Licurici de ianuarie-februarie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

nu l-as pune pe un site public...alta varianta nu am?

de azi a invatat sa-si "ascunda" buzita de jos si e un caraghios asa
aoleu...ce sexy sabinuta!! e luata si ea..
aidan...maare cititor

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Alina nu pot sa cred ca i-ai luat costum de baie e superba, Anduuuuuuuuuuuuuuu unde esti sa iti vezi "femeia"

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Multumim, multumim .
Flacaul e pe teava...cica ne-a vazut, a zambit si a intins manutza.... Acu' urmeaza sa ne vedem joi in parc...sa vedem cat e de curajos

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
[Flacaul e pe teava...cica ne-a vazut, a zambit si a intins manutza.... Acu' urmeaza sa ne vedem joi in parc...sa vedem cat e de curajos

VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

hai ca l-am pus pe mailul comun..si mai pun unul, caraghios, in care incearca sa mearga...

de Alexutzu 21.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, insanatosire grabnica Nadiei! Imi pare asa de rau ca este bolnavioara...

Cami, inca mai e o sansa cat de mica ca rezultatul biopsiei sa fie favorabil! Uneori Dumnezeu ne trece prin incercari, sa ne testeze taria, insa EL intotdeauna ne iarta si ne recompenseaza daca este credinta si speranta. Doamne ajuta! Capul sus si cu Dumnezeu inainte!

Crisspy, bafta la uricultura, sa nu fie nimic, sa fie sterila. Si noi i-am luat azi pisu si astept sambata rezultatul. Doamne ajuta! Nu stiu daca are vreo legatura piocianicul cu piodermita, ca eu am avut asa ceva la nastere, mama zice ca a fost nasol, dar nu imposibil de tratat. Important e sa stim cu cine ne batem.

Micola, sa stii ca Alexiuta nu l-a lasat pe Alexutu balta, ea e asa de mica, de dulce si de inocenta, incat ii iubeste pe toti licuricii. Dar Vladutz e ca si familie pt ca Patri este prietena nasicilor Alexiei.

Sabinuta e tare eleganta in costumul de baie. O adevarata manechina. Felicitari pentru parametri!

Eu cred ca am o alergie, ma cam mananca pielea iar bebe are si ea vreo 3 bubite rosii pe fata. Sa fie de la caldura?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Iu-huuu in premiera bebe a papat tot din farfuriuta si la amiaza si seara... iar in cazul cerealelor de seara a primit si supliment...si l-a si papat!

Alina, ai o fata... manechin nu alta! Si in costumul de baie... cel putin Miss Univers

AM vazut pletos mic si activ Alexut.. si un Aidan filosof cu carticica Ce flacai frumosi!

Koruccia, cand ajungeti in Cluj? Si noi vom fi prin zona in septembrie.

Edit: Vazut filmulete cu Alexutul mic... superb baietel cum incearca el sa o ia la picior... si tare-mi place asternutul cu dalmatieni

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele va zic noapte buna sfasiata de durere ... nu mi-o pot scoate pe alina din cap ... e f grav ... iar fratemiu nu poate vb cu mine decat f putin cu mama ... e greu ...

am vazut copilasi frumusei
va pup pe toate
suntem super ca ne-am reunit asa pe net
doamne ajuta!

BUCURESTENI, VA ROG HAIDETI LUNI DIMINEATA LA PRIMA ORA SA DONAM SANGE GRUPA 01 POZITIV PENTRU DONESCU ALINA ... VA FI OPERATA LA CREIER ... IN NUMELE MARII SARBATORI A SFINTILOR PETRU SI PAVEL VA ASTEPTAM SA VA ALATURATI NOUA
Este cumnata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Doamne Ajuta Cami!

vazut filmulete cu pletosul,e tare frumusel
Aidan e un scump,iti vine sa il papi

fiica-mea si-a gasit o jucarie,o sticla de apa plata,e tare fascinata de ea
am stat si noi 1h30 de min afara fara plansetein sfarsit,am ridicat spatarul la 60-70 de grade,ii place,vede tot

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cami, multa sanatate Alinei ... si voua putere si curaj sa o ajutati sa treaca cu bine peste aceste momente grele!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee sigur e de la caldura, cel putin la Alexia...pentru ca si lui Vlad ii mai apar ...dar trec de la sine sau cu stelatria de la mustela

Fetelor noi am fost la plimbare si am poposit la Mircea la teatru ca avea repetitii. Ne-a prins ploaia asa ca am ramas acolo. A uimit pe toata lumea cum a stat el mai bine de 3 ore cuminte foc....a facut si nani...pe muzica spectacolului...

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput