Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am vazut poze frumoase cu Alexutu pletosu cu ce forta se impinge in picioare si bineinteles cu Aidan cititorul...foarte fain

Micola se poate sa fii geloasa pe noi ca am cerut-o pe Alexia??!?!?!Lasa ca fac eu o fetita si iti cer baiatul...mi-l dai??

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Fete cucuiete ..noi purcedem la drum ..acu' inca imi beau cafeaua si incerc sa ma urnesc!!Primii 600km ai mei sunt...eu va pup si pe voi,dar mai cu seama pe licurici!!

Cami urmatoarea data cand deschid calculatorul sper sa gasesc vesti bune de la tine!,,Pup si fruntea sus!!

Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aresa,drum bun!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Mai, fetelor , mult ati mai scris!
Apropo de scris...sotul meu era langa mine o data cand citeam un mesaj lung pe forum...s-a aplecat socat deasupra monitorului si m=a intrebat: Sa nu-mi spui ca citesti asa mesaj....eu, pe forumurile mele, dc il vad asa lung, il sar!" ...he=he: pai nu stie el ce e forum de fete- si mai ales, de mame!

Cu riscul de a fi off-topic, ca sunt in urma cu cateva capitole...adaug si eu ceva...

Ingrid- voiai sa-ti cumperi pompa!(poate ti-ai cumparat deja) Iti recomand sa nu cumperi Avent, pt ca biberoanele contin Bisphenol A- substanta chimica care intra in lapte.
Eu am si iti recomand Medela- semi-electrica- foarte bine m-am descurcat cu ea-are cateva viteze-si e super.

Cami- nu esti singura care bea cafea cu cofeina- eu beau mai mult de una pe zi!

Fetelor, vad ca v-ati incuscrit! Noi avem vreo 2 petitori pe aici, dar nu prea pare interesata Maya- ea mi-a spus ca inca nu s-a nascut iubirea ei- deci m-am apucat sa-i caut la odiseele de 2010- poate ma incuscresc cu fetele care n-au nascut inca! :)
Apropo de tine ,Aresa- lui bebe al tau ii plac fotomodele care o sa fie babe pe vremea lui- a mea vrea tinerei!

O poza cu un petitor- sa nu ziceti ca mint-
http://s52.photobucket.com/albums/g22/dy_lahav/

Il cheama Ronel, are 6 luni si mama lui e o prietena de- a mea -tare dulce!

La ce va referiti cand spuneti ca bebe e un pic cracanat? Ca mie toti imi par cracanati acum....

Miere- apropo de ce ai scris referitor la organe genitale, etc- ai dreptate- eu am constientizat in urma cu ceva timp ca e tipic romanesc sa-l faci pe copil sa-i fie rusine de el insusi si sa-l intimidezi prin a-i spune: "Nu pune mana!Nu tipa!etc...rad copiii de tine!"
Ati mai pomenit voi o metoda mai buna si mai eficienta de a-i descuraja increderea in sine, care si asa e in formare!? Nu am aceste cuvinte in vocabular, deci nu cred ca o sa-i spun asta....dar v-as ruga si pe voi sa va ganditi la acest aspect, desi probabil e ceva din generatia trecuta!O s-o instructez pe mama sa-i nu-i spuna vreodata asa ceva!

Apropo de "generatia trecuta" si referitor la incuscriri: ce ati zice dc peste ani si ani fiul/fiica v-ar anunta ca nu va avea o nunta conventionala si a descoperit ca preferinta sexuala e cea de acelasi gen?
Cum ati reactiona?
Sunt curioasa sa aud raspunsurile voastre- eu,de exemplu cred ca as fi socata, dar nu as fi deloc impotriva, pt ca nu e ceva ce am eu dreptul sa impun- asa ca as accepta!
Sefa mea e lesbi, de ex- a nascut acum un an un baietel de toata frumusetea, si pare foarte implinita!

Vorba lui Miere- s-at putea sa fie persoane care vor da ochii peste cap- dar ....am si eu o curiozitate! Sa va aflu parerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off,am intrat sa vad ce vesti ne mai da Cami..Sper sa fie bine si sa se termine odata toata chestia asta.Mi se pare atat de tragic si ma gandesc mereu ca uneori nu apreciem viata cum trebuie..si uite ca nici nu stii cand da una ,alta peste tine..
Cami,toate gandurile mele se indreapta catre Alina.Sa dea Dzeu sa fie totul bine si sa se insanatoseasca repede.

Dya,ce curiozitati mai ai si tu..Eu nu am nimic cu comunitatea gay,dar stii,pana nu esti pus in fata situatiei nu ai de unde sa stii cum reactionezi.Pana atunci sunt doar discutii,supozitii,pareri...
Eu prefer sa nu ma gandesc la asta,mai ales ca mi-am ales si nora.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Micola, am vazut pozici cu Alexutu si e tare dulce si pletos. Mie mi se pare maricel, esti sigura ca dr la cabinet ti-l cantareste bine? Filmuletele nu le pot vedea, vreo setare de securitate din laptopul meu probabil.

Cami, ne rugam in continuare! Viata e o lupta care trebuie dusa, cu noi insine, cu ceilati si cu situatii dificile. Uneori, ni se pare ca nu e o lupta dreapta, ca suntem dezavantajati, dar nu e asa. Cata vreme e Dumnezeu sus, fortele sunt echilibrate si eforturile noastre dublate de credinta.

Sa stii ca nu vorbesc din carti, eu am simtit ce inseamna sa crezi ca nu te mai ridici, ca ai pierdut totul inafara de Dumnezeu, iar in ceva vreme, sa zambesc din nou. Nu iti spun cata lupta, durere si lacrimi, uneori razvratire chiar. Important e sa te rogi, sa incerci sa faci bine, sa gandesti bine pt ai tai si pentru dusmani, sa te aproprii de Biserica si atunci calea se dechide si e mai usor. Asa va fi si pentru cumnata si fratele tau, acum e greu, sunt incercati, speranta pare o luminita din ce in ce mai plapanda dar nu e asa, vor veni si vremuri mai bune, cu vesti mai bune, are Cel de Sus grija de asta.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dya acum vin eu in locul lui Alinuk si spun : stati linistite dragelor ca nu isi va da nimenii "ochii peste cap" cel putin pe forumul asta, toate suntem tinere, nu suntem din "generatia veche" si cred ca nici una nu are ceva impotriva comunitatii gay. Nu stiu de ce ne mai adresati intrebari daca considerati ca "ne dam ochii peste cap"....hai ca m-am enervat....dar imi va trece.

Parerea mea despre subiectul asta este ca normal ca imi voi sustine copilul indiferent ce decizii va lua in viata, si daca Doamne Fereste va omora pe cineva ii voi spune ca nu e bine ce face dar nu voi sta certata cu fiul meu ...sau sa il reneg....Epuiul meu indiferent de ce decizii va lua in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Dya acum vin eu in locul lui Alinuk si spun : stati linistite dragelor ca nu isi va da nimenii "ochii peste cap" cel putin pe forumul asta, toate suntem tinere, nu suntem din "generatia veche" si cred ca nici una nu are ceva impotriva comunitatii gay. Nu stiu de ce ne mai adresati intrebari daca considerati ca "ne dam ochii peste cap"....hai ca m-am enervat....dar imi va trece.

Parerea mea despre subiectul asta este ca normal ca imi voi sustine copilul indiferent ce decizii va lua in viata, si daca Doamne Fereste va omora pe cineva ii voi spune ca nu e bine ce face dar nu voi sta certata cu fiul meu ...sau sa il reneg....Epuiul meu indiferent de ce decizii va lua in viata.

100% de acord

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami ne rugam pentru Alina. Suntem cu sufletul alaturi de tine si de familia ta.

Ce preocupari aveti dragelor

Bebelusi daca tot mi-ai dat idei de cadouri de bronz m-am dus si am luat bilete la mare.
Fetelor intre 18-24 august suntem la Mamaia la Perla. Asa ca acum clar fi-miu pana la 6 luni nu pupa altceva de mancare ca doar isi va serba ziua pe malul marii Ii bag in cap pitici de acum. Caci eu nascuta iarna aveam obiceiul sa ma duc de ziua mea la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ba eu nu as fi happy sa fie gay...
da dac ar fi l-as sfatui sa plece in alta tara, nu Ro pt ca aici nu va fi mereu o minoritate care tr sa se protejeze mai mult ca in alte tari (canada, sua, olanda)

da sper sa nu fie gay ...

bebelusi te enervezi degeaba...
eu am pomenit de ochi dati peste cap pt ca tot vad in jurul meu asta atunci cand vin discutii despre copii...

dya pt mine pompa avent electrica "rules"!

si beberoane tot de la avent folosesc...

acu ma tot gnadesc la ce a scris roxanaz cu sterilizatul de biberoane folosite pt lapte pana mai tarziu,eu dupa 6 luni vroaim sa nu o mai fac...

Mergi la inceput