Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Daaa, super rochita mov

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Uffff, copilul asta nu mananca decat sticks-uri!! Supa nu, branza nu, fidea cu lapte nu, mar copt nu... Cand o sa fie si el ca inainte??

Fetele, cand pot sa-l scot afarica? Saracutul are mancarici... Mai devreme a facut iar kk la olita, unul maaaare, maaaare si normal, nu mai e asa beton, deci cred ca si-a revenit

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, pai eu cred ca poti sa-l scoti la plimbare...dar sa eviti sa bage manutele in nisip sau pe jos...tu nu stateai la casa?
La noi ploua si e super innorat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Cuscra, eu am scos-o nitel pe Iulia, adineauri...Si daca te consoleaza cu ceva in problema cu David, nici nevasta-sa n-a mancat acum de seara decat pufuleti. Care stateau in sacul cu care iesim la plimbare, pe hol, ma duceam si mai luam cativa si reveneam in sufragerie...si cand se terminau ma ducea de mana la usa dinspre hol zicand "papa, papa" Cred ca e normal...eu cand cu rotavirusul 5 zile am mancat numai paine prajita cu branza. Mai e si cald...ce naiba sa le cerem??? Eu acum zic mersi sa manance orice dupa ce mi-a vomat in halul ala...
F fain...zice si la TV ca in Buc ploua torential si la mine-s cativa stropi
Si pana mi se incarca un filmulet de adineauri, iata cum mi-am enervat eu zilele trecute husband-ul dinamovist: http://family.webshots.com/photo/2141583680102301335fnoLQu

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI REMALISS!! sanatate si fericire!

LMA fericiti impreuna Raluca si randunoiul!

Forza Steaua!! fff bine Iulia, bolnavioara si tot cu gura la urechi!

Raluca ce frumusei erati! si am remarcat si rochia neagra cu crapaturi ale unei domnisoare ..

eu aseara am adormit odata cu Andra si m-am trezit pe la o bucata de noapte speriata si cu gandul ca nu terminasem montajul.. dar deja era tarziu pt mine sa mai dau drumul la comp.. asa ca ramane pe mai tarziu un pic.. ca acum e calare pe mine..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Face cineva capitol nou?

Mergi la inceput

Da
279

Naty

Mergi la inceput