Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
ada_coman spune:
Buna dimi fetelor!
Aalina LA MULTI ANI! fericiti impreuna!! Arata delicios tortul
Lisa vazut si tortuletzul tau Am salvat reteta. Ana e o fetita superba.
Daiopri superbi copilashii Sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Ciufik Pupa fetele mele Andreiutzu' cel frumos
Noi suntem bine, crestem frumos, papam bine, ne jucam, ne invartim prin tot patul Eu am ajuns la 77 kg, sper sa reusesc sa mai dau 5 kg jos pana plecam in concediu
Dark vacanta placuta sa aveti si vreme frumoasa.
Roxana felicitari pt somn Karina are ceva timp de cand se trezeste iar noapte, 1 data ce-i drept, dar se trezeste sa suga Daca nu se trezeste ea o trezeste Daria, care mai viseaza urat, cred, si se trezeste plangand. O adevarata distractie la noi acasa.
Bebelusi eu nu uit sa votez bebelushii de pe help net, chiar daca nu am fost activa pe forum zilele astea, intram sa-i votez Am vazut ca ati intrat in top 20 Bravooo, avem 3 bebelushi in top...
Va pup si ne mai auzim azi
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aresa Ca vroiam de mult sa va intreb, fetelor ziceti-mi si mie cum e cu mailul asta comun ca uite eu asa ratez o multime de poze!! Mami Alex si Vic cel mic Best of Victor Cristian frumos ca o fetita |
ai PM de la mine!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
jasmi spune:
hellou din nou!
am reusit sa mai bagam aproape 2 ore de somn
merg sa ma dau o tura pe mailu comun si apoi iesim la aere
Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
bebelusi spune:
Amintiri de acum un an
Alinuk ii spunea medicul ca o sa aiba o fetita si Alinuk decisese sa o cheme Alesia Cristiana
Miereamara intreba daca se poate vopsi ca urma sa fie domnisoara de onoare si tot ea spunea ca ii e dor de Marea Neagra
Selene era interesata de cum se face triplu test
Cristi_2003isi comandase un dvd cu gimnastica prenatala
Asparagusa constatat ca nu se mai poate inchide la pantaloni
Szmonikera ingrijorata ca ea e din ce in ce mai nervoasa si ca sotul ei inca nu o intelege
Naty era stresata ca Ioana facuse puroi in gat si era speriata in acelasi timp, ca ce se va face ea cand amandoi copii vor fi bolnaviori
Cami_antoniaavea 7 saptamani si inca nu avea prea multe de spus, urma sa mearga la ecograf
Iris petrecea ultima seara cu mama ei pana in iarna cand urma sa se intoarca
Justme poftea la inghetata
Roxanabineinteles ca dadea sfaturi iar despre ea nu prea scria nimic...ca de obicei. Aaaa spunea ca ii este ffff somn
Tuchiera suparata ca nu o baga nimeni in seama si vroia sa renunte sa mai intre pe forum
Hai ca m-am intins ca o placinta dar ce sa fac...daca se scria mult intr-o zi?!?!?spre deosebire de acum cand scriem mai putin
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Aresa tu parca ai zis ca esti din Blaj nu??am avut mai multi prieteni in camin din Blaj, poate ii cunosti:Dani Bonta, Adi Belea....Iti spun ceva numele??
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Neata!
Zic si eu cu scuze de intarziere un LA MULTI ANI din toat inima pentru miere!
Eu sunt nauca, n-am dormit de loc azi noapte. Nadia e bine dar ... a luat Ioana, toata noaptea a avut 39+, i-am pus 2 supozitoare cu Novocalmin si un nurofen pe gura si nimic. I-am pus si sosete cu otet, am scos-o la geam aproape goala ... Am stat cu ochii pe ea ca pe butelie sa nu repete episodul de convulsii
Colal peste pupaza mamei i-a revenit problema cu coloana - acum 4 ani a facut o criza urata, a fost imobilizata vreo luna, a facut RMN si i-a iesit ca are nu stiu ce intre 2 vertrebe; dr. i-a zis sa se opereze dar nu a vrut si uite ca acum repeta criza, nici nu mai poate sa puna piciorul in pamant.
Iar n-am reusit sa citesc nimic din ce ati scris --- sunt in urma cu 2 capitole!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Alina1976 spune:
Neata,
Am fost la Dr dis-de-dimineata sa facem vaccinul....si a fost groaznic . Sabina a plans (a se citi urlat) in continuu...nu o suporta pe D-na Dr, numai cand ii auzea vocea si incepea concertul. Asta de cand am intrat in cabinet si pana am iesit...nici nu a putut sa o masoare sau sa o cantareasca prea bine. Noroc ca dupa-amiaza la ora 17.00 mai avem o programare la Dr mea de suflet, unde o sa vedem cum stam exact cu toti parametrii...
Bebelusi, multumim de amintiri...mi-e dor de perioada aia sa stii...cand nu stiam daca o sa fie fetita sau baiatel...cand ne faceam o groaza de planuri...ce repede a trecut!!! Eu mai vreau.... Imi place asa de mult sa fiu gravi incat cred ca o mai comit o data peste vreo 2 ani ....poate iese in final baiatul mult asteptat de tati.
Aalina, LA MULTI ANI mami de licurici drag! Sa fiti fericiti.
Alinuk, of course ca ne vedem
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Naty, imi pare rau sa aud ca sunt atatea rele pe capul tau...si nu stiu cum se intampla dar parca vin toata o data, nu? Eu cand Ana e bolnavioara o separ cat de mult pot de Sabina si uite ca pana acum Sabina nu a racit deloc, slava Domnului. Bine dar nici Ana nu merge la gradi deci nici ea nu a mai racit de mult. Din toamna insa.....nu vreau sa ma gandesc.
Si mama mea are probleme mari cu coloana (scolioza si cifoza) si nu are voie sa ridice greutati mai mari de 2 kg...deci iti dai seama ca pe fete sa le ridice nici nu se pune problema. Si in general daca sta prea mult in picioare o doare rau spatele dupa aceea...si a facut o groaza de tratamente, gimnastica medicala...si tot asa e
Sanatate multa Ioanei!
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
koruccia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aresa Corina,numa degetul??..esti fericita..eu ii schimb lenjeria in fiecare zi..cand rateaza degetul suge cearceaful,patul...orice-i la 'nde-gura Mami Alex si Vic cel mic Best of Victor Cristian frumos ca o fetita [/url]" target="_blank">CROCODILU` |
Alex, nu..degetul e partea care ma deranjeaza pe mine. Ea duce la gura tot ce prinde: mainile ei, bratul meu sau al lui taica-su cand o schimbam, jucariile, cearsaful etc. Dar na, mie mi s-a pus pata pe deget
Ah, felicitari pt crocodilul mancacios! M-ati impresionat cu cantitatile..a mea e de-aia sclifosita, vreo luna i-am facut proba suptului ca nu stiam daca/cat mananca, in conditiile in care nu lua spectaculos in greutate cu toti virusii care au vizitat-o..Acum m-am linistit ca o vad ca e dodoloata:)
IRINA.C spune:
Neata !
La multi Aalinaaa...si mult bronz in curand!sa ai noroc sa gasesti ce ti doresti!
Moama Naty da tu dai dintr-una in alta!Sanatete fetelor tale!
Daiorpri iti ador optimismul, of of..ce pisoi mumosi ai!
Arriel tu pe unde te plimbi cu fata??
Jasmi bravo pt nota colosalaa!
Korrucia cate necazuri ati avut si voi...bine ca ati scapat si esti mai bine.
Selene mama ai grija ...va fi bine si acolo la mama.Io inca as pune bata si pe tine si mai ales pe taticul Dariei , da stii cum??l-as bate mar pn se trezeste la realitate
Cami cum a trecut noaptea Alina?da-ne vesti..
Crisspy nu are cum mah sa aiba Pseudomonas..aidete!si asimptomatic!O ddaaa si io is fecioara Maria!uite ce scrie in sumarul lui Razvanel de la Medlife Sediment urinar: RARE LEUCOCITE IZOLATE, ABSENTA FLORA
BACTERIANA .Cum ditai infectia cu mai nimic in sumar?????dhhhhh
Rox si musiu s-a trezit la 5 juma azi da s-a culcat la 12 jumaasa ca....io tot obosita is!
Alinuk io la bordei nu vin..e la mama naibii pt mine si Crisspy lucreazaasa ca...ciuciu.
Aresa tu tbuia sa apari pe net de acum un an cand varsam io la marele greu imi ridicai moralu'
Alina se opune dsoara si bine face!ce atatea intepaturi..
Rpd despre noi: mie imi e dor sa tziztilogeasca...de cand cu D papa la san fff putin.Azi a mancat un mar copt intreg si...2 min de san.Ieri la fel plus masa de pranz destul de constistenta...Sunt multumita ca papa bine imi era frica sa nu faca figuri dar imi e si dor de bebelusul meu...Dark sa stii ca dc vrea eu ii dau cat vrea!Si din prima.Nu am stat fff mult timp pe 2-3 lingurite azi , 4 maine...am mers un pic alert , am bagat in fiecare zi alta leguma si am vzt ca tolereaza si da-i cu piureul excat pn cand nu mai vrea.Dar Nu a mai luat in greutate sapt asta maru si morcovu nu-s deloc calorigene si in curand ..bagam si cerealele.
va pup ca e tata in zona si mrrrr mrrrr
PS: io am eczema post muscat insecta mi-a scos corticoidul local dau cu ceva de la Uriage si in plus iau 10 zile de Antibiotic ca nu putem elimina muscatura de capusa--bref borelioza sau boala Lyme.mda....ca sa vezi, am facut si o lucrare pe tema asta in an 1 de rezi cu care m-am plimbat pe la vreo 2 congrese..acu trebuia sa ma ciupeasca si pe mine..ptiuuu la naiba'
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita