Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

In sfarsit am reusit sa incarc si eu ceva poze de la mare:
http://community.webshots.com/album/573310157hppfBQ

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Nu vreau sa intru in polemici cu spitale, doctori... nu de alta dar si eu sunt impartita cand sa injur, cand sa le dau dreptate ca sunt si ei oameni (unii), dar intaresc ideea lui Mimo, TRAIASCA MEDICII CARE FAC VIZITE LA DOMICILIU!!!, nu tu trambalau prin spitale, nu tu cozi, nu tu nervi, nu tu colectie de virusi.

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am pus niste poze si filmulete cu andru si alex..

http://community.webshots.com/album/573295547sLFwGM

acum fug ca imi plange mogaldeata...mai mult rasfat decat plans...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

deci inca mai am cont pe forum, nu l-au desfiintat, e bine

incep prin a-mi cere scuze fata de mihutza ; nu am mai intrat de mult pe forum si am uitat cu totul de pozele pentru montaj ; noroc cu cuscra mea cea dragalasa care "m-a tras" de atentie ... am pus cele 3 poze pe flickr si am sa le trimit si pe mail-ul comun, asa incat daca nu am procedat bine cu atasarea lor pe flickr sa fie si pe mail, sa nu trebuiasca sa ma strige iar mihutza

urez si eu la multi ani, sanatate si toate cele bune celor ce si-au serbat ziua de nastere sau de nume in perioada in care am lipsit de pe crenguta, va pe toate si sper sa reusesc sa intru mai des

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

am revenit si noi pe crenguta
Am mai citit pe aici cate ceva
Multa sanatate puiutului David si Iuliei !
Mihutza ,am incercat sa pun poze si nu reusesc
Cred ca le voi trimite pe mail
toate mamicile si toti puiutii

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut-o pe Sophie f vesela la mare..
Miha,eu te-am vazut in poze alaltaieri si tare m-am minunat..arati supeeeer...bravo..
Am vazut si Mufarinul pofticios,am vazut-o si pe Sanzi..
Kya,voi cu ce ati scapat de muci si dupa cat timp?Pup sa-ti revii din butoi.
Olga,voi ati scapat de muci la mare?
Tea inca e mucioasa si m-am saturaaat.Mai stau o zi sa-si faca efectul chestiile pe care i le dau,si daca nu si nu,o ducem la dr...desi nu are decat muci,si mi-e groaza sa ajungem cu ea la cabinet,unde or fi atatia bonaviori.Om vedea.
Finuta-nepotik Antonia e tot cu febra in spital,nu vrea sa manance ca de obicei si o perfuzeaza,ii face penicilina,ofof Doamne....
A tras ENORM sormea cu ea,de la inceput si inca trage saracele...si bebe Stef sta cu tacso acasa...
Ma bucur din suflet ca sunt bine Iulia si David..
Of,Ariel,imipare asa rau ca ati trecut prin cosmar din nou..Doamneee!Sper sa se faca bine repede Teo.
Doamne ajuta sa nu mai aud de copilasi bolnaviori.
Clau,habar nu aveam ca pare asa frumos in Oraselul Copiilor...nu am mai fost de cand aveam vreo 8-9 ani,cred...

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

In sfarsit am reusit sa incarc si eu ceva poze de la mare:
http://community.webshots.com/album/573310157hppfBQ

poze

F frumoase poze...Briana domnisoara cu clamitzele ei si costum de baie in doua piese , Sabin barbatelul are niste ochi (Doamne cand au crescut copiii astia? ) , mami vad ca a vut succes cu, curele de slabire yo-yo ne yo-yo se dusera kilele iar marea la bulgari arata senzational...curat, luxos...inca o data sunt impresionata si-mi scot palaria

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata la pranz !

Stelutz, nu, dimpotriva, i s-au inmultit mucii la mare!!!I-am tratat cu indiferenta insa. Ieri inca ii stergeam lumanarile de la nas...

Tuchi, welcome to my world cu peniciline si gentamicine . Poate nu ma credeai...

Ariel, Ingrozitor! Nu pot sa nu ma pun in pielea ta...si sa nu imi vina sa vomit, pe bune...

Gecko, ! Respect !

Liana, Miradi

fetele si picii!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vazui si Andru cataratorul, Andru la nisipul lui mpropriu si personal, Andru si piticul lui propriu si personal, Andru si mami tanara si bela M-am hotarat, daca nu emigrez ma mut la Bals
Stela dureaza ceva pana se duc mucii...noi am tras-o vreo 10 zile de fiecare data, dar daca n-are alte simptome n-are rost sa te ingrijorezi Imi pare rau pt finutza-nepotik si sora ta , multa sanatate!
Liana ooooo, sa mai vii pe la noi
Si gata pe azi ca pana acum am stat ca besnitza , e cazul sa misc ceva!Va pup!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Kya,voi cu ce ati scapat de muci si dupa cat timp?Pup sa-ti revii din butoi.

Cu muuuuulta rabdare! I-am pus doar spray de mare si aspirat cu BB. Daca era infundata, ii puneam si Vibrocil.
Au durat vreo 2 saptamani si ceva.

Aaa, si la inceput cand imi aduceam aminte ii mai puneam si Ophtamesone N.

Bafta multa si nervi tari.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput