Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
Porumbita spune:
nici mie nu mi-a venit
sa stea bine acolo macat pana trece vara
miere, nici eu nu cred ca-s reglata hormonal .... sunat mai varza acum decat cand am nascut;am si multe rau pe cap si e un stres enorm cu firma/casa etc... in fine
m-am reapucat cu drag si spor de galactogil si ceaiuri ca din cauza stresului scazuse lap0te esi statea copilu la san cte 45 de min sa se sature
cristina_27 spune:
Eu iau cerazette si ma gandesc ca de aia nu mi-a venit. Adevarul e ca nici nu ma asteptam sa imi vina . Sper ca asa va fi cat timp iau pastile.
DarkBendis spune:
Bebelusi, mie inca nu mi-a venit "armata rosie" Si uite ca bebe are deja 6 luni! Da' pana acu vreo 10 zile am alaptat exclusiv, asa ca ma asteptam sa intarzie. In legatura cu cazare la mare, e subiect la Vacante ceva de genul Cazare de la DC la DC... si la schimb si contra cost... poate gasiti ceva acolo!
Naty, sanatate multa la Ioana!
Votat si azi bebelusii pe helpnet . Chiar, cat tine concursul si ce se castiga?
Aresa, drum bun sa ajungeti cu bine in Romania (de fapt, ma gandesc ca deja ati ajuns si va odihniti la voi acasa)
Cristina, sanatate multa la puiut. In legatura cu culoarea ochilor, parerile sunt impartite... oftalmoloaga lu' tati lu bebe zice ca teoretic culoarea ar trebui sa se fi stabilizat deja, experienta practica a altora zice ca nu... acu' om trai si om vedea, asta sa ne fie grija cea mai mare
Alina, multa sanatate, sa treaca si problema cu stomacul. Incearca cu piure de zarzavele daca lu' bebe nu-i place supa... sau cu cereale cu laptic...noi am inceput cu un pic de cereale seara, intai amestecate cu lapte de la mami, apoi din cele cu lapte inclus (acum am ajuns la cateva lingurite/cina), apoi dupa cateva zile am introdus cate un pic de piure la amiaza... intai morcov, apoi morcov cu cartof, iar azi vom incerca cartof cu fasole verde. Fructele le voi introduce de saptamana viitoare.Suc de fructe inca nu, vreau sa discut cu pediatrul intai, iar in ceea ce priveste supa, am eu pasaricile mele in cap, prefer sa dau piure deocamdata.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristina_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Cristina, sanatate multa la puiut. In legatura cu culoarea ochilor, parerile sunt impartite... oftalmoloaga lu' tati lu bebe zice ca teoretic culoarea ar trebui sa se fi stabilizat deja, experienta practica a altora zice ca nu... acu' om trai si om vedea, asta sa ne fie grija cea mai mare Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Incerc si eu sa ma gandesc la alte prostii sa nu ma urc pe pereti de disperare ca nu vrea copilul asta al meu sa manance. Asa ca am inceput sa caut pe net toate prostiile . Plus ca oricine il vede pe bebe zice "vai ce ochi albastri are" si m-am saturat ca raspunsul meu sa fie invariabil "deocamdata".
Naty spune:
bebelusi nici mie nu mi-a venit.
Raportam si noi la 6 luni - 6,120 gr, URA!
cami ne rugam in continuare, mai ai vesti?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
miereamara spune:
Dark tu nu aveai spotting de la mini pill?
Eu aveam in continuu,ma saturasem, de aia le-am si oprit. Imi venea menstruatia total haotic, cam la trei saptamani. Acum vad ca sunt f bine.
Mie prima oara mi-a venit menstruatia la vreo 3 luni si jumatate dupa nastere, exact cand a inceput sa scada cantitatea de laptic si s-au rarit mesele la san.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ingrid70 spune:
Ah Dya, ce pacat, am numai biberoane Avent. Nu mi-am luat inca pompa, dar o voi face maine. M-am hotarat la ce-a spus Aresa, Nuk electrica, ca am si gasit-o la o farmacie in Severin. Medela, nu cred ca gasesc si mi se pare si cam scumpa. As vrea ceva in max 3 mil.In ceea ce priveste homosexualitatea nu as avea o reactie urata fata de altii, ca persoane luate fiecare in parte. Pot avea prieteni de tot felul, homo, lesbi, puscariasi, de nationalitati pe care nu le suport, you name it, daca ma inteleg bine cu ei, nu are nici o importanta, dar ceea ce cred despre ei, in general, este o cu totul alta poveste.Eu cred ca homosexualitatea nu se incadreaza in normal, este, sa zicem, o boala. Normalul este sa ai atractie fata de sexul opus, in scopul procreerii. Acesta este normalul, sanatosul. Atractia de sex opus este anormalul, nesanatosul. Dar asa cum, daca esti bolnav de gripa, tot tu esti ala, si prietenii tai nu te resping, tot asa si cu homo. Problema, pentru ei, este ca asta e o boala care nu mai trece, dar tot boala ramane. Ii privesc ca pe niste oameni cu care poti discuta, te poti intelege, dar care totusi au o boala, care poate nu interfereaza f tare cu relatia lor cu colegii de munca sau prietenii, ci doar cu viata lor personala, dar tot boala e! Adica nu cred ca pot avea pretentia ca sunt perfect normali si sanatosi, din punctul asta de vedere. Deci daca copilul meu ar fi bolnav as face tot ce e omenesc sa-l vindec, daca boala e incurabila as incerca sa-l ajut sa treaca mai usor peste ea sau prin ea, cum vrei sa-i zici. Bineinteles, ca nu i-as inchide usa in nas! Asta e parerea mea, ai vrut sa o stii, sper ca nu ai declansat vreo polemica, ca aici suntem fete subtiri si ne atacam rau!
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am ajuns la mama, am reusit sa incarc toate bagajele, chit ca masina a fost plina ochi. Daria s-a comportat admirabil pe drum, numai ca si-a dereglat programul de somn, in sensul ca doarme mai mult ca de obicei, banuiesc ca de la aerul mai tare, de munte. Inca nu s-a adaptat la schimbarea de peisaj, nu sta cu nimeni, numai cu mine, cum dispar din camera, cum plange sa vin inapoi.
In rest, totul OK, doar ca eu sunt arsa de soare pe umeri si pe gat / spate, ma ustura, ieri m-a durut capul toata ziua, mi-am si "suparat" o alunita de pe spate la dus, care acum ma inteapa cam rau, de dorm cu multe foiri...
Cam asta ar fi de la noi, citesc ce ati mai scris, votez copiii...
Ledi, clar ca ma sucesc si invartesc de o gramada de ori, vreau sa cred ca n-au mintit cei de la Agentie, in legatura cu data primirii banilor, atunci totul va fi OK.
Fetelor, sustinerea voastra a contat foarte mult pentru mine, stiu toti cei apropiati de voi si de cat de dragi imi sunteti.
IRINA, se vor regla lucrurile, I'm working that way. Daca ne mai si bati...
Naty, multa sanatate Ioanei!
Si multa sanatate tuturor licuricilor cu probleme!
Concediu placut mamicilor!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
ingrid70 spune:
Mai, IrinaC, pediatra si modelul nostru, ce s-a intamplat de mergi asa de rapid cu diversificarea? Am pierdut eu ceva? Parca Ochila era pe san exclusiv si din belsug? De ce de la 5 luni si de ce atat de repede?
Selene_Bunny spune:
ingrid, am citit ce ai scris despre homosexualitate. Te referi numai la homosexualitatea masculina sau si la cea feminina, cunoscuta sub numele de lesbianism?
Citisem mai acum vreun an un articol in care se arata ca tendinta homosexuala, respectiv heterosexuala, este determinata inca din uter. Sa inteleg ca, pentru tine, un copil nenascut este, in contextul de fata... anormal? E ca si cum ai spune ca e pacatos...
Nu am auzit de homosexualitate, respectiv lesbianism, sa fie... curabile. Ori te impaci cu ideea, ori nu.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit