*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Vin si eu la intalnire...prefer Cismigiu

Carmendu sper sa ne vedem maine la BestFest. Daca vin te sun cand ajung acolo. Te pupic

Multumesc mult fetelor de raspunsuri , numele l-am ales cu dragoste intr-adevar...multa dragoste si tot ca si tine Lauramiron numele a venit la noi si mi s-a parut excelent. Cred ca am un pic pb asta din cauza ca e numele francez si noi suntem in Ro....nu pt mult timp ...si Mav imi place foarte mult numele Antonio, a fost pe lista mea

Oceanborn, Diana, Criss, Miky, Bertha, Leeloo, Dandusa, Eliza, Mav

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

http://www.youtube.com/watch?v=euQA9_2XpfM

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi
Cred ca am un pic pb asta din cauza ca e numele francez si noi suntem in Ro....nu pt mult timp ...
Oceanborn, Diana, Criss, Miky, Bertha, Leeloo, Dandusa, Eliza, Mav

Babyzapi, inseamna ca am avut dreptate, nu?

Flowers, excelent! Manca-o-ar mama pe ea de spioana!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

la intalnire eu pot sa vin si colo si colo, asta daca o sa am timp.

vine si Darling la intalnire, prefera Moghioros, dar vine si in Cismigiu.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anes ai pus punctul pe "i" . Nu-mi dadusem seama prea bine de nemultumirea mea pana ai zis tu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Carmendu din cate stiu , mai avem de asteptat putin pana sa aflam daca bebeii sunt dreptaci sau stangaci, imi daduse si Olivia ceva de citit legat de dezvoltarea emisferelor cerebrale la bebei, s-ar parea ca nu se nasc cu o emisfera dominanta...si eu sunt curioasa pt ca-s stangace convinsa,100%

asa ma gandeam si eu, doar ca-si foloseste foarte mult stanga. oricum pe mine nu ma deranjeaz oricum ar fi.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Am si eu o buba la cap. Feciorul meu de ce nu are niciun dinte pana acum? O fi de rau? Oare cand ii ies? Oare ii mai ies vreodata ? Ca am pierdut orice speranta avand in vedere ca io, de pe la cinci luni, ma jur ca ii dau dintii in maxim o saptamana la ce simptome are. Adica de la cinci luni se vad pe sub gingie, sunt umflate, musca, tipa, nu mai papa bine, baleste si tot tacamul. Pana si doctorita s-a inselat de vreo trei ori pana. De cate ori il vede, zice invariabil "tinere, ai gingia praf, e franjurata toata, iti ies dintii in cateva zile".

hi, hi !
stai linistita ca fara dinti nu ramane. "la nunta " o sa aiba dinti.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

http://www.youtube.com/watch?v=euQA9_2XpfM

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Super tare!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
...ca Ecaterina nu e un nume pentru bebelus si ca nu se potriveste. Si m-am tot gandit ce alt nume as fi putut alege......si tot Ecaterina as fi ales pentru ca exact ca si in cazul Rebecai, numele a venit la noi, nu l-am cautat nicaieri....pur si simplu mi-a venit Rebeca si la fel, pur si simplu mi-a venit Ecaterina....Mara si Sara le-am cautat, ca se se potriveasca[:D

aici mai intervine si altceva. bebelus o sa fie o perioada scurta , apoi creste, devine adult si numele trebuie sa-l reprezinte ca adult. nici victor nu e un nume de bebelus, iar impulsul tuturor e sa-i spuna victoras. le-am spus clar sa nu-i spuna asa, pentru ca sa o sa-i ramana numele. nu prea-i placut sa ai 30 de ani si sa te strige victoras sau nelutu sau bebe...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, nici noi nu avem nici un dinte, desi puteam sa bag mana in foc ca ii ies de pe la 4,5 luni.
Legtat de lapte...Arianna inca suge des. Ma dispera. Nu vrea altceva. Adica nu vrea sa pape prea mult, sa fie loc si de tzitzi. Peste zi avem in jur de 6 mese, plus 2 mese noaptea si cateva 'gustari' ...adica se trezeste de mai multe ori si trage de cateva ori, apoi adoarme bustean. Cateodata, dc ii scot eu sanul din gurita suge si mai avem o masa . Cred ca mananca prea mult lapte pt varsta ei, dar nici sa o oblig sa pape altceva nu pot.
Eu incerc de mai multe ori pe zi, si dc accepta cateva lingurite bine, dc nu, o las in pace.

Flowers, super filmuletul!
\Eli, felicitari pt examen! Iti tinem pumnii sa iei si traseul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput