!! _ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) Albumele noastre Suntem maricele "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!" |
si din partea noastra!
Moni felicitari! ma bucur din suflet pt. voi!
laura mi-ai mai crescut moralul legat de papa! ca aici am sinurele retineri!
la noi totul a decurs bine si azi, de maine cred ca le las la program prelungit! parca incep sa-si dea drumul si la gurita si sunt mai grijuli una fata de alta!
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
petrean spune:
buna fetelor..veste buna..s-au publicat normele legii pentru gemeni..parintii aflati in crestere..primesc si ei. Am eu formatul pdf..pentru cine vrea
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
petrean spune:
parintii aflati in crestere acum..vor primi din oficiu fara a depune alte acte(oricum s-a depus la cererea initiala)
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
b_izuka spune:
citat din mesajul lui petrean buna fetelor..veste buna..s-au publicat normele legii pentru gemeni..parintii aflati in crestere..primesc si ei. Am eu formatul pdf..pentru cine vrea Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
Te rog mult...daca poti trimite-mi si mie pdf-ul(miklosizabell@yahoo.com) ...ma intereseaza sa vad si eu ce scrie...
am vazut pe net ca s-ar aplica incepand cu 1 ian 2009?????...m-as cam mira...dar vom vedea...oricum era si timpul...nu??????
Mersi anticipat
petrean spune:
nu iau de la 1 ianuarie decat studentele..si absolventele ..de cursuri la zi..mamele de gemeni, tripleti, multipleti iau de la data intrarii in vigoare a legii(15 iunie 2009)
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale