*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 15
oceanborn spune:
Mersi mult Mamiseli, nici eu nu prea am chef de gatit pt noi...mai bine zis nu prea mai stiu ce...
gata, m-am hotarat, am pus si putina rosie in mancarea lui, azi face cunostinta cu doamna rosie.. mie nu-mi plac rosiile poate si de aia am tot amanat sa-i dau..
mami de Thomas
julia16 spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi marti seara dupa 1 saptamana la mare. Maria a facut de ieri febra destul de mare 38.8. Azi e mai bine. Tudor nu are nimic. Ieri i-am facut vaccinul de 6 luni. Am fost si la pasapoarte si am rezolvat.
Simt ca am prea multe pe cap. Oficial incep lucrul de la 1 august, dar pana atunci merg in Serbia in 16 iulie si apoi la sf lunii la Praga in interes de serviciu. Nu am gasit inca bona. Am vorbit ieri la o agentie, dar n-am primit raspuns. Sunt cam stresata si nu stiu cum sa le rezolv pe toate.
Tudor are si el 2 dintisori jos de 2 saptamani. Silabiseste si i-a placut tare mult la mare.
Amalia, raspunsul meu pe PM cred ca ti-a venit preas tarziu. Ma bucur ca si voi ati petrecut bine la mare.
Fetelor am citit pataniile voastre cu hotii. Brrr.
Venim si noi la intalnirea din 6.
anca_27 spune:
Citat: |
E clar, am o problema, aici seamana cu fimea . |
Oti, si eu vrui sa zic ca seamana, da` deja cine citeste isi pune intrebari, astea 3 (sau suntem mai multe?) n-or fi facut fetele cu acelasi ... comis voiajor? Sau ce functie o fi trebuind sa aiba sa umble prin 3 tari...
Leeloo, si la noi libido lipsa. Dac-ar veni cineva sa ne ... vb aia, ca noi n-avem tragere deloc. Si durerea vine si de la faptul ca prea rar. Cred. Mamiseli, nici eu nu iau Cerazette. (mersic pt retete, mai zi mai zi, prind bine la pana)
Oceanborn, ce ne-am distrat cu il ballo del qua-qua, toti 3.
Malinas, ce spagat trage David.
Fetele cu dintii, si la noi tot liniute albe si maraiala cat cuprinde. Si aseara i-am dat doua granule de Chamolilla CH15. Succes total , trezit doar o data, fata de 3-4 ori alte nopti. Aaa, inainte, pe la vreo 5 am dat-o si cu gel ca nu mai dovedeam. Plimbare, papitza la aer. Toate combinate au dus la o noapte de vis. noapte de vis - sintagma regandita - altele erau noptile de vis candva... . Acu nu stiu cat sa abuzez de CH-ul asta, cine se mai pricepe la homeopate? Eu sunt sigura ca asta a fost, ca la aer am scos-o zilnic,la fel si cina in parc.
Alra, satul rupt de lume e in Harghita, pe langa Borsec (e la vreo 20 de km de Borsec de fapt, dar ca s-aveti idee).
Monicus, tata si eu de-abia astept, si se pare ca inca am ce astepta ca nu e mare povesticioasa, in afara de `gaaaaa`, `ghiiiiii`, `eiiiiiiii` , nimic.
Fetelor, conopida le-ati dat?
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
mamiseli_11 spune:
Anca eu spun ca brocoli e un fel de conopida da verde . De asta romaneasca inca nu i-am dat ca era prea scumpa pana acum. sa vad cum o gasesc la piata.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
lauramiron spune:
Anca, eu chamomilla ii dau de vreo saptamana, de 2 ori pe zi cate 3 granule CH9 la pranz si seara. Se da pe perioada eruptie cateva zile la rand. Tin minte ca Rebecai ii dadeam si cate doua saptamani legate. A iesit in sfarsit un dintisor ieri, asta noapte mi-a dormit neintoarsa de la 21.30 la 7 Se vede deja bine de tot si perechea sub gingie, deci inca n-am scapat
Noi n-avem cum manca ceva in fata ei fara sa aiba si ea ceva in manuta, ca se uita direct in gura noastra si intinde mana si urla, si se agita Asa ca am pregatiti pentru ea covrigi dintr-aia tari de-ti spargi dintii, doar faina, apa, sare....sunt destul de mari incat sa-i poata tine bine in mana si-i mozoleste bine de tot pana se plictiseste. Sau colt de paine... Mai papa direct de la sursa caisa, banana, pepene galben, adica musca si mesteca
Am iesit cu ele la terasa-restaurant si Rebeca cere invariabil pizza Rebeca a papat mijlocul, iar Cati a papat cojile de pe margine si asa au fost fericite amandoua si ne-a tihnit si noua cina
Ieri am gatit ciorba de perisoare, si i-am blenduit si ei vreo 3 perisoare si i le-am amestecat in pireul de legume (facute din carne de vitel+pui).
Eu nu-i gatesc nimik pentru o zi sau o masa, n-am timp si nici chef sa cocalesc toata ziua, plus ca e foarte cald. In perioada asta am apelat relativ mult la borcanase cu meniuri din comert. Sau pireul de legume l-am facut pentru 3-4 zile.
cameliam spune:
Anca am vazut pozele cu Sara, o dulceata! Si sa stii ca numele ei e foarte foarte frumos, ar fi si pacat sa nu-l folositi (Sara era si pe lista mea cu nume, la noi insa a ales numele tati pana la urma, din cauza ca eu nu ma puteam hotari nicicum ).
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Mihaela, da eu intrebam.
Saru'mana, chiar azi ma gandeam sa-i fac la masa de 17 si speram sa-mi raspunda cineva!
Necazul e ca e tare mucosita (vina mea, am baut eu rece de la frigider, m-am cobzalit si i-am dat si ei, pare-se), acuma orezul fiind aliment nou pentru ea ma intreb daca e ok sa-l introduc cand picia e bolnavioara sau sa mai astept. Febra a avut ieri si azi dimineata, acum nu mai are...
Citat: |
citat din mesajul lui mamiseli_11 Camelia parca tu intrebai de orez in casa, se pune la fiert orezul bine spalat cu o treime apa si doua treimi lapte. Proportiile mele sunt de 1:6 adica la o ceasca de orez pun 6 cesti de lichid ca sa iasa orezul mai moale iar prin blenduire iese ca o crema. Se poate combina cu fructe pasate (cele zemoase de preferat: piersica, caisa, portocala, mango) sau se da ca atare. eu tot incercam sa il combin cu fructe sa fie mai dulce dar s-a intamplat sa nu mai am in acel moment fruct in casa si i-am dat orezul asa si l-a mancat fara probleme. |
julia16 spune:
Anca eu i-am dat conopida lui Tudor. Nu singura, in amestec cu alte legume (morcov, dovlecel, rosie, ceapa). I-a placut. Am vazut ca si in borcanasul de la Hipp cu amestec de legume de la 4 luni e si conopida.
Leeloo, cu libidoul nici eu nu ma laud, dar increc sa nu-l refuz prea des pe al meu sot. Incerc, pe cat posibil, sa ma gandesc si la relatia noastra si sa nu o neglijez. Cu 2 copii e si mai greu.
cameliam spune:
Eu am doua dileme:
1) ce culoare au ochii fiica-mi? In pasaport am trecut "caprui" ca la o prima privire de la distanta, asa par, inchisi. Da' in cate o zi sunt verzi in alta gri, mai ales la lumina zilei.
2) cu cine seamana fiica-mea? cu mine nu, cu taica-sau nu. da' deloc.
Edit: postarea asta e pur retorica, stiu ca nu ma puteti lamuri voi... da' simteam nevoia sa zic si eu...
BraveGirl spune:
Va mai dau si eu ceva idei d epapa: exista la Pasta d'oro paste fara gluten si ou. Puteti fierbe o mana de paste si apoi le bagati la cuptor cu diferite combinatii. Sau fierbeti carnita, ii puneti sucul de la o rosie si belnduiti apoi cu paste fara sa le mai bagati la cuptor.
Dovlecei umpluti:un dovlecel se taie pe lung si se scobeste miezul. Separat fierb carnita si morcov. Le blenduiesc si le amestec cu miezul de la dovelcel. Dau la cuptor cu putina branzica deasupra. Se piseaza apoi cu furculita si se serveste cu iaurt/smantana.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA