Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Aalina, felicitari pentru aniversare, La multi ani impreuna!

Bebelusi, eu sunt din Blaj.Numele Dani Bonta mi se pare cunoscut din liceu, da nu mai asociez cu persoana..Eu am facut facultatea la Cluj, asa ca pe multi pe care ii stiam din vedere i-am cam uitat.

Naty, insanatosire grabnica Ioanei si mamei tale!

Alina1976, imi pare rau ca s-a lasat cu plans, dar partea buna e ca ati scapat de vaccin. Noi il avem lunea viitoare, stiu sigur ca va fi cu urlete. ...Si mie mi-ar placea 3 copii, da deocamdata vad ca de-abia ma descurc cu unul

Roxana, multumesc de sfat si feliciari pt noaptea dormita. Noi nu suntem inca in filmul asta, s-a trezit si azi noapte tot la 2 ore.

Fetelor, as vrea si eu sa va pun poze cu noi pe mailul comun, nu de alta dar ca sa stiti cu cine vorbiti:) Imi spune si mie cineva va rog cum se procedeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Crisspy nu are cum mah sa aiba Pseudomonas..aidete!si asimptomatic!O ddaaa si io is fecioara Maria!uite ce scrie in sumarul lui Razvanel de la Medlife Sediment urinar: RARE LEUCOCITE IZOLATE, ABSENTA FLORA
BACTERIANA .Cum ditai infectia cu mai nimic in sumar?????dhhhhh

Alinuk io la bordei nu vin..e la mama naibii pt mine si Crisspy lucreazaasa ca...ciuciu.

Si eu tot la asta ma gandesc... da' pana luni cand vin rezultatele...

Mi-a zis tipa de la Synevo ca daca nu are nimik, rezultatele mi le da mai devreme... asa ca wish me luck sa mi le dea pe joi-vineri...

Imi pare asa rau ca nu poci sa ajung la intalneala... mi-e dor de voi, pe bune... nu ca as sti unde este acest parc bordei da' daca se putea sa vin i-l gaseam io si in gaura de sarpe. Poate intr-un week-end...

Naty imi pare rau pt problemutze... lasa mami dulce ca trec toate ai sa vezi (asta e si pt mine )

Alina Sabinutza mica... trece si intepatura in no time... poate diseara o sa fie in elementul ei la celalat medic...

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.

Jasmi felicitari sotului,dar si tie.

Cami,ma gandesc la cumnata ta.Sa dea Dzeu sa fie bine.

Selene,drum bun,spor la facut bagaje si ia in considerare si ce ti-am zis ieri pe mess.

Despre sterilizat..eu nu-i mai sterilizez biberoanele de pe la 5 luni si ceva,deci cam de-o luna.I le spal bine si cam atat.L-am prins pe fii-miu cand rodea marginea de la fotoliu,cand rodea blugii lui taica-su(atarnau pe fotoliu intr-o parte,a impins scoica care era acolo sa-si faca loc si a inceput sa molfaie la ei..),cum manca/lingea parchetul.Nu pot fi mereu cu ochii pe el,ca in timp ce-l las pe jos,mai merg si eu la baie,mai mananc,ii mai fac lui piureurile..so,nu pot fierbe tot ce e in casa si nici sa-l leg nu pot.Merge de-a busilea,se rostogoleste intr-una..Acum il pun in mijlocul pilotei,peste 2 sec e in cu totul alta parte..ba dupa fotoliu,ba sub scaun..ba sub scoica,ba pe parchet..nebunie totala.Ma rog,fiecare face cum crede,dar eu la concluzia asta am ajuns..ca stau sa-i sterilizez lui biberoane si el baga in gura toate prostiile.

Aalina cand veniti la mare?Si unde anume?Poate ne intalnim..

Naty,insanatosire grabnica Ioanei si mamei tale.Imi pare rau pt voi,sper sa se termine si la voi problemele,ca ati tot avut din astea pe capul vostru in ultima vreme.

Radu Costin,baietel de zisaCami.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Aaaa... si sa va mai zic ceva...

Duminica, cand am luat rezultatele de la urocultura lui Razvi, i le-am trimis pediatrei pe mail + mesaj pe telefon ca i le-am trimis si sa se uite pe ele cand are timp...

Dehhh.. am zis ca e duminica si are si ea copii mici...sa nu o deranjez...

Ce credeti??? Nici nu m-a sunat... .. s-o fi speriat de piocianicu' asta si nu stie ce sa-mi zica????

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele inca nu stiu cum a trecut noaptea ALINA ...
va multumesc de incurajari si de rugaciuni tuturor ....
conteaza enorm pt mine

fratele meu era devastat aseara .... a zis ca a fost cea mai urata zi din viata lui

a zis ca profesorul i-a zis ca e maligna ... deci sigur este ....

mai astept putin si il voi sunaaalina unde vii la mare??

mara lasa-mi pe PM un nr de telefon ca ne vom vedea cu siguranta daca vii in eforie sud

doamne ajuta!

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Cami,eu inca sper c-o sa fie totul bine.Mi se pare tragic ce i se intampla atat ei cat si fratelui tau.

Eu si azi sunt sub impactul stirilor de aseara despre acel copilas care a murit facand un RMN la centrul Unirea..N-am sa inteleg niciodata sistemul asta medical care-i atat de bolnav si totusi nu se face nimic in priviinta asta..Mai rau e ca nu va iesi nimeni vinovat de nimic,ca asa-i la noi
Dzeu sa-l odihneasca in pace.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc fetelor de urari.
Ne inscriem si noi in lista alor de baga in gura nu numai degetul da si pumnul sau pumnii dupa cum se nimereste.

Roxana sper sa o tina pe Eva programul asta de acum si sa doarma toata noaptea. Eu nu mai cred in minuni de astea ce tin 2-3 zile

Ada felicitari pentru kg... Iti doresc sa scapi si de celelalte 5 de care vrei. La mine vad ca merge incet da sigur, in condiitiile in care nu fac cura, am redus spre minim dulciurile, painea si mancarea dupa 18-19. Oricum nu sunt eu inebunita dupa a ma trage in poze da anul asta la mare o sa interzic cu desavarsire aparatul foto

Naty sanatate multa Ioanei. La fel si mamei tale.

Alina sa treceti peste vaccin fara probleme. Iar cand o fi sa fie sa apara si baiatelul in viata voastra. Dau reteta la schimb daca vrei

Irina.C invata-te cu ideea ca Andreiut creste si va deveni din ce in ce mai independent. Ma bucur sa aud ca papaciti bine. Lasa ca va lua si in greutate. Oricum ofera-i si sanul de fiecare data.
Sper sa se vindece eczemele cat mai repede. Incearca sa nu te scarpini, e foarte important. Pune creme mentolate, comprese reci, orice crezi ca te ajuta la ameliorarea mancarimilor.

Koruccia ai Pm

Crisspy tinem pumnii sa vina repede repede rezultatele si sa fie bune.Neserioasa pediatra.

Leditia eu vreau Mamaia la hotel Perla. Nu stiu inca in ce perioada ca tot stau si socotesc sa iesim din pericolul varicelei. Probabil prin august. Stii ceva de Perla?
Roxana? Cami?
Sper sa ne vedem.

Cami ne rugam pentru Alina si pentru fratele tau. Sa aiba putere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Aresa tu parca ai zis ca esti din Blaj nu??am avut mai multi prieteni in camin din Blaj, poate ii cunosti:Dani Bonta, Adi Belea....Iti spun ceva numele??

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

nope!!de vreo trei generatii -ncoa sunt sudista!!Dar imi aduc aminte ca ti-a zis cineva ca in drum spre Blaj se poate opri la Sibiu,da` nu-mi aduc aminte cine

Mami Alex si Vic cel mic

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Aalina,nu stiu nimic de Perla,ca nu am vazut hotelul decat pe exterior.Stiu doar ca nu-i f departe de mine.Cand vii poate dai un semn si ne vedem.Vezi ca nu mai am tel ala orange,daca vrei sa suni,suni pe vodafone.Ne mai auzim pana atunci si cine stie,iesim la un suc in Mamaia cu prichindeii.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crisspy, eu zic sa mai gasesti si o a doua pediatra. Nu e normal sa nu iti dea nici un raspuns de 2 zile, mai ales ca era ceva in neregula cu rezultatul! daca vrei iti recomand eu pe cineva SUPER bun si draguta si care iti raspunde la tel mereu si sta si vorbeste cu tine cate o ora despre orice te framanta in leg cu bebelusul. Spune-mi si iti dau PM cu toate detaliile. Este medic la IOMC (Institutul de Ocrotire al Mamei si Copilului) si are ore de consultatie la doua clinici private: Medicover Plevnei si Clinic Bambino din spitalul Elias.
Ea a fost Dr care a descoperit ca Ana este alergica si mi-a spus ce trebuie sa fac sa depistam asta. Ei ii datorez ca Ana nu a ajuns poate sa faca astm intr-un viitor nu foarte indepartat..

Aalina, ...cred ca sotul tau trebuie sa-i dea reteta sotului meu si invers. Asta in cazul in care va mai bagati la o fetita pe viitor ...Just let me know.

IRINA, nasol mama cu muscatura asta...ce sa zic, imi pare rau. Dar o sa treaca repede, nu? Cum naiba ai capatat-o? Pe unde umblasi, ca sa zic asa??!

Cami, intotdeauna exista speranta si trebuie sa crezi si tu si fratele tau ca se va rezolva. Exista, asa cum spuneai si tu, tratamente naturiste care au facut minuni.Fiti cat se poate de optimisti iar cu ea trebuie sa va purtati natural si sa nu ii dati nici o clipa senzatia ca ce are ar putea fi foarte grav. Psihicul ei trebuie sa fie foarte bun ca sa o ajute sa lupte cu boala, iar voi o puteti ajuta in acest sens.

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput