Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alinuk cat a fost Dorian mic eu am fost tare incantata de plaja de la Saturn, de la intrarea in statiune, spre Venus. E foarte mare, lata si mult mai libera decat in rest. Aproape sunt cateva hoteluri ok. Noi am fost cativa ani la rand acolo si am fost multumiti. Oferta de mancare insa nu e prea diversificata, si nici nu ai ce face mare lucru in statiune. Cum Dorian a crescut acum am ales alta destinatie. Dar cat a fost mic a fost foarte bine, fiind linistita statiunea. La plaja cel mai mult imi placea faptul ca fiind atat de libera il puteam supraveghea in voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata si de la noi

azi e super cald la mare
sunt deja 28 de grade

iar aici zici ca sunt 38 din cauza umezelii

mercic de sfaturi si rugaciuni si incurajari
azi iar au mutat-o in salon pe alina ... eu nu inteleg de ce se tot foiesc cand pot lasa bolnavul abia operat pe terapie ....

doamne romanica asta de cacao ....

va pup si va asteptam la mareeeeeeee sa ne cunoastemmmmmmm

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Buna, noua tot nu ne-a trecut raceala si nici nu ne-a revenit pofta de mancare ... sper numai sa nu mai piarda in greutate ca si asa nu suntem dolofani.

Fetelor voi stiti pe la ce varsta se stabilizeaza culoarea ochilor la bebelusi ? Pentru ca mi se pare ca multi dintre bebeii nostri au ochii albastri sau verzi, dar chiar or sa le ramana asa tuturor ? Mie mi-ar place dar de felul meu sunt mai pesimista ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
Cami ne rugam in continuare pentru Alina!Dumnezeu o sa o ajute sa treaca cu bine peste operatie cu siguranta!

Zisa Cami impresionanta poveste voastra! Raducu e dulce foc!Sa dea Dumnezeu sa va bucurati toata viata de el si sa fiti sanatosi cu totii!Eu cred ca a fost doar puterea lui Dumnezeu si a rugamintilor voastre!

Fetele iar va incuscriti si pe noi ne lasati pe tusa?Si eu care ziceam ca am o comoara de baiat.Poate Maya de Dya ...se mai gandeste in privinta "tineretului"
Cat despre controversatul subiect...ce pot sa zic este ca sunt nascuta in 75 si poate nu ma incadrez in generatia voastra,desi sunt destul de destupata (zic io) si deschisa la nou ...eu cred ca as avea cel mai mare soc ca unul din baietii mei sa-mi zica asa ceva!Bineinteles ca nu l-as renega dar reactia ar fi f urata cu siguranta...nu stiu in care masura as putea accepta ...

In alta ordine de idei noi suntem bine,pe mine nu ma mai doare sanul deloc,insa stomacul DA! Cred ca indigestia de simbata mi-a intors stomacul pe dos.
Irina am vazut ca merge bine cu D si REPEDE!Noi desi am inceput inaintea vostra stam cam asa:
2,3 lingurite de cereale cu suc de mar si morcov la ora 10.Iar seara mar ras cu o lingurita de cereale.Ieri am incercat sa introducem supita dar e cah...nu ne place.Asa ca m-a blocat! Mai incercam si astazi o data dar daca nu vrea...nu stiu ce o sa facem...si apoi nu stiu ce sa mai introduc dupa...atat ma bulverseaza cartile astea de nu se poate :ba e voie ,ba nu e voie.Cred ca era mai bine cand nu citeam asa de multe...la Alex nu-mi aduc aminte sa fi fost asa de bulversata!
Trimit asta si revin!Sunt chemata si nu vreau sa ratez mesajul...ca alte dati

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna!

Am aparut si noi prin zona!

LA MULTI ANI Alexandru de Kristinutz, Victor de Crisspolis, Arianna de Fil_Lily si ... LA MULTI ANI si tie, puiul mamei mic si scump si atat de iubit de toti!

AEVM 6 LUNITE!!!! Nici nu-mi vine sa cred... cum a trecut vremea! Parca mai ieri era mogaldeata-surpriza pe care mi-a pus-o in brate nenea doctoru' la spital iar acum ce flacau mare avem!

Cami, noutati despre Alina? Sper ca e mai bine... si numai bine ii uram!

Dya, ce sa zic la intrebarea ta? Eu am prieteni foarte buni gay (acum cativa ani am fost invitati la o nunta gay si ne-am simtit foarte bine) sau bisexuali - in "the alternative goth environment" in care ne invartim sunt multe persoane gay, bi sau cross-gender, seful lui Niall de la clinica este gay, am avut si eu colegi, profesori gay...Ce as face daca intr-o zi m-ar anunta copilul ca el prefera parteneri de acelasi sex? Eu imi doresc sa pot fi alaturi de Lachlan in orice va intreprinde in viata, si il voi creste in asa fel incat sa stie ca 1)mami si tati il vor iubi si-i vor fi alaturi mereu 2)orice alegere va face in viata, important e sa fie el multumit si fericit cu ea si 3) suntem toti copiii acestui Pamant, deci nu are importanta ce culoare avem, ce religie, preferinte sexuale sau de orice altceva avem, daca suntem femei sau barbati, cati bani avem in buzunar etc - conteaza doar sa fim oameni buni care stiu sa iubeasca si sa respecte lumea in care traiesc. "Ye harm none, do what thou wilt" Credinta mea mie asta imi spune... si asta voi incerca sa-l invat si pe puiul meu.

Mai incolo me'c si eu la medic... pentru mine azi. Bebe merge la control de maine intr-o saptamana, nu am prins programare mai repede. Va trebui sa vad ce fac cu contraceptia, mai am pilule doar pentru o saptamana si ceva, si as cam renunta la ele. Vreau sa vad ce alte alternative am, mai degraba mi-as pune un sterilet normal - de muuuulti ani iau pilule si parca o pauza la hormoni nu ar fi rea. Sa vedem ce zice si doctorita, ce analize ar trebui sa fac etc

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vreau si eu la mare dar nu stiu daca o sa reusim pentru ca avem doua luni super pline. Tineti-va bine: 25 iulie nunta, 16 august nasim, expira casco, expira RCA, revizia la masina, costum nunta pentru Mircea si ratele curente ....alora....Am auzit ca sunt apartamente mai ieftine de inchiriat ....daca am gasi ceva mai ieftin am merge cu sora-mea cu cumnatu-meo cu Mircea si copii. Eu am vazut pe net dar cu 2000-2500 lei pe 7 zile numai cazarea si e mult....din pacate. Fetele de la mare...cunoasteti pe cineva care inchiriaza apartamente??

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mister la multi ani
Alexandru
Victor
Arriana

Dark eu dupa Dori am avut sterilet normal si acum am la fel. Atunci singura diferenta era ca aveam mai multe zile si era neregulat. Da asa e al meu de obicei, numai in perioada de pilule era ceas. Am fost foarte multumita.
Acum nu stiu cum va fi ca inca nu am avut onoarea dar la bafta mea probabil o sa o am cand ma duc in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani licuricilor care sarbatoresc lunite astazi! Sa va faceti mari si sa fiti fericiti!

Mey va suparati degeaba pt expresia asta "a da ochii peste cap". E cat se poate de adevarata, am intalnit-o de multe ori si aici pe forum (mi-e lene sa caut in urma mesajele, dar erau mesaje cu iconita corespunzatoare (smilies):))
Un mic exemplu: ganditi-va cam ce reactii s-au iscat pe aici cand am povestit cum membrii unei anumita denominatie religioase au ales ca intr-o zi sa faca o gluma si sa impartaseasca copii cu chipsuri si cola. Cam cate iconite de genul asta au aparut pe aici:))?

Si eu am dat ochii peste cap de multe ori, care e problema? banuiesc ca e o reactie normala cand auzi ceva ce contravine total modului tau de gandire.
Asa ca relax! Nu o zice nimeni cu rautate, probabil suntem noi mai sensibile in perioada asta si ne suparam mai repede! Eu personal recunosc ca nu m-am echilibrat hormonal inca:))

In ceea ce priveste intrebarea ta Dya, mi-as sprijini puiul in orice circumstante si nu e problema mea sa judec alegerile lui, chiar daca nu as fi de acord, nu i-as arata-o. Darla fel ca si Porumbita, mi-as dori sa traiasca intr-o tara mai putin conservatoare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Am revenit
S-a trezit printisorul!Acum tastam amandoi
LA MULTI ANI CELOR CARE SARBATORESC LUNITELE SI ZILELE DE NASTERE!
Votat bebelusii de pe helpnet!Ca in fiecare zi de altfel!
Dark ai flacau mare ce sa mai...chiar ca-l poti insura!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurie!
Bebelusi si David e cuminte in deplasare!Dar de fapt e cuminte si in rest...mai are si el zile proaste dar din astea avem cu totii!Bladut e pe locul 11 acum se tot ridica!Poate ajunge linga Sabinuta!Si e si Carol linga ei
Naty insanatosire grabnica la ingerasi!
Aresa drum bun!
Aalina LA MULTI ANI pentru ieri!Nu am apucat ieri sa scriu!Sa dea Dumnezeu sa ne chemi la nunta de platina!
Pupici tuturor!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor mai este vreo fata careia sa nu ii fi venit "calaretii rosii"??Mie nu mi-au venit nici acum

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput