Puiuti de Randunici 2008!! (278)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bubu, de cand am nascut, pana azi, le-am comis RAU, dar RAU, tot asa cu oameni foarte apropiati si foarte foarte dragi mie. inclusiv in ziua cu pricina imi aminteam ca trebuie sa-i felicit si apoi uitam complet. dupa ce am nascut am uitat si eu si Dan de aniversarea nuntii... ne-au sunat seara nasii
imi vine sa ma bag in pamant de rusine de cate am scapat in perioada asta
musai trebuie sa-mi fac agenda in telefon si sa ma anunte, ca nu mai duc ca altadata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, pai aseara ce crezi ca am facut??? mi-am pus in telefon datele de nastere Si trebuie s-o sun pe fina-mea s-o intreb ca nu mai stiu cand sunt finii mei nascuti sunt varza!!! si s-au si inmultit rau aniversarile astea....
Unul e pe 8 august..parca, deci nu stiu sigur si unul pe 11 sau 13...deci nu stiu!!!
Simo cum o face la atatia fini????

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci v-ati amuzat de marturisirea Ioanei Eheeii, ce vremuri...David mic, nu mergea, cara Ioana patutul in sufragerie, punea web cam-ul pe el, pleca intr-o fuga unde avea trebi si Naty urmarea baiatul pe monitor...O idee geniala intr-adevar, trebuie sa recunoasteti, care ne-a venit la amandoua
Iulia s-a trezit si sta cu deshtu in gura...oare sa incerc?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty, of, am citit de ce-ati patit...imi pare asa de rau...si Stef a luat Cedax cand cu haraiala lui si n-a avut nici o treaba de la el...eu zic sa incerci, ca poate ii e foame puiutei...
Si chiar super ideea voastra, nici eu nu ma prinsesem despre ce e vb ..

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Si am aflat cand sunt nascuti finii Unul pe 8 si unul pe 11, deci stiam

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am reusit cu un borcanel cu mere si afine de la Holle, a mancat cam trei sferturi, asta pt ca m-am oprit eu de frica si ca sa mai incerc altceva mai tarziu. Recunosc, i l-am dat rece de la frigider ca sa nu-i faca greata, sper sa nu dam in alta acum...
Raluca, nici nu se punea problema de Metoclopramid sau altceva, varsa numai cat vedea ca ma apropii cu ceva de gura ei, in afara de apa (pana la ora asta cred ca a baut peste 300 ml apa)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Daca tot nu-i rost de petrecere m-a joc si eu un pic.
Poze de acum 9 ani:
http://community.webshots.com/album/573321416wrAAVn
Scuzati calitatea pozelor dar am facut si eu neste digitale la colorata maine-i gata ca pe vremea mea asa se faceau pozele. Ce-or mai rade copiii nostri de pozele astea.
Apropo am vreo sansa sa le pun si eu pe un CD? Scanate sau cum???!!!

PS. Da Naty, am avut rochia mov

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hello everybody!

La multi ani sarbatoritilor!
Multa sanatate bolnaviorilor!

Despre clopotel ... m-ati facut curioasa si m-am dus si am citit. Sincer, pur si simplu e de necomentat. Unii isi bat joc de copii in timp ce altii fac credite la banci sa poate avea unul, iar altii fac tot ce-i posibil sa primeasca puiul lor un tratament cat mai bun.
Tot azi am citit ca i-au venit rezultatele antibiogramei lui Sebi de mexxa. Dupa ce ca a trecut prin atatea operatii puiul ala si are asa o problema grava, a luat (probabil din spital) si o minune de pioceanic.
I-am trimis si eu niste banuti si sper sa reuseasca sa stranga suma cat mai repede, sa plece in Germania.
Bietul pui!

Mergi la inceput

Bravo Iulia pt. borcanelul papat! si mersi Naty mult de tot ca mi-ai adus aminte de afine . am si eu un borcanel hipp cu afine si mere si maine iau de la MegaImage afine sa-i dau la baiat pt. kkceala
Pana una-alta a papat painica cu telemea, o gramada. A baut iar ceiut de menta.

Vad ca iar a inceput ploaia...pe Vlad l-a luat cumnatica la plimbare prin Selgros si la o pizza si noi suntem consemnati in casa...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Ralu, cat de frumoasa esti! Superbe pozele, chiar si asa facute de tine! Rochita e super!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput