Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Noi suntem ceva mai bine.Va multumesc pt urarile de sanatate..va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!...
doamne, ariel, nu-mi vine sa cred ce citesc, bietul Teo, bietii voi!.. eu cred ca eram infipta cu ghearele in gatul lor de la al doilea rateu!..nu stiu cum ai rezistat...mai, de ce nu v-ati dus voi direct la Medlife, intr-o situatie d-asta?eu asa cred ca faceam,daca vedeam cum isi bat jos de copil, spuneam stop si plecam cu el la particular..scuze daca sunt inoportuna, dar zau ca nu inteleg..

vad ca v-a impresionat Mufa cu marul..precizari: era unul dintr-un kg intreg ros in acelasi stil, asa le-am gasit in cosul din balcon..cu asta a iesit in dinti de acolo si am apucat sa-l filmez...eu nu ma panichez cand il vad ca-i mai ramane pe gat o coaja etc, ptr ca-l cunosc ff bine, stiu exact cat si ce poate sa rontaie si cum face daca e de inecat rau, plus ca nu prea are antecedente, se descurca ff ok..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

gecko iti dau dreptate, intr-un sistem proifesionist, parintele nu avea ce cauta acolo! eu la Medlife, cand am nascut, am trecut prin experienta asta, i-au facut analizele ptr streptococul B...nu nu am avut acces la neonato, am vazut 3 asistente printr-un imens geam cum i-au recoltat, dar nu mi s-a parut nimic dubios, nici copil chinuit, nici nimic...dar asta e diferenta intre stat si privat, din pacate...ariel sa stii ca si eu la fel am spus initial, de ce atatia anticorpi peste cei naturali? dar Gecko mi-a explicat super misto si am inteles,ulterior si super pediatra mea, care timp de o luna s-a agitat, ba facem, ba nu facem, si in ziua precedenta vaccinarii mi-a spus exact ca Gecko... nu este contraindicata vaccinarea ror, asa nu ratezi nici protectia ptr oreion! asa ca am facut-o si sunt impacata cu toate cele...
clau mama ma-sii, eu am ramas cantonata la 56,5 kg de 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

am uitat sa va spun ca si noi am fost la control ieri si am facut ROR-ul.. am sa urmaresc sa vad de efecte, dar sper sa fie ok..
si avem 84cm si 10,4 kg.. tot lungana a ramas

E ULTIMA STRIGARE:
POZICI PT MONTAJ:

CLEME, Elara, LIANA, BITZA,
mikydooza, Kitzy, Alice, Violeta,
Simonette, Roxana Claudia, Underqueen, misha71, Mamipapacios,
Miradi, simram, Pidana, neliacris, mussara2000, CristinaGoji,
Daciana, Teo2rina, Monica9, Lymaria, Honey79, Annya74, Delphin,
Gherman_in, danadc, jinxie, burtica_mica, vera_alina, RalucaS, ririan, emyemy, adela_achim, doinita_g, midasnu, clabuc, frumusikk,
ancka, raluk31, hagiyannis, somleac, cory, adriella, adriana_dana,
mihos, gianiD, Ali_bia, nikol1986, serry_ann, sufletica, cenia,
mamaruta, Deea-pui, danaSingh

zau ca m-am saturat sa strig! nu va suparati ca spun aici, dar asa simt.. cateva din cele strigate au mai dat pe aici, dar au trecut cu vederea mesajul meu.. am lasat si mesaje off-line pe mess.. mai mult de atat nu am cum sa fac..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

mihutza eu te cred....si parerea mea este sa o lasi balta...a trecut atata timp, scrie maaare si pe prima pagina, ai zis de nu stiu cate ori absentelor sa trimita poze, cine vrea bine, cine nu, asta e...o lungim prea mult si fara succes..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ioana, si Sabin a mancat numai sticks-uri cat a avut enterocolita (3 zile) . Acum a inceput sa recupereze. Mie dr mi-a spus ca asta e grozav, ca organismul se apara singur necerand mancare in conditiile in care nici nu e bine sa te alimentezi.
Ariel , am ramas fara cuvinte prin ce a trebuit sa treci cu puiutul. Cumplit!!!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana a facut rubeola la 11 luni, si la 14 luni am facut ROR-ul. Da, avea deja anticorpi pentru rubeola, dar nu era imunizata pentru rujeola si oreion. La noi pediatra nici nu a emis ipoteza ca scapam de vaccin pentru ca a facut rubeola, doar s-a decalat.

Si iar nu inteleg cum de dr de la Matei Bals nu si-a putut da seama daca este sau nu rubeola. Eu am fost (la Medlife, dar nu cred ca conteaza) cand era suspecta Sanziana de rubeola, si pediatra de acolo m-a ascultat pe mine povestindu-i simptomele copilului, s-a uitat la bubite, s-a uitat in gura ei si a zis "mda, se pare ca e rubeola". Apoi i-a verificat si ganglionii: "exact, acum sunt sigura ca e rubeola"! Adica nu pricep, sunt niste semne clare. Ala e un spital de boli infectioase... si nu stiu sa depisteze o boala atat de banala... ?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mihuta nu te mai supara mami! Eu cred ca cele care nu au trimis poze, nu vor sa apara in montaj. Si gata!

mie mi se pare foarte frumos din partea ta ca te-ai oferit si ca-ti sacrifici din timp sa faci montajul asta. Ca stiu ca dureaza ceva timp bibileala pozelor.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Valeu ce povesti
Ariel n-am cuvinte, ca de fiecare data cand vine vorba de spitale...dar am vreo doua sfaturi gratis pe care de mult le tin in "gusa" :
1.Exista medici de familie care vin acasa contra unei sume de max 100 de RON. Fara chitanta evident, dar n-are importanta. Nu pleci, nu stai la coada, nu te amesteci printre alti copii bolnavi, etc. Daca vrei numere, eu sunt "plina, blindata" tocmai din cauza ca vreau pe cat cu putiinta sa ocolesc spitalul.
2. Incearca sa rezolvi orice problema de sanatate ziua si de preferinta in timpul saptamanii...suna aiurea dar ce vreau sa spun este ca la cel mai mic semn de febra sau bube sau eu stiu ce ...pune mana pe telefon si suna imediat sau du-te direct la policlinica fara sa mai astepti noaptea sau week endul Doamne fereste
3. Daca chiar nu se poate si nu se poate , tine mereu in casa o suma de bani pentru "zile negre" si cheama o salvare gen Puls sau altceva particular. Vin imediat, pun diagnostic, tot.
4. Aproape orice analiza se poate face si la particular, in mod absolut civilizat. Contra cost evident.
Concluzie: In urma tuturor acestor traume psihice suferite incearca sa nu mai repeti experienta si sa ai mereu pregatiti niste bani astfel incat sa nu mai trebuiasca IN VECI sa ajungi de urgenta la spital decat in daca Doamne fereste situatia va fi severa si va fi absolut nevoie! Stiu ca in unele situatii e usor de zis greu de facut si ca banii sunt uneori o problema ingrozitoare....daca se poate, zic!
Multa sanatate lui Teo , sa speram ca nu-i rubeola totusi si ca se va face repede bine!
Gecko o fi sistemul sanitar defect peste tot in lume...sau mai bine zis mai mult de atat nu se poate face, ca oameni suntem...naiba stie! Dar e greu pentru o mama sa-si tina firea cand isi vede copilul chinuit cu atat mai putin sa faca diferenta intre chin "fara voie" si chin de nestiinta. E o chestiune care tine de firea si de educatia fiecareia dintre noi ....educatie in sensul general, vorbesc! Adica daca de mai multe ori in viata ai avut probleme neplacute la spital, daca mereu ai auzit ca sistemul sanitar e "bolnav" , ca medicii si asistentele sunt incompetenti...atunci nici vorba sa-ti tii firea si sa te gandesti ca-i faci un bine copilului! Nu, te gandesti ca ti-l omoara! Asa cum ai vazut la televizor, cum ai trait pe propria piele, cum ai auzit la vecina! In plus e greu de stabilit daca cele cinci mame care sunt inaintea ta la rand au ajuns inainte sau au dat spaga sa fie inainte, chiar daca nu sunt intr-o situatie la fel de grava ca a ta, daca personalul medical are treaba sau sta la taclale...GREU!
In concluzie, traim intr-o tara in care ne-am imbolnavit de suspiciune si de neincredere! Nu mai avem intelegere si compasiune fata de nimeni si nimic, e o jungla in care cine poate traieste cine nu n-a avut zile! Nimeni nu stie ce-i legal si ce nu si daca nu-i legal, CE DACA? Nimeni nu stie ce i se cuvine si ce nu? Si daca ti se cuvine si nu ti se da,CE DACA?
Eu de exemplu, ieri, m-am enervat rau pentru ca iar m-a fugarit prin parc un nor negru de ploaie! Mama ei de tara in care "astia de ne ploua toata ziua"
Si sa nu uit...am vazut si eu mandrete de Zana calareata, vesela nevoie mare si un Mufarin devorator de mere care m-a facut sa rad cu lacrimi!
Ma bucur mult ca Ioana e acasa si David e bine dar si cu Iulia si Naty le vor urma azi spre casa si spre bine! Doamne ajuta!
Bitza neaparat sa ne spui cum se poate face dulceata in masina de paine ca eu am citit de trei ori si nu-mi venea a crede!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Inca n-am plecat!

Doamne, ma gandesc la Clau si la Bubu care au fost cu un singur barbat si nici nu-si mai doresc altul vreodata!

Eu mi-as dori altul chiar acum!
Asta sa ramana unde s-a dus!

trag adanc aer in piept, numar pana la 10......
Nu mai vreau dispute cu si despre sistemul medical!

Si nu pot zice ca Medlife-ul nu e o solutie pentru toata lumea...pentru ca e scump. iar asistentele si doctorii care lucreaza acolo tot intr-un spital de stat si-au facut mana!

gata. punct.

Va las neste versuri...ma intreb daca isi aminteste cineva melodia!

Poti sa traiesti cu milioane-n batista
Si viata s-o ai la degetul mic
Dar desi unii spun ca viata asta e trista
Tu poti sa traiesti fara sa ai nimic

Poti sa privesti fara teama ca altii
Privirea ti-o iau ca o cerere-n plus
Priveste-i pe ei, pe ei, condamnatii
Si ridica mana cu floarea in sus

Tu nu ai nevoie de 7 palate
Cu ziduri inalte si straja la porti
Esti doar cucuveaua ce-n noapte razbate
Strigand dinspre viata inspre cei morti

In stanga si-n dreapta adanc de prapastii
In fatza-i doar timpul stapan peste tot
Doar drumul ingust ti se asterne-nainte
Dar de vrei sa alergi ti se da peste bot

Cand toata lumea iti sta impotriva
Si jalnic zambeste, crezand c-ai cazut
Tu poti sa-ti arunci parul lung peste spate
Sa pleci si s-o lasi sa traiasca-n trecut.

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput