*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu nu pot veni la intalnire
La 10 mergem la bazi si apoi la 16.45 avem programare la dr. Thierry. Am ceva emotii....

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
hi, hi !
stai linistita ca fara dinti nu ramane. "la nunta " o sa aiba dinti.

Carmendu, hai ca m-ai facut sa rad de una singura in fata calculatorului . Corect ! Adica...sper !

Bravegirl, cine e dr. Thierry?

Mamiseli, am uitat sa-ti zic, si eu am aceeasi spaima de inecat cu mancare. Ma trec transpiratiile numai cand imi inchipui scena, ce sa zic...unul din fratii mei, gemeni, a fost la un pas de moarte cand avea vreo zece luni. I-a dat tata (auzise el la o coada la oua un tratament miraculos pt. diaree) faina de gris si s-a inecat atat de rau, incat s-a facut albastru tot, nu mai respira, lesinase...a fost un cosmar! Pana la urma a reusit mama sa ii scoata "bila" aia de faina, il tinea de picioare cu capul in jos si in batea pe spate, mai bine zis, il zgaltaia in toate partile in timp ce il lovea pe spate cu pumnul! Imi amintesc perfect scena, m-a marcat, aveam vreo cinci ani si ceva pe vremea aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Am vazut si eu o Eva cheliuta, manca-o-ar mama pe ea de scumpa! Mirtha, ii sade tare bine noul look ! L-as tunde si eu pe pici, da' parca nu ma-ndur, e atu-ul lui , toata lumea se cruceste si il scuipa sa nu-l deoache ! In casa i se mai zice si dl. Claita sau Mowgli !

O sa va laud piticii pe masura ce inaintez cu vizionatul albumelor. Mi-au placut la nebunie cele pe care le=am vazut deja (Bravegirl, Babyzapi, Mirtha, Cherie, Diamisha, Criss703, Elilov, Carmendu, Malinas, Otiliav, Bertha si Alra). Restul, sper sa mai apuc deseara, oricum e preocuparea mea favorita cand sunt pe net, sa ma uit la piticii vostri, colegi de burtica cu al meu !

Ah, mi-am amintit, Malinas, si al meu are reflux gastroesofagian. Am facut si eco si mi-a confirmat suspiciunea mea. LA noi inca persista, are zile si zile, uneori varsa cam jumate din cat a papat, alteori nimic. Si eu ii dau mese mai mici (cam 120/140 g) cam la trei ore. Lapte simplu nu ii dau niciodata, doar ingrosat cu doua/patru sau mai multe lingurite de cereale. Dupa apa sau suc scoate mereu inapoi. Am senzatia ca din acest motiv nici nu a mai luat specatculos in greutate in ultimul timp. Medicamente nu ii dau, am zis ca il mai las o luna sa vad daca dispare de la sine, nu imi vine sa ii dau antiacide. Am retinut ca despre Ranitidina ar fi vorba, mi se pare cam mult pt. un bebe. Am avut Humana AR, dar nu i-am dat pt. ca ii faceam mai mult rau cu el, are faina de roscove si asta constipa rau de tot. Ii dau Aptamil cu cereale. Ce e nasol la refluxul asta e ca uneori si fructele il provoaca, chiar daca sunt ingrosate, de ex., al meu, regurgiteaza la greu dupa piersica. Asta e...sper sa trecem si peste asta cat mai repede.

Vrabiuta e ok, nu stiu cine intreba de ea. E la mare cu familia, se simte mai bine, insa tot nu aude deloc cu urechea aia. Trebuia sa faca un RMN, dar nu a mai ajuns. Poate va scrie ea mai multe cand revine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Diana la noi inecatul nu a fost asa de grav, nu s-a lasat cu lesin dar se facuse cam vanata la fata si m-am speriat grozav. Intr-o fractiune de secunda mi-am inchipuit ca nu va mai fi si a fost ingrozitor. Poate de asta am fost asa de marcata. Acum mi-am mai revenit, ii pasez mancarea si o iau incetisor ca daca Tudorel nu ramane fara dinti pana la nunta, si Miruna o invata sa mestece pana s-o marita. Pt mine experienta a fost nedorita dar m-a invatat multe. Am descoperit ca stiu sa fiu tare pt copilul meu, ca e de neinchipuit cum am trait fara ea pana acum si ca trebuie rabdare multa la copii.
Va pup, ma bag la un film.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sara Buna!

Am fost si eu cu piticele la pediatra, vreau sa le fac un minim de analize inainte de plecare.
Elisei ii facem hemoleucograma, coprocultura si sumar de urina. Ultimele doua daca oi reusi sa recoltez ceva . Vreau in principal sa vad daca are nevoie de fier sa nu-i dau aiurea picaturi pe principiul ca laptele de mama e deficitar.
Pentru Ana am trimitere si Ca si Fe ca si-a rupt piciorul, deci va fi nasol cu luatul sangelui ca va fi din vena. O singura data i-am facut Anei hemoleucograma la 7-8 luni, acum 4 ani, ce trece vremea .

Elisa a facut putin febra in ultimele 3 zile, mai ales seara dupa supt se facea leoarca. I-am pus supozitor doua seri la rand. Acum ii dau Nurofen ca are laringita si mai vedem.

Am impresia ca se contureaza intalnirea in Moghioros. Mie imi va fi mai greu ca vin cu doua mandre tomcai din Pantelimon, dar nu imposibil.

Diana, ce dragut Mowgli. Cine a avut ideea ?
Am vazut si eu poza Evei, e foarte mare schimbarea,tot grasunica si frumoasa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Am zis ca vreau si eu pe lista cu intalneala, preferat Cismigiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Diana, eu intrebam de Vrabiuta! Ma bucur ca este bine, ca deunazi citeam pe net despre un diagnostic ca al ei si m-am gandit imedat la ea.

Daca pe Tudorel nu il deranjeaza freza si nu ii este cald, de ce sa il tunzi_

Otilia, bafta cu recoltatul. Este greu, mai ales cu pipilica!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Diana, e medic ortoped, recomandat de fete. Am si eu un pitic pe creier: daca chinui degeaba copilul cu fizioterapie si orteze? Si un piticu mai mic: are coastele mai evazate pe partea stanga. Dr ne-a recomandat plaja. Sa vad ce-mi spune si Thierry.

Eu sunt tare suparata....azi iar a papat f putin si a supt de vreo 10 ori deja Nici apa nu mai vrea
Lapte am...inca imi curg sanii (mai exact tasnesc) si dupa ce suge mai am laptic in san. Dar clar nu e suficient laptele la vasrta ei. Nu sunt o crizata d efelul meu, dar prea suge des.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Diana, vroiam sa te intreb ce scaun de masina ai luat? Noi avem scaun care s epune cu spatele la sensul de mers dar e f incomd. Nu doarme bine in el. Ii pica efectiv capul in fata. De sigur, e super...a fost testat si e printre cele mai bune.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Revin cu lista actualizata:

1. Otilia - Cismigiu
2. Monicus - Moghioros
3. Carmendu - Cismigiu
4. Diana - Moghioros, dar poate veni si-n Cismigiu
5. Bertha - Moghioros, dar poate veni si-n Cismigiu
6. Malinas - Cismigiu (in masura in care dispune de timp)
7. Darling - Moghioros, dar poate veni si-n Cismigiu
8. Babyzapi - Cismigiu
9. Leeloo - Cismigiu

Otilia, nu-i batuta-n cuie cu locatia, lupta-i stransa discutam. E greu cu 2 copii din Pantelimon, te inteleg, si eu vin cu ambii si trebuie sa rezerv si timp de leagane, nu putem intra intr-un parc fara sa bifam toate locurile de joaca.

Carmendu, ai dreptate cu numele, stiu un tip de 45 de ani pe care-l cheama Danut-Gigel. Cat despre diminutive...Victoras e parfum fata de Ionica si Ionela.

Leeloo, scuze ca te-am sarit cu lista, insist sa ma trageti de maneca sau sa copiati oricare dintre voi listuta in mesajul vostru.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput