testul de ovulatie!!!

testul de ovulatie!!! | Autor: lore_dia

Link direct la acest mesaj

Buna,

Luna aceasta am facut teste de ovulatie(am calculat zilele), insa dupa 5 teste, rezultatul este "o liniuta", adica nu s-a produs ovulatia, inca. Sunt surprinsa pentru ca am un ciclu regulat si nu am probleme.
A mai trecut vreuna din voi prin asa ceva? Pot fi eronate?

De regula, cand esti insarcinata, ovulatia nu se produce si prin urmare......se coloreaza doar dunga de control.Eu, nu sunt insarcinata pentru pentru ca ciclul imi vine normal.

Poate aveti idei vis-a-vis de acest subiect sa ma lamuresc pana ajung la ginecolog.
Multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Orice femeie aflata in perioada fertila a vietii are in medie 1-2 cicluri anovulatorii pe an.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cate zile este ciclul tau si in ce zile ai facut testele? Poate ai inceput prea devreme cu ele si inca nu ai ovulat... la mine nu au dat gres niciodata testle de ovulatie.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu am facut ieri test de ovulatie, a iesit pozitiv, azi la ecografie s-a vazut ca nu am ovulat. Acum sper sa nu se formeze chist, foliculul fiind f mare (2,4 - 2,5).

coltul meu de rai

Mergi la inceput

din cate stiu eu de la momentul cand se pozitiveaza testul de ovulatie ovulezi in 12-36 ore...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza08 spune:

SAL, eu am facut luna aceasta din ziua 10 cred 9 teste si facute aproape in fiecare zi,si nimic totul negativ. Acum am trecut de perioada fertila dar am sa fac in continuare teste, poate eu am ovulatia mai tarziu. Daca ati patit si voi la fel ca intr-o luna sa nu va apara negativ spuneti-mi si mie. va multumesc :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

din cate stiu eu de la momentul cand se pozitiveaza testul de ovulatie ovulezi in 12-36 ore...

Sa te auda Dumnezeu. Iti spun maine seara dupa ecografie.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

onutza - mie vreo 5 ani tot negativ mi-a aparut.Luna de luna. Si negativ fu.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Sa te auda Dumnezeu. Iti spun maine seara dupa ecografie.

Catalina

coltul meu de rai

Mie mi s-au spart si la 18 mm, si dupa 27 mm foliculii, asa ca nu inteleg de ce ai crede ca se transforma in chisturi? Abia peste 35 mm poti spune ca e vorba de chist... asa ca, pana una-alta daca ai trompe, inchide computerul, pune un film bun si fugi in pat, cred ca ai treaba in seara asta!

PS: chiar daca ti-au spus doctorii ca sunt infundate! (trompele, desigur)

Avalon 18+

Mergi la inceput